Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
breskva...budem ...budem...valjda ce uspjeti...mada mi onaj lik rece da moram dati dvije ruke a ja kupila samo 1kg boje...valjda ce biti dovoljno...kad sam skrta
mnn...pa ja se pitala gdje si ti ...neka si se javila...poljubi Acu kako je dole? moze li se jos kupati ? jelo...hebemu misa...pa dokle...joj sto ja mrzim te bakterije
15.10.2011, 19:49
Malenaoduvijek
5237
dobro vece
tiki drago mi je da ste konacno stigle kuci sad se mazite i pazite sad ce se ona pollako dozvati samo strpljenja...
kono sto se sobe tice vidjela si kod mene prostora ali dnevna soba je opet glavna za vaserenje...igracke u sobama drugim nisu uopste interesantne a za M. ne znam sta bih ti rekla aBd da nadje ubrzo drugi posao
Ella
dadada tajra imate veliko mahanje od nas
Hanady mami sretan rodjendan puno zdravlja i da jos puno godina bude sa vama
Igor i dalje strajkuje i nece da jede odnosno jede samo hljeb,bananu i jogurt i to sve sam nista ne da da mu ja dajem
veliko mahanje za sve
jelena ne daj se ne znam sta da ti drugo kazem bas mi je zao
15.10.2011, 19:54
teacher75
5394
ja sam strasno umorna, lana se sinoc stalno budila i plakala, valjda joj promjena sredine u bolnici je fino spavala, a sada nece u svoj krevet. necu da je navikavam da spava sa mnom, kad nije do sada pa sam stalno ustajala boji se da hoda, nece na nogice da se dize sama, hoda uz nasu pomoc i nakratko, brzo se umori. ostalo je ok, fino jede, prezadovoljna sam sto se toga tice, prilicno je raspolozena...nastavljamo sa terapijom kod kuce- macropen i probiotik jos nekoliko dana. jedva cekam da se potpuno oporavi pa da joj priredimo rodjendansko slavlje
15.10.2011, 20:48
Anoniman
vece i od nas mi se malo ponovili dobio nove mimice mnn .pa dje si mila neka si se javila kako je alex ,i reica slusajul pusa alexsu velika od nas .
< Poruku je uredio felix -- 15.10.2011 21:02:48 >
15.10.2011, 21:25
Anoniman
felix...cizmice su premedene
ticerko...ti najbolje znas...tvoje dijete...al iskreno...ja ne bih izdrzala..njoj je sad potrebno mazenje na kvadrat...Moj A. cesto zavrsi s nama u krevetu...znam da se nepreporucuje...nece valjda do fakulteta tako procice i to...najbitnije mi je da osjeca sigurnost...a sve ce to proci...poljubac za Lanci
mala...ljubi mi I i L
15.10.2011, 21:27
Anoniman
hvala dadada nama su slatke a jesu mal Zemske al nema veze boja je siva i nama su udobne i tople nije bilo br pa sam uzela 24 br . nisu velike niti izgledaju tako Hebote sta god da kupujem meni se sve nesto da sa stvarima tobejarabi ccc svasta tako,trazila mu strampe sve roze , na cvjetice nigdje muski pa da su i zute ma jok ma reko ko ga sisa ne vidi se pod gacama sta cu ja sad....
15.10.2011, 21:36
Malenaoduvijek
5237
dadada ljubi i ti to svoje dijete
nadam se suncu a i hB nismo slinavi i eto nas jedan dan kod tate pa cemo u igraonu obecavam pozelila sam da vas vidim
< Poruku je uredio MALA1994 -- 15.10.2011 21:41:01 >
15.10.2011, 21:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
dadada ljubi i ti to svoje dijete
nadam se suncu a i hB nismo slinavi i eto nas jedan dan kod tate pa cemo u igraonu obecavam pozelila sam da vas vidim
mozeeeeeeeeeee
15.10.2011, 21:40
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: dadada
ticerko...ti najbolje znas...tvoje dijete...al iskreno...ja ne bih izdrzala..njoj je sad potrebno mazenje na kvadrat...Moj A. cesto zavrsi s nama u krevetu...znam da se nepreporucuje...nece valjda do fakulteta tako procice i to...najbitnije mi je da osjeca sigurnost...a sve ce to proci...poljubac za Lanci
mala...ljubi mi I i L
mazila bih se ja da nisam trudna i da znam da je privremeno, ali mi se ne gura s njom sa stomakom na kaucu naredni period, a i sta cu ako navikne a dolazi beba...tako da moram izdrzati. mazimo se po citav dan, ne pusta me nimalo, evo jedva sam docekala da zaspi, odoh i ja u krevet. nadam se da se nece buditi ko sinoc...
