Danas je Rejhana ostala do pola 1 u vrticu i kad sam dosla po nju,nece da ide sa mnom!Hvala bogu!Sad sam nekako mirnija.
08.09.2010, 22:41
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: dinciii
Danas je Rejhana ostala do pola 1 u vrticu i kad sam dosla po nju,nece da ide sa mnom!Hvala bogu!Sad sam nekako mirnija.
najbolji znak.. da hoce meni malac ovako ..mi, aBd, nakon svih viroza, naredne nedjelje startamo
08.09.2010, 22:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
noa- pemalo je to love iskreno, haj raspitaj se... ma da ne bude da ga moram seliti
Ako noa misli na vrtic Mali raj, ja znam da je cijena od pon - cetvrtka 140 km... Znam , jer je rodica malenu vodila gore prosle god. i takva je bila cijena, ona nije radila petkom pa je toliko placala.... To je ona privatna kuca, bliz dvorane na B.B...
160 km vrtic je u Cimu u privatnoj kuci ako treba jos inf.mogu se raspitati..
09.09.2010, 00:00
iv@ncica
2115
raspitaj naravno sve
09.09.2010, 09:20
anitaMO
1384
evo i mene na ovoj temi ,konačno.ovako Laura je pošla u vrtić u ponedjeljak prvi dan katastrofa,izdržala je pola sata.zvali me da je ne mogu smiriti. drugi dan -puno,puno bolja ostala je do 12. treći dan-još bolji čak je i jela ,ostala do 1. ja sam prezadovoljna ali svaki dan će biti bolji.teta Angela mi je extra,vrtić plaćamo 170 km-cjelodnevni boravak.
09.09.2010, 13:57
iv@ncica
2115
evo i nas... idemo od ponedjeljka..danas ga tata vodio i zaigrao ga i ostavio..plakao je samo 20 minuta, i ostao do 12, rekla teta da ga ostavim duze, pa ako bas bude plakao da ce me zvati..inace da se i ja smirim , nisam ga jos htjela ostaviti na spavanju..kontam iduci tjedan dca mu jos i to ne bude sok, kad se taman smirio..nije htio jesti..pa mu je teta dala neku kiflu sa sirom..i kuci jeo i u besu odmah...mozda je bio bolji sto ga je mm vodio...mogu ce je sve... valjda ide na bolje ..od sad ga on vodi
09.09.2010, 14:02
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
evo i nas... idemo od ponedjeljka..danas ga tata vodio i zaigrao ga i ostavio..plakao je samo 20 minuta, i ostao do 12, rekla teta da ga ostavim duze, pa ako bas bude plakao da ce me zvati..inace da se i ja smirim , nisam ga jos htjela ostaviti na spavanju..kontam iduci tjedan dca mu jos i to ne bude sok, kad se taman smirio..nije htio jesti..pa mu je teta dala neku kiflu sa sirom..i kuci jeo i u besu odmah...mozda je bio bolji sto ga je mm vodio...mogu ce je sve... valjda ide na bolje ..od sad ga on vodi
tako saosjecam sa vama..bit ce to ok
09.09.2010, 15:10
dinciii
1675
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: dinciii
najbolji znak.. da hoce meni malac ovako ..mi, aBd, nakon svih viroza, naredne nedjelje startamo
Eh draga moja danas je opet malo zaplakala na pocetku al se brzo smirila!I ostala je opet do pola 1..PA vidjet cemo!!NAdajmo se da ce se ako bog da sva djecica naviknuti!!!
09.09.2010, 18:34
amdi
518
I mi aBd sljedece secmice opet krecemo poslije kratke virozice
10.09.2010, 15:10
iv@ncica
2115
i danas smo bili jos bolji..malo plakao kad ga je tata ostavio i bio superrr kaze teta..doba beba koja puno cita slikovnice ..divan ko i razumni roditelji i uredna nam torba ...ali eto nece jos da jede tamo..pa smo ga kupili oko 12....tek iduci tjedan nekad ga planiram ostaviti spavati....daj Boze da prođe i ovo ostralo ovako...jelo i spavanje..ipak sve u svemu nije lose...samo da puno ne place ko prve dane
10.09.2010, 19:48
sporty mamaa
3211
Super ivančice vidiš da se dijete privikava... Poslije ces ga molit da izade iz vrtica A počet će i jesti čim se malo navikne....
