cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

31.07.2013, 15:45

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: Ramona11

IZVORNA PORUKA: mama_alma

treba mi info našla sam neki apartmn u Podaci, kaže teta blizu studenca jel to blizu plaže, pošto nikada nismo bili u ovom mjestu

Podaca su malo mjesto i prilicno mirno za ovaj period sezone.
Od Studenca do plaze je 5 min. pjesice.
Gradac je 5 min autom i odlicno mjesto za malo vise dogadjanja, dobre klope i setnju user posted image
Mi smo se vratili u nedjelju i bas nam je bilo lijepo. Pravi odmor.
Sto je najbitnije nije krkljanac u Podacama na plazi pa se u svako doba moze ugrabiti malo hlada za djecicu.

od studenca do plaže je 5 min pješke.
sa plaže nazad do stsudenca je 15 minuta pješke.

traži dalje mama alma. ja ne bih s djecom u podaca ako nije smještaj skroz ispod magistrale. ja bila sama s mm jedne godine, prva kuća do silaza na plažu direktno na magistrali i baš bi nezgodno bilo s djecom vraćati se s plaže. studenac je još 2 min dalje bio po magistrali.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

31.07.2013, 15:49

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

ma i meni da je da nađem nešto bliže plaži ne moram baš biti na plaži, ali ne moram ni na magistrali

Podace su sve ko uz nos.
Znači, kad zoveš Podace pitaš: jeste li na plaži?

Ako je kod studenca, onda je haman na magistrali.

S dvoje djece vraćat se s plaže tako uz nos....ne znam, ja ne bih.

clock-img

31.07.2013, 17:16

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: hanabanana

ma i meni da je da nađem nešto bliže plaži ne moram baš biti na plaži, ali ne moram ni na magistrali

Podace su sve ko uz nos.

ma, neću tražim dalje, nema govora samo sam zamilsila taj fil sa svim onim dušecima, tikvicama, kanticama, ma kakvi hvala

clock-img

31.07.2013, 17:19

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Podace su sve ko uz nos.

ma, neću tražim dalje, nema govora samo sam zamilsila taj fil sa svim onim dušecima, tikvicama, kanticama, ma kakvi hvala

jao, ja sam u podace isla sa 30 sedmica trudnoceuser posted image a brdo...covjece...za porodice s velikom djecom ili parove bez djece je sasvim ok, uopste ne skontas da je brdo...ali s kolicima, kamionima, slaufima, bazenima i skalamerijama ja idem samo na ravno

clock-img

31.07.2013, 22:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

mi nemamo pasose pa kontala u NEUM ..... e sad kazu da jedino moze kroz te neke SVITAVE i da je put katastrofa!!!! user posted image user posted image user posted image
Ima li ko iskustva i sa putom i kako je u Neumu?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

31.07.2013, 22:22

clock-img

Selminja

pencil-img

284

Svitavu ne bih nikome pozelila da dozivi u svom zivotu! S djecom pogotovo!

clock-img

31.07.2013, 22:28

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image pretpostavila sam jer bas puno citam da se svi zale..... Meni je stvarno za nepovjerovati da znaci ja sad koja nemam pasos bukvalno ne mogu nigdje ljetovati pa ni u svojoj drzavi user posted image

Da li je neko pravio sad pasos, za koliko bude?

clock-img

31.07.2013, 22:29

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Vila_7 put jeste malo duzi, uzi, krivudav, malo dosadan, ali sve u svemu OK...
Ja sam isla prvi put nekad 2004. godine, i kada je Asja imala 2 godine, i gotovo je prespavala put u oba pravca. Na jednom mjestu usput ima i cesma s pitkom vodom, taman da se malo osvjezi i noge protegnu. Samo voditi racuna da ima goriva u autu jer usput nema pumpi... Ali nista strasno kako inace raja to preuvelica.
Neum kao Neum nije toliko los. Ima se i gdje proset_ati, ima i prodavnica, uglavnom moze proci ako se ne moze nigdje drugo. :) Nikada ne bi bio moj izbor, ali smo i mi silom prilika birajuci izmedju nigdje i Neuma izabrali Neum, i obzirom koliko nisam htjela da idem ispalo je sasvim OK. :)
Imas u mojim albumima slike, mislim album ''more 2010'' ili tako nesto. :) Mislim da s ehotel ispod kojeg smo se kupali zove Zenit, smjestaj je bio druga kuca od plaze, uz samo more...

