IZVORNA PORUKA: MALA1994
dadada duso moja
mnogo te cijenim i postujem ali
wick vapo rub nije za malu djecu jer sadrzi mentol
Ti znas njemacki, je li tako? i ja ga znam...a na ovoj mojoj kutijici pise citiram:
sauglinge und kleinkinder 1/2 bis 1 teeloffelgrosse menge nur auf brust und rucken aufreiben.
prevedeno: dojencad i maloj djeci 1/2 do 1 kasicice namazati po grudnom kosu i ledjima
a onda dalje ode za vecu djecu i odrasle da se moze i vrat mazati tj. i stavljas vecu kolicinu...ne bih stavljala da ne pise...i moze se kod nas kupiti...ja sam kod dine ja mislim ovo kupila...ne sjecam se cijene...dosta davno je to bilo
A slazem se isto tako da se upala pluca ne moze lijeciti bez antibiotika...i mnoge druge bolesti...samo isto tako nasi dr. po difoltu prepisuju antibiotike...za svaki slucaj...a ja opet imam stav da se s njima ne treba igrati...da puno vise stete mogu napraviti u mnogim slucajevima, neg koristi...jer ako za svaku virozu uzimas antibiotik, a u 99% slucajeva se o virozama radi, na kraju ti organizam ostaje "razgolicen" i tek onda te pocnu napadati bakterije...e onda je gotovo...onda nema druge nneg da pijes
I znas da i ja tebe mnogo cijenim...tvoje znanje...znam da ga imas i da je dobro potkovano...al dzaba...ovo je moj stav

Da dodje do toga da mi A. mora piti antibiotik, prvo bih trazila da mu urade sve zive nalaze pa tek onda po tome da daju antibiotik...a ne antibiotik...pa haj onda radi nalaze...kako to obicno biva kod nas