PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Danas mi je Adja javila da se jutros oko 00:15 rodila principesa Nađa Teška je 3300kg i duga 51cm..Puno vas je pozdravila,ona i bebica su dobro i kući su... _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Cestitam,sve najbolje za Adju i njenu princezu. Nadam se da ce nam se uskoro javiti i reci kako je bilo.
Čestitam našoj dragoj Adji i želim i njoj i bebici puno sreće i zdravlja Samo me zanima kako je prije izašla kući
CESTITAM ADJA... NEK TI JE DJEVOJCICA NADJA ZIVA I ZDRAVA.... ljubim te puno i da nam se sto prije oporavis i javis.. pusa ide i novo pristogloj princezi < Poruku je uredio dina RR -- 6.6.2008 20:30:07 >
IZVORNA PORUKA: dina RR CESTITAM ADJA... NEK TI JE DJEVOJCICA NADJA ZIVA I ZDRAVA.... ljubim te puno i da nam se sto prije oporavis i javis.. pusa ide i novo pristogloj princezi PRIDRUŽUJEMO SE ČESTITKAMA SVE NAJ NAJ MAMI I NJENOJ PRINCEZI _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Sve nasjljepse adji i njenoj djevojcici zelim i takoder svoj familiji
cestitke mami i maloj princezi. < Poruku je uredio camm -- 6.6.2008 21:26:30 > _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
sve naj,naj,ponosnoj mami,i maloj princezi
IZVORNA PORUKA: RAJA IZVORNA PORUKA: dina RR CESTITAM ADJA... NEK TI JE DJEVOJCICA NADJA ZIVA I ZDRAVA.... ljubim te puno i da nam se sto prije oporavis i javis.. pusa ide i novo pristogloj princezi PRIDRUŽUJEMO SE ČESTITKAMA SVE NAJ NAJ MAMI I NJENOJ PRINCEZI
Sve najljepše želimo maloj princezi i njenoj ponosnoj mamici. _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
Sve najbolje novoj mamici i njenoj djevojcici.
Sve najbolje za Adju i njenu bebicu,neka je sa srecom Cestitke od srce!!!!!!!!!
Cestitke za Adju,.. njenoj djevojcici dug i sretan zivot zelim
cestitam _____________________________obraduj nas...
Adja mila, od srca ti zelim sve najbolje, tebi i tvojoj principessi od srca.......... Sve najljepse.................. _____________________________Bakir 20.04.2008.
iskrene čestitike @---)---
cestitam roditeljima a princezi zelim puno zdravlja srece i duuuug zivot pusa _____________________________Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
Adja mila, od srca ti zelim sve najbolje, tebi i tvojoj principessi od srca.......... Sve najljepse.................. Od srca se pridruzujem cestitkama i lijepim zeljama!!!!!! Pusice _____________________________ _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
čestitam
Sve najljepše
sve najljepse i od mene cestitke za mamu i tatu
Sve najljepše za mamu i bebicu
draga adja tebi i tvojoj princezi zelim sve najbolje.velika pusa za vas _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
cestitke sretnim roditeljima
Puno zdravlja, srece, ljubavi i djecijeg smijeha zele Eren i njegova mama
Naučnici su nedavno obavili testiranje i otkrili top 10 predmeta koji se nalaze u prosječnom doma...
Zdravlje i bezbjednost
Teških perioda trudnoće, većina žena se kasnije prisjeća kao najsretnijeg vremena, svijetlog razd...
Simptomi trudnoće
Razgovor o prvim simpatijama u školi može biti osjetljiva i važna tema koju roditelji mogu imati ...
PUBERTET
Kopanje rupa u pijesku je nešto čega se većina nas sa radošću seća iz perioda djetinjstva i želim...