IZVORNA PORUKA: veeseelaa
i ja smatrma da jdetetu ne treba lagati niti bježati iz vrtića, već reći istinu pozdraviti se, reći doći ću po tebe poslije posla i razguliti preko vrata,
da kad je dijete razumno
al ja sam A upisala u vrtić kad je imala 18 mjeseci, baš bi me skontala da joj to kažem
sad je naravno drugačije, odnosno već godinu dana je drugačije, sad se lijepo pozdravimo, poljubimo, pomazimo i sve bude ok
U pravu si. A je manja krenula u vrtic, u toj dobi ona jos ne razumije i ne shvata da roditelji moraju raditi.
Moj krenuo sa 3,5 pa mi je lakse bilo objasniti mu zasto treba u vrtic, bude kmezav ujutru samo kada krenemo ali vec od treceg dana nestale su te suzice prilikom ostavljanja...a da sam se brinula kako ce proci to prvo odvajajnje jesam
Visnja pronaci ce A drugaricu, tek je krenula. Moj takodjer ujutru nikada ne kaze hocu u vrtic, vec pita zasto moras na posao i milion pitanja i potpitanja. Medjutim svaki dan kada ga uzmem kaze mama bio sam dobar, bilo mi je lijepo i isao sam i ja na posao
Od mnogo papa kje imamo jedino je prihvatio jeden obicne sa pijace, lagane kao sandalice, poput cicibanki, ostalo ne dolazi u obzir, nema sanse da ih hoce. Hhtio je jos i one sa koznim dnom, ali u tome je sada vruce. A opet dobro da i njih hoce da nije u carapicama
Za svu nasu djecicu koja idu ili tek polaze u vrtic neka im je sa srecom
< Poruku je uredio medic slatki -- 10.5.2012 10:14:47 >