writing-img

Toplotni udar

clock-img

15.07.2010, 13:09

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Drage, moja maloprije sam čula javljaju da će sutra biti najtopliji dan u BiH, i da najavljuju toplotni udar.

Tako ako ste nešto planirale za sutra, da znate, one koje mogu da sjede kući, da ne pomaljaju glavu napolje.

clock-img

15.07.2010, 13:10

clock-img

mamana

pencil-img

531

Nek proglase vanredno stanje, pa da ne idemo na posao.user posted image

clock-img

15.07.2010, 13:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mamana

Nek proglase vanredno stanje, pa da ne idemo na posao.user posted image

sležem se u potpunostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.07.2010, 13:39

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

ja planiram ranije bjezati s posla user posted image user posted image user posted image   a ova 2-3 dana me glavobolja ubija zbog klime i naglih promjena temperatura pri ulasku i izlasku iz kancelarija... 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

15.07.2010, 14:38

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Mi odošmo u planine, samo ako preživimo radni dan user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

15.07.2010, 14:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ma nisam ni makla nigdje, sto je najgore i u stanu nam pakao a ne smijem paliti klimu zbog user posted image . popodne cemo akobogda malo na planinu user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.07.2010, 15:08

clock-img

Anoniman

za sutra planiram nabaviti bazen dovoljno veliki da se i mama moze uvaliti sa user posted image  u njeg... a danas je Nane sam u bazenu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2010, 16:11

clock-img

Anoniman

meni je sad na prozoru 39 C user posted image ...jest da ovaj moj malo vise pokazuje...znaci da je negdje 35

clock-img

15.07.2010, 16:12

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Teacher, samo da podijelim moje iskustvo, ne sugeriram ništa user posted image .
Mi smo klimu palili već od maja prošle godine, kad je Emi bilo 7 mjeseci. I puno se bolje ponašala i bila puno mirnija bez nervoze zbog vrućine. Naravno, nisam je stavljala pred klimu, ali je bila u istoj prostoriji i nikad ništa nije bilo.
Ja sam pobornik onoga da je sve stvar navike tako da joj najčešće ne sušim kosicu (ni zimi, ako je toplo u stanu), ne spava u potkošulji ili čarapicama ni zimi (da ne bi postala smrzla kao svoja mama- ne znam kako zalutah u Sarajevo uopće kad ovako mrzim snijeg i zimu user posted image ), ali zato bih voljela da navikne na ventilatore i klime kao svoja mama, a ne da se ukoči na prvi povjetarac kao tata.

clock-img

15.07.2010, 22:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: emma.L

Teacher, samo da podijelim moje iskustvo, ne sugeriram ništa user posted image .
Mi smo klimu palili već od maja prošle godine, kad je Emi bilo 7 mjeseci. I puno se bolje ponašala i bila puno mirnija bez nervoze zbog vrućine. Naravno, nisam je stavljala pred klimu, ali je bila u istoj prostoriji i nikad ništa nije bilo.
Ja sam pobornik onoga da je sve stvar navike tako da joj najčešće ne sušim kosicu (ni zimi, ako je toplo u stanu), ne spava u potkošulji ili čarapicama ni zimi (da ne bi postala smrzla kao svoja mama- ne znam kako zalutah u Sarajevo uopće kad ovako mrzim snijeg i zimu user posted image ), ali zato bih voljela da navikne na ventilatore i klime kao svoja mama, a ne da se ukoči na prvi povjetarac kao tata.

ma i ja ukljucim povremeno al ne mogu stalno jer nam je mala dnevna soba a krevetic lanin direkt ispred klime, tako da nam stalno udara u glavu. jucer sam bila malo duze u dnevnoj s ukljucenom klimom i navecer me strasno boljela glava i jos mi se i povracalo. sto se tice susenja kose evo vec joj je 9 mjeseci i jos nikad joj nisam kosu susila fenom, toplo je u stanu i nema potrebe, i ja ga koristim samo zimi. pronasli smo super lijek za toplotni udar- popodne pobjegli na bjelasnicu, tamo temperatura najmanje 10 stupnjeva niza (oko 25 stepeni), ljepota, bas smo uzivali user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

15.07.2010, 22:02

clock-img

Mona Mohamed

pencil-img

1443

Nadam se da cete izdrzati toplotni udar. Naoruzajte se sa dosta tecnosti i bice ok aBd..
Btw, meni su toplotni udari od maja do novembra.user posted image  Sreeetno.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

clock-img

15.07.2010, 23:14

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Jao. Pa nikako se disati ne moze. Toliko je sparno i vruce.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

16.07.2010, 00:05

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Bambi09

za sutra planiram nabaviti bazen dovoljno veliki da se i mama moze uvaliti sa user posted image  u njeg... a danas je Nane sam u bazenu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o ovome sam i ja danas razmišljala.sutra kupujem bazen ,duboki samo za sebe i kupat ću se na balkonu u 10 navečer.ovdje je pakao,u mostaru 42 kolko čujem.user posted image

clock-img

16.07.2010, 00:34

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

moj dragi muž je na godišnjem i ja svaki dan zatičem istu scenu na tarasi on i djeca u djelijem bazenu...on jeste veliki prečnikom al dubina dječija totalno...al njemu to ne mste...ni pogledi komšija on iz bazena ne izlaziuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.07.2010, 08:59

clock-img

bosss

pencil-img

190

i ja imam djeciji bazen u dvoristu i kontam danas da se nekako uvalim u njega. pa nek se smije ko god hoce.

clock-img

16.07.2010, 14:53

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Još par sati i kidamo u planineeeeeee user posted image .

clock-img

27.08.2010, 16:14

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

sta je ovo danas majko milauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

27.08.2010, 16:30

clock-img

Anoniman

joj acudesa...da nisi to napisala, ja bih kontala da sam jedinauser posted image

cini mi se da nije toplije bilo...jedva disem...sve sam zatvorila

clock-img

27.08.2010, 16:33

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

uzas....uzas...
dajte malo manje tih dezodoransa..user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

27.08.2010, 16:38

clock-img

Anoniman

ja mu se zalim a on rece citaj http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100827085 mislim mmuser posted image

clock-img

27.08.2010, 16:45

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ja kontam kome?..nije valjda sa dezodoransom pricala, majko milauser posted image

clock-img

27.08.2010, 16:47

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nazvala ga i rekla

antonio...vruce mi jeuser posted image user posted image user posted image

a on meni... popi nesti i procitaj dati linkuser posted image

clock-img

27.08.2010, 17:33

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

hahahahhaha..dobra fora...
antonio, zahladnilo  jeuser posted image user posted image

clock-img

27.08.2010, 22:09

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kazu da je danas termometar u gradu pokazivao 40! kod mene u stanu ima oko 30 sa upaljenom klimom user posted image bili nam gosti, preznojili se, bili skoro citavo vrijeme na balkonu, kazu da ce kad budu htjeli u saunu doci kod nas user posted image

clock-img

28.08.2010, 00:00

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Ovo danas je bilo grozno,i sad mi je u stanu pakleno vruce,ko ce iz noci izacuser posted image .

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Zadnji članci

article-img