IZVORNA PORUKA: ivany
Neznam jel ova tema na pravom mjestu ako nije premjestite je molim. Naime radi se o tome da bratić od moje jako dobre drugarice ima 9 mjeseci i ja sam primjetila da mu jedno oko leti u stanu i to dobro,smatrala sam da treba da skrenem pažnju da odvedu dijete kod ljekara na vrijeme međutim kada sam to rekla njoj ona se našla malo uvrijeđena i rekla mi da to nije moja stvar da se to meni čini,da to ne pričam nigdje,da se griješim itd.... ja sam se izvinula al i dalje smatram da dijete treba kod očnog. E sada dal oni stvarno nisu to primjetili il im je nezgodno razgovarati o tome neznam,al nekada roditelji zbog odbijanja činjenice da mu dijetetu nešto nije u redu mogu da pogoršaju stvar. E sada dal sam ja pogriješila što sam skrenula pažnju ili nisam neznam,ali bilo je u najboljoj namjeri vjerujte mi.
radi šta znaš ali ih nagovori da idu ljekaru, kod moga brata mali ne vidi na jedno oko zbog toga što na vrijeme nisu otišli doktoru
sve tako mali je ispravit će se, (isto tako mu letjele okice na stranu) a ono Bože dragi, puno smo se sekirali zbog toga
ništa im neće biti ako odu, bolje ne vrijeme ako nešto ima, ako nema hvala Bogu
nisi nimalo pogriješila, uradila si pravu stvar