15.10.2011, 21:44
Anoniman
teacher zelim vam mirnu noc odmorite se naspavajate i lijepo spavajte Dadada moj A. spava samnom al on je velikaaaa mazulja, samo me ljubi dira mazi dira mi kosu , grli me cvrsto kad spavamo i budi se u neka doba prvo sta kaze mama di si ! Jubim te-ljubi me da me poljubi .... Ma kao da je a ne musko velikaaaaa maza
15.10.2011, 21:45
škorpija
6649
uh ajdin i ja spavamo leđa uz leđa, briga me do kad ćemo tako, ja to voleeeem
15.10.2011, 21:45
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: teacher75
mala...ljubi mi I i L
mazila bih se ja da nisam trudna i da znam da je privremeno, ali mi se ne gura s njom sa stomakom na kaucu naredni period, a i sta cu ako navikne a dolazi beba...tako da moram izdrzati. mazimo se po citav dan, ne pusta me nimalo, evo jedva sam docekala da zaspi, odoh i ja u krevet. nadam se da se nece buditi ko sinoc...
tiki duso samo cu ti reci
moj L. se mazio i dok sam ja bila trudna i do godine i po je spavao u svom krevetu a od tada spava sa mnom.a Igor se rodio, spavao uvijek u kreveticu prvo vrijeme jedan s jedne strane a drugi s druge,a sad Igor spava u svom kreveticu a Luka jos uvijek kod mene....znaci samo se nastavio maziti...i pored mladjeg brata
15.10.2011, 21:50
teacher75
5394
mala...ljubi mi I i L
moj L. se mazio i dok sam ja bila trudna i do godine i po je spavao u svom krevetu a od tada spava sa mnom.a Igor se rodio, spavao uvijek u kreveticu prvo vrijeme jedan s jedne strane a drugi s druge,a sad Igor spava u svom kreveticu a Luka jos uvijek kod mene....znaci samo se nastavio maziti...i pored mladjeg brata
neka hvala, ja ipak volim da dijelim bracnu postelju samo sa mm, djaba, tako navikla, ne bih mogla ni oka sklopiti drugacije
15.10.2011, 21:52
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: škorpija
uh ajdin i ja spavamo leđa uz leđa, briga me do kad ćemo tako, ja to voleeeem
jas ne volem, ja jedino sa mm ledja uz ledja ili mogu zaspati sama, drugacije nikako
15.10.2011, 21:52
Anoniman
Cao, nista ne citam, ne stizem, i mi danas curi kupili cizmice, frodo na snizenju proslogodisnje, smedje, garant su muske, ali nama se svidjaju , jbg hladno ne mogu je vise napolje pustati u cipama
Pozz svima
15.10.2011, 21:53
Anoniman
mala...ljubi mi I i L
neka hvala, ja ipak volim da dijelim bracnu postelju samo sa mm, djaba, tako navikla, ne bih mogla ni oka sklopiti drugacije
svako svoje zna ti kako si navikla radi tako, i mi koji spavamo pored sta me briga sto ce neko rec" ja to nebi tako " il sl . Svak svoje zna i svak neka radi kako hoce ...
15.10.2011, 21:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Cao, nista ne citam, ne stizem, i mi danas curi kupili cizmice, frodo na snizenju proslogodisnje, smedje, garant su muske, ali nama se svidjaju , jbg hladno ne mogu je vise napolje pustati u cipama
Pozz svima
Ocemo se menjat kod nas su zenske pusa vam
15.10.2011, 21:54
R&T@
5982
Vecer
R. je osisana, i to bez frke i bjezanja... cak se i pristojno ponasala... volim ove pozitivne promjene
Ticerko, samo neka ste kuci, a za spavanje ne popustaj... ljubi none umorne... ja jednom popustila pa sad Kasper seta pocesto...
MALA
15.10.2011, 21:55
Malenaoduvijek
5237
to je ispravno i ne pokusavam da te nagovorim nesto...ja ti samo kazem kakva je kod nas situacija vi za vi bebe
mirnu noc vam zelim
15.10.2011, 21:55
Anoniman
Igor i dalje strajkuje i nece da jede odnosno jede samo hljeb,bananu i jogurt i to sve sam nista ne da da mu ja dajem
Isto i kod nas,jutros malo zitarica jeo,inace jede suh hljeb,banane,vocni jogurti...Bali iz usta,sunice mu ko krv crvene,turicu nema..Da nisu zzubici....
< Poruku je uredio MarinaDK -- 15.10.2011 21:56:18 >
15.10.2011, 21:57
teacher75
5394
to je ispravno i ne pokusavam da te nagovorim nesto...ja ti samo kazem kakva je kod nas situacija vi za vi bebe
mirnu noc vam zelim
ma znam, mozda meni ovo drugo bude maza pa useli od pocetka i ne popusti
15.10.2011, 22:00
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Ticerko, samo neka ste kuci, a za spavanje ne popustaj...
poDapisujem
15.10.2011, 22:01
Malenaoduvijek
5237
marina
mi smo bili u cetvrtak na kontroli kod dr njemu su desni nabubrile rastu mu 5-ce jer sve ostale zube ima tako da stvarno ne znam.opet kontam ne bi htio krutu hranu a on koru hljeba jede kao veliki.ja se samo nadam da je ovo prolazno jer je deprimirajuce kako okrece glavu od hrane
15.10.2011, 22:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: sahara
Pozz svima
Ocemo se menjat kod nas su zenske pusa vam
Ma jok, tako to treba, mi smo ispred vremena
15.10.2011, 22:03
salmy
5830
Samo da Vas pozdravimo
Mi smo oki-doki radimo radimo i samo radimo
Imate mahanje od nas ko pita za nas,a ko ne pita isto ima mahanje