IZVORNA PORUKA: titi
ja sam sa odvikavanjem krenula opasno od petka, i vec dvije noci spava bez pelena, evo me kucam od drvo
mog starijeg je mama odvikla, ja pokusavala 2 mjeseca i nisam uspjela, a mama u 7 dana i nocu i danju
ali je moja greska bila koju nisam ponovila sa mladjim
kada odlucite, recite stop, ako treba bacite, poklonite visak ali po meni tek 2-3 dan
da sam gledala po upustvu moj maleni nebi jos na tutu, jer neprica dovoljno i nesmeta mu ni mokro ni smrdljivo, ali meni je puko film, jer ovdje nece da sunete do godinu dana a jos tome nece ni ako nosi pelene a on ima 2 i po godine skoro
a u septembru krece u skolu, ni tamo ga nece ako ima pempaske, tako da sam ja MORALA pozuriti
to je izgledalo ovako, nije imao osjecaj da uopste piski na tuti, a svaki 15 minuta bi piskio, kada sam ulovila prvi dan u tutu mojoj sreci nije bilo kraja, sjedila kraj njega i hodala za njim citav dan, pa tako i sljedeci , pa sljedeci i bilo je tu i placa, i puc puc po guzi, ali nije rjesenje neko, jer moja mama je odvikla kroz ljepe rijeci starijeg
nego cure, naoruzajte se peskirima i gacicama i taracima i u napad, ali ja jedino sto mogu reci da ih zbunimo sa pempaskama preko noci, i ja sam vec drugu noc krenila sa gacicama preko noci i tako da sam ga dizala da piski po noci
juce je citav dan bio suh, ali danas nam se omaklo jer sam ga pustila da mi sam izjavi zelju i popiskio se, znaci bolje jos jedno vrijeme da mu nudim wc
jadan sjedne na tutu a neskine gace ali uspjeli smo, nenosi pempaske vec 3 dana i sretna sam a kako je ovo tek 4 dan, kako napisano moj novcanik ce podivljati