Zadnji članci

Ultrazvuk pokazao spiralu i bebu
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica

U ovoj zemlji stvaraju generaciju bez duvana
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje

nisam bila oduševljena ali nisam ukoliko bude trudnoća razmisljala uopće o abortusu.
. Sad smo obje odrasle žene i ne znam šta bih ni ja bez nje niti ona bez mene!! Uvijek smo bile skupa, ja sam čak i u školu za malo krenula ranije baš da nas ne razdvajaju. A evo ti mog ličnog iskustva što se tiče razlike u djeci. Imamo kćerku od 6,5 god. i razmišljali smo o drugom al sve ono: neka dok kćerka malo poraste, dok posao, dok stan, dok auto.....i..... sad imamo veliku razliku (ja sam sada u 37-oj sedmici trudnoće) a sve smo to mogli uskladiti i da smo ranije dobili bebu. S toga, ako ste planirali nekad imati još djece, puno ti je bolje što ti se upravo to sada desilo, vjeruj!! Sretno ti ma kako god da odlučiš. Iskreno se nadam da smo ti sve "pomogle" da doneseš odluku koja će biti ispravna prvenstveno za tebe a i za tvoju porodicu.
koliko toliko pomoglo.