IZVORNA PORUKA: mamina enica
Ja imam isti problem,Ena je krenula u vrtic 1.9.takodjer samo place juce je moja mama ranije izvela,kaze da je bila sva podbuhla od placa.Stvarno ovo je jako mucno kako za moju pahuljicu tako i za mene,ja isto samo placem jer mislim da sam pogrijesila sto sam je sada dala u vric.Stalno se pitam koliko ce to trajati,odnosno hoce li ikada proci jer nema nikakvih naznaka,sada place cim ugleda vrtic:((((KATASTROFA!!!!
Proci ce aBd! Po meni najbolje misljenje, ako tvoja mama ima vremena da prvih dana bude sa njom u vrticu 1-2h , posle djeca lakse prihvate! Moja je trcala za mnom kad bi je ostavila, i sama sam takva bila, ne znam kako sam do kuce dosla

, smao bi plakala, mm je galamio govorio da ce je ispisati itd. ja otisla po nju,teta u vrticu kaze da dolazim s njom jedno 3-4 dana i da budem po 1-2h posle ce lakse biti, tako i bilo! A babi i danas zna plakati kad je ostavi ,valjda jer je meksi od mame ,mama se sakrije pa

a babo odma vodi kuci
Sve ce se ovo zvati juce, tvoja malena kao i moja uzivat ce ici u vrtic aBd. Moja place ako imam nesto pa ne mogu stici odvesti i dovesti je , vec je povedemo s nama! Cim ustane sama ide prati zubice,i samo prica o vrticu
Jos moja djevojcica krenula u vrtic, nije znala nista danskog jezika, pa zamisli kako je tek njoj bilo!
< Poruku je uredio Malena_A -- 6.9.2011 13:56:44 >