10.09.2010, 20:21
esmina i bebina mam
1694
Zamislite da me Esma danas pitala a sto ja mama nisam danas u vrticu kaze da je pozelila. Nisam je htjela danas voditi pa Bajram je a ja kod kuce
drage moje citam evo ove vase postove i suosjecam sa vama pregrmit ce oni to jaci su nego sto mislimo duse nase drage. Moja je u ponedeljak izasla sa ogrebotinom kraj oka dosla je neka nova djevojcica i nije joj bilo jasno sto Esma nakon igre posprema igracke pa je gurnula i Esma je pala na plasticnu gajbicu.Teta mi kaze da joj pravo bilo zao jer je Esma jako vrijedna dusa mamina a i najsitnija je u grupi pa kaze kud bas njoj i imala sam brigu hoces htjeti nakon toga ali nije bilo problema.
11.09.2010, 01:10
iv@ncica
2115
hvala sporty
esma- pa kud odmah na nju..a joj...ma jaka je ona i dobra curic..ogrebotina ce proci, a mozda se i ona nauci boriti...ja se samo nadam da ce zavoljeti vrtic...ovaj moj sad pravo slusa kad dođe kuci
11.09.2010, 01:11
iv@ncica
2115
sta mislite kad je vrijeme da ga ostavljam na spavanju...posto jos nece da jede tamo..pa mi ga zao
11.09.2010, 09:30
anitaMO
1384
ja ću svoju ostavljati idući tjedan,moja je počela drugi dan jesti.
11.09.2010, 09:41
ElmaB
4568
Moja Tea je sa godinom i po krenula u vrtić. U početku nije htjela ni jesti ni spavati, jednostavno je bojkotovala, ali vrlo brzo se prilagodila drugoj djeci. Ja sam razgovarala sa vaspitačicama tada i one su mi rekle da ona plače samo dok smo mi tu, tj. kada je dovedemo u vrtić, čim odemo ona se igra sa drugom djecom. Bila je i prva tri mjeseca često bolesna, sve smo prošli, ali i to je sve normalno jer joj je to bio prvi susret sa većim brojem djece, pa je i normalno da pokupi neki virus. Ovaj mjesec ću u vrtić poslati i blizance, doduše sa dvije i po godine, ali sve me to isto čeka. Nisam zabrinuta jer znam da su to normalne faze navikavanja.
MEni je teta rekla da je u ponedeljak ostavim da spava u vrticu al ne znam jos hocu li!Ipak mi je nesto dugo da je ostavim od 9 do 14:30 jos dok ne radim!Sta vi mislite???
11.09.2010, 15:28
veeseelaa
20552
draga moja pa nije to ništa, zar nije bolje da je što ranije počneš navikavati? pa tvoja Rejhanica je vršnjakinja sa mojoj Ajšom, ja bi je ostavila al zvrkni svaka dva sata da vidiš jel ok sve Nema potrebe da toliko brineš a i u svakom momentu obzirom da si kući možeš otići po nju Sretno!
13.09.2010, 09:34
trudnica
63
U petak sam je po treci put odvela (u medjuvremenu je bila bolesna) i kad smo dosle pred vrtic sva svjetla su bila ugasena. Na vratima nas je docekala teta koja je objasnila da je dezurna zbog Bajrama ali da se niko nije pojavio do 08:00. Rekla je i da je mogu ostaviti ali posto bi bila jedina odlucila sam da je nosim nani i dedi koji su bili presretni da je mogu pricuvati Niko sretniji od nje kada joj je teta mahnula pa-pa. Jutros sam je odvela i bilo je puno negodovanja, placa ali je nakon 5 minuta bilo sve ok.. Danas je ostavljam cijeli dan
13.09.2010, 09:40
veeseelaa
20552
trudnice a koliko malena ima mjeseci?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.9.2010 9:41:14 >
13.09.2010, 09:45
trudnica
63
Malo starija od tvoje Ajše - rodjena je 01. decembra 2008.
13.09.2010, 11:12
dinaa
2141
Nama je danas prvi dan u vrticu,moja curica je jedva docekala da krene iako je ovo prvi put da ide u vrtic.Valjda ce ovo odusevljenje i potrajati,mada ja sve mislim kako ce ona vec veceras reci da nece vise ici .
13.09.2010, 11:14
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: trudnica
Malo starija od tvoje Ajše - rodjena je 01. decembra 2008.
ma to ti je isto, znači vršnjakinje, pa još je bona mala, srce moje
13.09.2010, 11:14
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: dinaa
Nama je danas prvi dan u vrticu,moja curica je jedva docekala da krene iako je ovo prvi put da ide u vrtic.Valjda ce ovo odusevljenje i potrajati,mada ja sve mislim kako ce ona vec veceras reci da nece vise ici .
sretno draga, nadam se da će malena biti oduševljena