PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Igra nap kazem ja da volim ljeto vi cete ispod odg sa tocno netocno i postavlja dalje pitanja i odg davat _____________________________Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.
ja volim cokoladu
Tacno. Ja volim ljeto _____________________________Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.
_____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
volem i ja znaci tacno rado slusam Balasa
netačno ..ja volim sladoed _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
tacno. imam plavu boju kose
netacno zelim bolje auto _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
netacno. ja ne volim sladoled. _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
Netano. Ja nosim naočale. _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Netacno. Ja se farbam u plavo
Tačno. Ja nosim gaće _____________________________"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
netacno imam zelene oci
tacno ja sam umorna _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
tacno. ja nisam pospana
tacno ja sam na dijeti. _____________________________Eman 24.11.2009 Elvin 08.03.2014 Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)
Netacno. Ja hranim dijete. _____________________________...kad iz ljubavi zivot nastane... * 10.01.2012.g.*
tacno. Ne volim kisu _____________________________29.07.2011. Harun 30.10.2013. Rijad “Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”
Tacno. Volim snijeg _____________________________Godine ko srne,nestaju u bjegu. Uspomene sad su poljupci u snijegu.
tacno. nisam se naspavala
Tacno. Ja raspremam. _____________________________...kad iz ljubavi zivot nastane... * 10.01.2012.g.*
netacno...ja sam ljuta
netacno. ja sam zabrinuta. _____________________________...kad iz ljubavi zivot nastane... * 10.01.2012.g.*
Tacno. Boli me glava _____________________________Godine ko srne,nestaju u bjegu. Uspomene sad su poljupci u snijegu.
Netacno. Gledam teletabise! _____________________________...kad iz ljubavi zivot nastane... * 10.01.2012.g.*
Jesi ti svesna koliko je važno koja učiteljica će biti tvom detetu? Hej, to je četiri godine svak...
Škola
Neki vjeruju da konzumiranje placente može spriječiti postporođajnu depresiju, ublažiti krvarenje...
Sponzorirano
Porođaj
Mama, pomozi mi kad je teško, utješi me kad grešim i kad ne uspijem. Ne kažnjavaj me. Kada odrast...
Odgoj, razvoj i njega
O majkama i očevima koji ne znaju da puste.
Odnosi u porodici