< Poruku je uredio Adana -- 31.7.2013 22:30:28 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

31.07.2013, 22:44

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image tebi i Asji user posted image
Ma nije nam ni auo kako treba pa bas me strah krenuti tim putem a ne znam koliko se ceka za pasose kad bih ih predala ovih dana

clock-img

31.07.2013, 23:02

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Kazem ti nije put toliko strahoban. :) A vjeruj da ne biste putovali nigdje dalje ako auto nije OK, jeli tako? :)

Pa otidji pitaj ili nazovi, ne znam tacno gdje vadis pasos. ;)

user posted image user posted image user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

01.08.2013, 00:22

clock-img

Selminja

pencil-img

284

Mi smo slucajno jednom krenuli Svitavom, dok smo bili na moru ja sam samo brigala kuku majko kako cemo se vratiti, odmorila sam se tek kad smo kuci dosli user posted image
S djecom se ne bih usudila, sami da idemo mozda i bih.

clock-img

01.08.2013, 01:24

clock-img

milenium

pencil-img

6133

vilo u neumu ti nema gužve,tako mi reče jedna koja je išla s djecom prije tjedan dana.

mama alma,prošle god je netko stavio odličan kontakt za podace,al tko će to nac sad u ovoj gužvi stranica.user posted image sutra ću pokušat nać pa pa ti javim,mislim da znam otprilike gdje je.

clock-img

01.08.2013, 01:26

clock-img

milenium

pencil-img

6133

http://www.pansion-vito.com/?t=G1&pg=2 evo slučajno naiđoh na ovo.potražit ću još...

clock-img

01.08.2013, 01:32

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image tebi i Asji user posted image
Ma nije nam ni auo kako treba pa bas me strah krenuti tim putem a ne znam koliko se ceka za pasose kad bih ih predala ovih dana

Pasosi se cekaju mjesec dana,tako su meni rekli,mozda bude koji dan ranije...a sto se tice puta preko Svitave,mi smo isli par puta,pa eto onako,isli sa djecom,nista nam nije bilo,samo sto ti kazu naspi dovoljno goriva,a moze se izdurati user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

03.08.2013, 20:32

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

evo mene, home sweet home, prelijepo nam je bilo, odmorili, Dena odusevljena se vratila ....."poznati" domacini za nas smjestaj u Drveniku su pini do sredine septembra, al vec vidim mnogi su stavljali link za kontakt. Evo vam slika kliko je udaljeno od plaze

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151651634292819&set=a.10151217114597819.466985.558462818&type=1&theater

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

04.08.2013, 20:02

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Da li je neko bio u depadansima hotela Alem, Baško polje, prijateljica mi ide s curicom, interesira je čistoća i hrana

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

04.08.2013, 20:51

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

Da li je neko bio u depadansima hotela Alem, Baško polje, prijateljica mi ide s curicom, interesira je čistoća i hrana

bila je od mm-a rodica sa porodicom, super im je bilo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

04.08.2013, 21:35

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Bili mi prošle godine .Čisto je ...hrana solidna.More je čisto kao i plaže i baš se ima gdje šetati..do Promajne u jednom pravcu ili do Baške vode u drugom:)

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

04.08.2013, 22:46

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

mi smo u drveniku uplatili, pa šta dragi Bog da, javimo se sa utiscima nakon ljetovanja u hotelu Primus, samo se nadam da nije visoko negdje

clock-img

04.08.2013, 22:52

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

mi smo u drveniku uplatili, pa šta dragi Bog da, javimo se sa utiscima nakon ljetovanja u hotelu Primus, samo se nadam da nije visoko negdje

sretno user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

05.08.2013, 07:06

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

I mi cemo aBd u Drvenik user posted image
Jedva cekam

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

05.08.2013, 09:07

clock-img

elmaL

pencil-img

461

Mi ćemo izgleda u Orebić, našli smo nekoliko povoljnih apartmana, ali nismo nikad prije bili tamouser posted image

Jel bio neko od vas, kakvo je? Plaža, mjesto i sve ostalo ?

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

05.08.2013, 09:16

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image pretpostavila sam jer bas puno citam da se svi zale..... Meni je stvarno za nepovjerovati da znaci ja sad koja nemam pasos bukvalno ne mogu nigdje ljetovati pa ni u svojoj drzavi user posted image

Da li je neko pravio sad pasos, za koliko bude?
[/quotepasosi budu za tacno 21 dan mi ih podigli sad u subotu

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

05.08.2013, 11:16

clock-img

bambi7

pencil-img

672

bicemo blizu, i nama je prvi put u drveniku, al kazu da je plaza blizu! kad ste vi dole, a i djeca su nam isto godiste, pa da se brckajuuser posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

05.08.2013, 11:18

clock-img

tajcika

pencil-img

629

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

bila je od mm-a rodica sa porodicom, super im je bilo

solidan smjestaj,hladovina vrijedi klime, TV u depadansama nema,balkoni okrenuti prema moru ( koliko se more vidi od borovine ili od pozizije depadanse preporucujem depadanseu VIS ili PAPUK nekako ima najbolju lokaciju)hrana ok, dorucak svedski sto, vecera izbor tri glavna jela ( dobije se na noc prije da zaokruzite) supa, salata i hljeb samoposluzivanje,desert je neki kolacic ili voce, uz veceru imate jedno pice 0,2 ( preporucujem mineralnu jer sokovi i nisu nesto),imate akciju u ovom periodu od 10-17.08.2013. 64 KM po osobi djeca imaju popust 40% prvo dijete 50% dijete do 12 godine,6 KM imate osiguranje po osobi+ boravisna taxe eto.....