Drage, moja maloprije sam čula javljaju da će sutra biti najtopliji dan u BiH, i da najavljuju toplotni udar.
Tako ako ste nešto planirale za sutra, da znate, one koje mogu da sjede kući, da ne pomaljaju glavu napolje.
15.07.2010, 13:10
mamana
531
Nek proglase vanredno stanje, pa da ne idemo na posao.
15.07.2010, 13:23
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mamana
Nek proglase vanredno stanje, pa da ne idemo na posao.
sležem se u potpunosti
15.07.2010, 13:39
malena27 RR
15117
ja planiram ranije bjezati s posla a ova 2-3 dana me glavobolja ubija zbog klime i naglih promjena temperatura pri ulasku i izlasku iz kancelarija...
Mi odošmo u planine, samo ako preživimo radni dan .
15.07.2010, 14:44
teacher75
5394
ma nisam ni makla nigdje, sto je najgore i u stanu nam pakao a ne smijem paliti klimu zbog . popodne cemo akobogda malo na planinu
15.07.2010, 15:08
Anoniman
za sutra planiram nabaviti bazen dovoljno veliki da se i mama moze uvaliti sa u njeg... a danas je Nane sam u bazenu...
15.07.2010, 16:11
Anoniman
meni je sad na prozoru 39 C ...jest da ovaj moj malo vise pokazuje...znaci da je negdje 35
15.07.2010, 16:12
emma.L
2731
Teacher, samo da podijelim moje iskustvo, ne sugeriram ništa . Mi smo klimu palili već od maja prošle godine, kad je Emi bilo 7 mjeseci. I puno se bolje ponašala i bila puno mirnija bez nervoze zbog vrućine. Naravno, nisam je stavljala pred klimu, ali je bila u istoj prostoriji i nikad ništa nije bilo. Ja sam pobornik onoga da je sve stvar navike tako da joj najčešće ne sušim kosicu (ni zimi, ako je toplo u stanu), ne spava u potkošulji ili čarapicama ni zimi (da ne bi postala smrzla kao svoja mama- ne znam kako zalutah u Sarajevo uopće kad ovako mrzim snijeg i zimu ), ali zato bih voljela da navikne na ventilatore i klime kao svoja mama, a ne da se ukoči na prvi povjetarac kao tata.
15.07.2010, 22:01
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: emma.L
Teacher, samo da podijelim moje iskustvo, ne sugeriram ništa . Mi smo klimu palili već od maja prošle godine, kad je Emi bilo 7 mjeseci. I puno se bolje ponašala i bila puno mirnija bez nervoze zbog vrućine. Naravno, nisam je stavljala pred klimu, ali je bila u istoj prostoriji i nikad ništa nije bilo. Ja sam pobornik onoga da je sve stvar navike tako da joj najčešće ne sušim kosicu (ni zimi, ako je toplo u stanu), ne spava u potkošulji ili čarapicama ni zimi (da ne bi postala smrzla kao svoja mama- ne znam kako zalutah u Sarajevo uopće kad ovako mrzim snijeg i zimu ), ali zato bih voljela da navikne na ventilatore i klime kao svoja mama, a ne da se ukoči na prvi povjetarac kao tata.
ma i ja ukljucim povremeno al ne mogu stalno jer nam je mala dnevna soba a krevetic lanin direkt ispred klime, tako da nam stalno udara u glavu. jucer sam bila malo duze u dnevnoj s ukljucenom klimom i navecer me strasno boljela glava i jos mi se i povracalo. sto se tice susenja kose evo vec joj je 9 mjeseci i jos nikad joj nisam kosu susila fenom, toplo je u stanu i nema potrebe, i ja ga koristim samo zimi. pronasli smo super lijek za toplotni udar- popodne pobjegli na bjelasnicu, tamo temperatura najmanje 10 stupnjeva niza (oko 25 stepeni), ljepota, bas smo uzivali
15.07.2010, 22:02
Mona Mohamed
1443
Nadam se da cete izdrzati toplotni udar. Naoruzajte se sa dosta tecnosti i bice ok aBd.. Btw, meni su toplotni udari od maja do novembra. Sreeetno.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
15.07.2010, 23:14
SdZ
2784
Jao. Pa nikako se disati ne moze. Toliko je sparno i vruce.
16.07.2010, 00:05
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Bambi09
za sutra planiram nabaviti bazen dovoljno veliki da se i mama moze uvaliti sa u njeg... a danas je Nane sam u bazenu...
o ovome sam i ja danas razmišljala.sutra kupujem bazen ,duboki samo za sebe i kupat ću se na balkonu u 10 navečer.ovdje je pakao,u mostaru 42 kolko čujem.
16.07.2010, 00:34
Hanady RR
18727
moj dragi muž je na godišnjem i ja svaki dan zatičem istu scenu na tarasi on i djeca u djelijem bazenu...on jeste veliki prečnikom al dubina dječija totalno...al njemu to ne mste...ni pogledi komšija on iz bazena ne izlazi
16.07.2010, 08:59
bosss
190
i ja imam djeciji bazen u dvoristu i kontam danas da se nekako uvalim u njega. pa nek se smije ko god hoce.
16.07.2010, 14:53
emma.L
2731
Još par sati i kidamo u planineeeeeee .
27.08.2010, 16:14
acudesa
7725
sta je ovo danas majko mila
27.08.2010, 16:30
Anoniman
joj acudesa...da nisi to napisala, ja bih kontala da sam jedina
cini mi se da nije toplije bilo...jedva disem...sve sam zatvorila
27.08.2010, 16:33
acudesa
7725
uzas....uzas... dajte malo manje tih dezodoransa..
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
27.08.2010, 16:47
Anoniman
ma nazvala ga i rekla
antonio...vruce mi je
a on meni... popi nesti i procitaj dati link
27.08.2010, 17:33
acudesa
7725
hahahahhaha..dobra fora... antonio, zahladnilo je
27.08.2010, 22:09
teacher75
5394
kazu da je danas termometar u gradu pokazivao 40! kod mene u stanu ima oko 30 sa upaljenom klimom bili nam gosti, preznojili se, bili skoro citavo vrijeme na balkonu, kazu da ce kad budu htjeli u saunu doci kod nas
28.08.2010, 00:00
dinaa
2141
Ovo danas je bilo grozno,i sad mi je u stanu pakleno vruce,ko ce iz noci izac .