Da li neka od vas zna gdje mogu kupiti stalak za novine,nesto kao slovo "V" , ili neki drugi model , nebitno. Ja sam svogdje gledala ali nikako da "naletim" na to. Unaprijed hvala...
16.02.2011, 12:55
leli§
1201
ne znam da li bila zainteresovana za opciju "tasne" za novine i magazine... to sam nedavno vidjela kod jedne kolegice (nije BiH tako da nema poente ni da je pitam gdje je nabavila) ali mora bioti negdje u Bosni... kozna Tasna meni lici na onu za plazu sa tvrdim dnom... jako simpaticno i sa stilom... nije komad namjestaja da ga moras cuskate s jedne strane na drugu a sluzi svrsi... pokusam naci sliku
16.02.2011, 12:58
salmy
5830
Ja sam vidjela u Obiju,samo nisam sigurna za oblik.Mozda najbolja varijanta da ti napravi neko:stolar ili limar, ili ti sama smislis fazon!
16.02.2011, 12:59
Anoniman
E za ovo je zakon stol s ladicom. A u Robotu sam cesto vidjala od inoxa stalke za novine. na slovo V, vrlo jednostavne
16.02.2011, 13:00
leli§
1201
evo nisam puno fulila sa poredjenjem sa torbom za palzu
ova sto sam ja smeknula nije ova pletena nego je bila kozna (podebljana koza naravno nije se lomila) u bordo boji sa nekim kao bronzanim akcentima tippa nitni koje su drzale rucke i sl... pravo dobro izgledala
16.02.2011, 13:02
Anoniman
obi, tiffany (ne bih voljela da ga tamo kupis...al eto ), robot, i ona radnja s pletenim namjestajem kod umjetnicke skole...zapravo do buybooka
16.02.2011, 13:02
Latinka
650
Pogledaj u "magmi" u Titovoj. Tamo sam ih vidjela nekoliko modela, doduše, ne tako skoro
16.02.2011, 13:03
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Latinka
Pogledaj u "magmi" u Titovoj. Tamo sam ih vidjela nekoliko modela, doduše, ne tako skoro
pa zar nije zatvorena?
16.02.2011, 13:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leli§
ova sto sam ja smeknula nije ova pletena nego je bila kozna (podebljana koza naravno nije se lomila) u bordo boji sa nekim kao bronzanim akcentima tippa nitni koje su drzale rucke i sl... pravo dobro izgledala
vakav brodski pod ja hocu...ove boje, mislim
16.02.2011, 13:09
Dina_1405
83
Bas ste brze!
Meni je samo problem sto ni ne odgovara nijedana nijansa od smedje,bez... Vise crna,bijela,boja srebra... Pogledacu u toj radnji. Ako nije zatvorena.
16.02.2011, 13:10
Dina_1405
83
A ovaj fazon sa tasnom mi je extra.
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: leli§
vakav brodski pod ja hocu...ove boje, mislim
i tata bi sine ali ga nemam gdje "udarit" (p.s. pazi ko ce ti to raditi...mojoj tetki postavljali izgleda boli glava, a skripi---boli glava jos vise )
emi7908
1384
pa možeš i imati takvu boju... sad ne znam da li već imaš bp ili želiš samo prefarbati??