PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: Adana Bez koze udje, s kozom izadje.
Bez kože uđe, s kožom izađe. _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Adana Bez koze udje, s kozom izadje.
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Adana Bez koze udje, s kozom izadje. Mnjam, mnjam, Hljeb
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Šta kapu na glavi drži? _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
usi hahahaa
Malo, tamnobraom sa bijelom straftom na ledjima Jos niko A znate li sta je jupa _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
Nesto na zidu? _____________________________1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Nesto na zidu?
ja sam cula da je jupa pjazan pjostoj u zidu _____________________________Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
IZVORNA PORUKA: ananas_ze ja sam cula da je jupa pjazan pjostoj u zidu
IZVORNA PORUKA: bemema usi hahahaa
IZVORNA PORUKA: Adana Šta kapu na glavi drži?
_____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
joj sto se ismija pa znam sama stoji kad se razvuce jojjj jupa jupa jupica na bjadi
E ismijah se Drze je konci! _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Malo, tamnobraom sa bijelom straftom na ledjima
Mama je 21 godinu starija od kćeri Marije. Za 6 godina mama će biti 5 puta starija od Marije. Gdje bi Marijin otac mogao biti ovog trenutka? _____________________________A 30.7.2010. My Ovulation Chart
Možda"pravi"mariju _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
IZVORNA PORUKA: doublemum Možda"pravi"mariju
Gđa Bandek je obavljala posao u kuhinji kada je izgubila dijamanti prsten koji je upao u kafu. Prsten se nije smočio, zašto? _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Nakon što je prošle godine zabranio korišćenje mobilnih telefona u osnovnim školama, italijanski ...
Škola
Procureli podaci sadrže lozinke za sve popularne platforme - od društvenih mreža kao što su Faceb...
Zanimljivosti
Jesi ti svesna koliko je važno koja učiteljica će biti tvom detetu? Hej, to je četiri godine svak...
Neki vjeruju da konzumiranje placente može spriječiti postporođajnu depresiju, ublažiti krvarenje...
Sponzorirano
Porođaj