PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Iskrene cestitke i od mene i velika dobrodoslica novoj bebi! Nadam se iskreno da je porod prosao lagano i da ce se mama brzo oporaviti < Poruku je uredio ena23 -- 21.8.2011 18:21:58 > _____________________________Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
iskrene čestitke nek je živa, zdrava i sretna _____________________________Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
iskrene čestitke
Mašallah delfin, čestitam Braco 4.800,a seka 4.600. Tebi želim što brži oporavak i da svi skupa uživate zajedno
Cestitke i od nas < Poruku je uredio Malena_A -- 24.8.2011 9:36:52 > _____________________________Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
Cestitke i od mene
Cestitke i od nas kod Delfin bebe bas Masalla < Poruku je uredio melly__ -- 26.8.2011 0:54:16 > _____________________________17.06.
Hvala svima na lijepim željama Ja sam prilično dobro hvala Bogu, a i bebica je. _____________________________16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :) 19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)
_____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
Bravo delfin, od srca ti čestitam na rođenju princezice, a baš mašala dobro odrađuješ posao, hehe, bebice se "odhranjene" rađaju !! Uživajte! _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Da li znate da lubenica i dinja mogu da kriju ozbiljne zdravstvene rizike?
Zdravlje
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tijela u mali biznis. Sve...
Dojenje i dohrana
Da li će dijete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
Zdravlje i bezbjednost
Naučnici su nedavno obavili testiranje i otkrili top 10 predmeta koji se nalaze u prosječnom doma...