kod nas su trenutno sve lose faze prosle,a bilo ih je poprilicno,tek sad se vidi da bas uživa N_N, samo budi strpljiva i sve ce doc na svoje
25.11.2010, 00:31
N_N
1860
Da javim da je kod nas sve, skoro pa za 5! Ujutro se malo buni kad ga mm ostavlja al zato juče nije htio da ide iz vrtića Ne smijem ga ni hvaliti, ma superiška! Vidim da je zadovoljan i da, prestao je tersati , sad se kulturno ponaša poslije vrtića.
25.11.2010, 04:00
Ella_H
1264
N_N bravo za kulturnog momka Moj se jos uvijek opasno ponasa ali jos uvijek je bolestan, a starijem ne nedostaje vrtic uopste nek su nam zivi i zdravi. Pusa za svu djecu
25.11.2010, 23:02
bebac2
189
moji su bili cijela tri dana po nekoliko sati u vrticu i vec im cure nosici tako da pojma nemam sta da radim, da li da ih sutra vodim. najgore mi je sto od sredine sljedece sedmice vise nece imati alternative jer pocinjem raditi
26.11.2010, 08:18
veeseelaa
20552
kupi im naturu mix, svako jutro nek popiju čas s kesicom nature i sa dvije kašikice meda Biće sve ok, ne brini, ja bi ih i dalje vodila
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.11.2010 8:19:01 >
26.11.2010, 08:19
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: N_N
Da javim da je kod nas sve, skoro pa za 5! Ujutro se malo buni kad ga mm ostavlja al zato juče nije htio da ide iz vrtića Ne smijem ga ni hvaliti, ma superiška! Vidim da je zadovoljan i da, prestao je tersati , sad se kulturno ponaša poslije vrtića.
bravo za princa, drago mi je mila baš da je sve ok
26.11.2010, 11:01
Anoniman
tvoj se najbrže naviknuo,naravno uz veselinu ajsu.. bas mi je drago procitati da je sve dobro
< Poruku je uredio marijanna -- 26.11.2010 11:02:49 >
26.11.2010, 11:27
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: bebac2
moji su bili cijela tri dana po nekoliko sati u vrticu i vec im cure nosici tako da pojma nemam sta da radim, da li da ih sutra vodim. najgore mi je sto od sredine sljedece sedmice vise nece imati alternative jer pocinjem raditi
Zao mi je, mila... Ali to je susret sa "novim" virusima.
Prvi mjesec je uvijek tezak. Ne samo psihicki, vec nazalost i fizicki, jer organizam se mora izboriti.
Bolje je da tu prvu virozu prodjete dok si ti jos u kuci. I ne brini, oni su uvijek puno jaci nego sto mi mislimo
N_N, bravo za B.
26.11.2010, 14:26
bebac2
189
djecaci su ipak bili u vrticu i danas mi se cini da su bolji nego jucer. nosici pomalo cure, ali nema temp. i dobro su raspolozeni
26.11.2010, 16:02
iv@ncica
2115
jao mi smo vam bolesni..od proslog vikenda i jos nismo dosli sebi..temp.40, upala grla..konjuktivitis na jednom oku,osip oko cune..zacepljen nos..uzas nervozan ..i s ad ce opet biti jada kad ozdravi i krene u vrtic..a taman nam fino krene..pa nas nesto zadesi.. bravo za dobru djecicu koJA se dobro adpatiraju
26.11.2010, 17:20
Anoniman
iv@ncice Nikola citav prosli tjedan nije bio u vrticu pa je ovaj u ponedjeljak bio bolji nego ikad želm da tako bude i tebi. bebac2 nadam se da ce se izboriti s virozama i sto prije adaptirati.
29.11.2010, 16:57
emma.L
2731
Mi opet kašljemo i slinimo, ali s obzirom da je apetit super i da nema temp. idemo i dalje. Borimo se, jer sada utrčava u vrtić i muka joj je čak gubiti vrijeme na poljubac. A kada prođemo pored vrtića, govori sva sretna da ona tu živi . Dajemo C vitamin, meda, čajeva, čaj od luka za kašalj, mast na prsa pred spavanje, Omega 3 Pikovit, ponekad karamel mlijeko za kašalj isto, Aquamaris u nos, ali kašalj i sline nas prate stalno . Valjda je takav početak svima.
29.11.2010, 17:40
Anoniman
emma tako je i nama bilo na pocetku,nos je stalno curio,tako je sve dok se imunitet ne izbori i ne prilagodi,nista se ne brini..
29.11.2010, 23:14
marny
491
moj mališan ima najfrenda u vrtiću , danas smo skontali da je Vice rođen istog dana (nekih pola sata razlike) kao i moj mališan. Kada ga doma pitamo,a di je Vice on se odmah ozari .
