Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim? Da ne bacam lovu ako je bezveze.
08.01.2013, 23:07
Hanady RR
18727
ako je ovo onaj puder sa top šopa...moja zaova ga kupila za noge sebi prije dvije godine još...i nije zadovoljna ona ima popucale kapilare na listovima i u kratkoj usknji il šorcu nju to nervira misli svi u to gledaju i kupi ovo kino...međutim najprije nije joj adekvatno prekrilo to što je htjela a nadalje skida se naravno ako dodirenš drugom nogom, osraje po gardarobi , namješatju itd
e ja a dok ga nanijela na noge osafunjala se...to je toliko gusto i teko za nanosit gluho bilo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.1.2013 23:08:29 >
08.01.2013, 23:10
animagical
5604
koliko sam ja cula, ovo cudo je za spahtlom mazati, a tako i izgleda, kao malter kazu da bi moglo proci pod filmsku sminku,jer se s kamerom to ne vidi koliko je zamazano...eto...
08.01.2013, 23:11
zvončica
1115
Imam ja....meni mama kupila i umal' se nisam roknula kad sam vidjela za sta je pare dala.....kad sam se namazala po licu k'o da sam masku stavila....iz aviona se vidi da je onaj teski puder....a i ne prekriva uopste savrseno
Ja sebi kupila Garnierovu BB kremu i super zadovoljna......fino prekrije sve i lice super
08.01.2013, 23:13
animagical
5604
nego, vichy ima super prekrivajuci puder, onaj za problemtaicnu kozu...nisam ga koristila, ne treba mi, ali jeste kuma, ma savrseno ispadne
08.01.2013, 23:27
draguljče
1049
Ma sad ima neki novi. True Cover 2, i u bočici je na pumpicu, izgleda kao obični puder, prilično tečan. Ne znam, ja bih voljela da je istina ono što pričaju u reklami, ali... Znači, ništa.
08.01.2013, 23:39
zvončica
1115
IZVORNA PORUKA: draguljče
Ma sad ima neki novi. True Cover 2, i u bočici je na pumpicu, izgleda kao obični puder, prilično tečan. Ne znam, ja bih voljela da je istina ono što pričaju u reklami, ali... Znači, ništa.
Ma za te pare uzmes svasta nesta u CM-u ili DM-u.....pusti se True Cover-a....