writing-img

Posljednji dan menstruacije

clock-img

13.09.2013, 21:02

clock-img

Hamx

pencil-img

2

Ne znam da li postoji neka slicna tema pa se unaprijed izvinjavam ako sam pogrijesila. Zanima me kako prepoznati da je mentruacija zavrsila? Ne mislim na klimakterij nego standardni ciklusi. Mozda je malo glupo pitanje ali kod mene nakon mentruacije i po par dana ima neka vrsta iscjetka za koji nisam sigurna da li spada u mentruaciju, odnosno u kojem momentu to vise ne spada pod mentruaciju. To mi je vazno zbog namaza jer se sada znam i po nekoliko puta kupati, za svaki slucaj user posted image

clock-img

14.09.2013, 11:06

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

http://www.sehur.net/html/modules.php?name=News&file=print&sid=241 prelistaj i pročitaj pa se probaj nekako pronaći u ovom tekstu

clock-img

14.09.2013, 23:47

clock-img

Hamx

pencil-img

2

Hvala ti za link ali ja sam vec iscitala sve na internetu sto sam mogla pronaci. Upravo me i zbunjuje ovaj dio gdje pise o "bjelini" koja oznacava cistocu, nakon koje se vise nista ne ubraja u hajz. Kod mene toga nema user posted image zato i imam problem. A sudeci po broju pregleda teme, a samo jedan odgovor, cini se da je ovo kod mene rijetkost.

clock-img

23.06.2014, 23:59

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

I meni se desava ovaj iscjedak pogotovo kako sam stavila spiralu.. Al kazu posle 10 dana iscjedak i ako se pojavo nije menzes..

_____________________________

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

Zadnji članci

article-img