cure, treba mi dobra ordinacija za UZ abdomena. zvala sam Smajlovica ali imaju termin tek 02.01. a kod Klancevicke mi se ne ide. imate li neki prijedlog kome da se obratim? hvala :))
27.12.2011, 12:47
Hanady RR
18727
ja bih kod samjilobića naravno preporučila... al kako nema blizu termina ... baš sinoć mama mi priča kako je naša komšinica išla u polikliniku u Importane centru...dr. Al Tawil...već sma i na forumu čula da su išli tamo i imaju lijepe komentare...a mama kže, brzi, ekpseditivni, povoljni i moderna tehnologija, brza dijganostika i sve rade...komšinica je radila UZ abdomena... pa da ih nazoveš
27.12.2011, 12:52
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja bih kod samjilobića naravno preporučila... al kako nema blizu termina ... baš sinoć mama mi priča kako je naša komšinica išla u polikliniku u Importane centru...dr. Al Tawil...već sma i na forumu čula da su išli tamo i imaju lijepe komentare...a mama kže, brzi, ekpseditivni, povoljni i moderna tehnologija, brza dijganostika i sve rade...komšinica je radila UZ abdomena... pa da ih nazoveš
e bas ti hvala.. ma ja sam prvo zvala Smajlovica i bas sam se iznenadila da nemaju termina, kaze ona teta da su svi na odmoru - logicno.. imam ja plan B da sacekam 02.01. ali ja volim da to odmah ZIK .. u svakom slucaju cu ih odmah nazvati da vidim sta nude
27.12.2011, 13:41
DM
2408
Pisala sam neki dan anidli:dr Jadranka Ferenc radi u poliklinici medline u Hadžićima-sve pohvale! Samo ih moraš nazvati-ne radi svaki dan! P.S. Išla sam kod nje i u ppomneutu polikliniku i u DZ na Ilidži-razlika nebo i zemlja
27.12.2011, 14:22
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: doublemum
Pisala sam neki dan anidli:dr Jadranka Ferenc radi u poliklinici medline u Hadžićima-sve pohvale! Samo ih moraš nazvati-ne radi svaki dan! P.S. Išla sam kod nje i u ppomneutu polikliniku i u DZ na Ilidži-razlika nebo i zemlja
al-tawil sam vec zvala ali se sestra javi i prekine se veza :( e cuj Jadranka radi privatno.. isla sam ja kod nje u DZ, kazu na klinici da nema greske u dijagnozi, sta ti utefteri ovi mogu samo potvrditi.. eh sad si me zadeverala - vidjecu sa svekrvom veceras gdje bi ona radije isla, mozda nam je blize Jadranka.. u svakom slucaju hvala puno na informacijama - bas ste mi pomogle..