30.11.2010, 11:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marny
moj mališan ima najfrenda u vrtiću , danas smo skontali da je Vice rođen istog dana (nekih pola sata razlike) kao i moj mališan. Kada ga doma pitamo,a di je Vice on se odmah ozari .
i moj Niko se stalno druži s jednom Larom,kad dodje kuci stalno je spominje,lala,lala, ja zezam mm dijete nam se zaljubilo
30.11.2010, 13:09
N_N
1860
Mi smo danas dobili informaciju da ima slobodno mjesto u vrtiću Nur koji nam je jakoooooo blizu i koji smo rezervisali međutim B se već adaptirao na vrtić u koji ide. Ali budući da svaki dan B i mm potroše 1,5h u vožnji pri odlasku i povratku iz vrtića te da dolazi i snijeg, prebacit ćemo ga u vrtić blizu kuće. Tako mi je žao ali šta možemo, bolje sada dok je još "frišak" sa vrtićima.....
30.11.2010, 20:22
Anoniman
Mi smo danas dobili informaciju da ima slobodno mjesto u vrtiću Nur koji nam je jakoooooo blizu i koji smo rezervisali međutim B se već adaptirao na vrtić u koji ide. Ali budući da svaki dan B i mm potroše 1,5h u vožnji pri odlasku i povratku iz vrtića te da dolazi i snijeg, prebacit ćemo ga u vrtić blizu kuće. Tako mi je žao ali šta možemo, bolje sada dok je još "frišak" sa vrtićima.....
ne brini se ,vidis da nema problema s njim i s adaptiranjem,držim fige da sve prodje dobro
30.11.2010, 20:27
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: emma.L
Mi opet kašljemo i slinimo, ali s obzirom da je apetit super i da nema temp. idemo i dalje. Borimo se, jer sada utrčava u vrtić i muka joj je čak gubiti vrijeme na poljubac. A kada prođemo pored vrtića, govori sva sretna da ona tu živi . Dajemo C vitamin, meda, čajeva, čaj od luka za kašalj, mast na prsa pred spavanje, Omega 3 Pikovit, ponekad karamel mlijeko za kašalj isto, Aquamaris u nos, ali kašalj i sline nas prate stalno . Valjda je takav početak svima.
30.11.2010, 21:48
N_N
1860
Hvala marijana , nadam se, nadam se......
04.12.2010, 22:34
Malisa 23
24
drage moje mame, ja znam za jedan vrtic u kojem moje dijete nije zaplakalo niti jednom za tri mjesca koliko ide u vrtic, a to je vrtic Pony...odgajatelji su predivni i super rade s djecom, djeca plaču jedino kad idu kući jer ne žele, to sam se i sama uvjerila...pozdrav svima
p.s. imate njihovu stranicu na netu...
05.12.2010, 18:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malisa 23
drage moje mame, ja znam za jedan vrtic u kojem moje dijete nije zaplakalo niti jednom za tri mjesca koliko ide u vrtic, a to je vrtic Pony...odgajatelji su predivni i super rade s djecom, djeca plaču jedino kad idu kući jer ne žele, to sam se i sama uvjerila...pozdrav svima
p.s. imate njihovu stranicu na netu...
malisa nije moje dijete plakalo jer mu je bilo lose u vrticu,to znam jer je sad tamo presretan. plakao je jer je prvi put ostao u nepoznatom okruženju s nepoznatom djecom i tetom i sto je najvažnije bez mene.plakao je dok se nije navikao,adaptirao na nesto sasvim novo za njega. ja mislim da uglavnom nije do vrtica nego je to navikavanje od djeteta do djeteta razlicito ,ti si imala srecu jer se tvoje dijete odmah naviklo
05.12.2010, 22:50
iv@ncica
2115
upravo tako marijana..i evo nadrej nije isao 14 dana i sutra ce opet plakati, jer se opet navikao samo na mene i mm..i bas je postao divan..i sad ce opet problemi ;)))
06.12.2010, 15:04
Malisa 23
24
ma naravno ali ja kazem da nisam primjetila da imaju tih problema oko placa jer nema puno djece novi su posveceni su njima i koliko ono znam nece biti nikada guzve....tako su nam rekli pri upisu , maksimalno po 15 u grupi...ipak je privatno i ono vode racuna....u biti tu sam najvise zadovoljna sa hranom jer stvarno imaju izuzetno profesinalan jelovnik sto je meni veoma bitno..Ja sam bila ostavila informacije o vrticu jer nisam znala da je to vid reklame pa me administrator opomenuo naravno ne namjerno jer sam mislila da olaksam rodieljima...al ok mislim ima smisla ...poslala sam i vrticu ovaj link da daju reklamu pa vidjet cete ...stvarno prelijepo...
06.12.2010, 17:57
bebac2
189
Malisa23, mozes li nam napisati i cijene
06.12.2010, 18:12
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: bebac2
Malisa23, mozes li nam napisati i cijene
za informacije te vrste obratiti se na pp