writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine

clock-img

26.09.2011, 15:27

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

nista ne kontam ali nema veze ...

moja kona, tekja i ja smo popile kafu, pardon samo kona i ja a tekji nismo donijeli jer smo bezobrazne user posted image

pile kafu u parku, onu za ponijeti, ma superiska, djeca se istrcala a mi fino poravnile na klupi.

a moja kona je primjetila kako moje veliko dijete sada lijepo hoda user posted image user posted image

eh da sad pitam sto kupujete dvije bocice imunoglukama, jednu kupis potrosis pa drugu kupis bebacha, pa ode u helac ako budes dvije uzimala.

tekja eno ja pristavila uljevak od blitve za nas pa bujrum ti i Dado user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

26.09.2011, 15:28

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: amela2208

jedno veliko mahanje za sve vas od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
felix drago mi je da vam je nikao zubic
lady26 ne zabusavaj i promijeni nick na lady28 ili 29 user posted image user posted image user posted image user posted image  nemoj da mi sikisras moderatoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

clock-img

26.09.2011, 15:29

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: felix

joj kako mi je dragouser posted image user posted image user posted image uf nemogu vam opisatuser posted image user posted image user posted image sad vise nije da ima samo dva donja ima jos jedna sad ima triuser posted image user posted image
Lady zapocetak cestitaj anelu zubuser posted image user posted image user posted image salim se.....
kUD CES bolju vjest bar meni user posted image tako sam sretna

Predvidjela sam, ispricavam se, cestitam zubic, da mu svaki naredni bude sto bezbolniji user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 15:30

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

lady26 ne zabusavaj i promijeni nick na lady28 ili 29 user posted image user posted image user posted image user posted image  nemoj da mi sikisras moderatoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To ja da zavaram koliko imam godina user posted image user posted image
Zamisli pometnje da promijenim nick, rekli bi evo je jos jedna ista i gora user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 15:31

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Hanady jel te sekiram user posted image user posted image user posted image user posted image
Jok ja...da me nema trebalo bi em izmisliti user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 15:33

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: Lady26

Zamisli pometnje da promijenim nick, rekli bi evo je jos jedna ista i gora user posted image user posted image

salim se naravno. ljubi lijepu curicu.
ne znam jesam li vam se zalila ali isjekla sam ruku i imam 8 konaca na njojuser posted image user posted image user posted image boli uzas

Sara&Mohammad

clock-img

26.09.2011, 15:34

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: MALA1994

moja kona, tekja i ja smo popile kafu, pardon samo kona i ja a tekji nismo donijeli jer smo bezobrazne user posted image

pile kafu u parku, onu za ponijeti, ma superiska, djeca se istrcala a mi fino poravnile na klupi.

a moja kona je primjetila kako moje veliko dijete sada lijepo hoda user posted image user posted image

Bilo je svega, suti...radila metla k'o velika....mislim da ce sad Hanady godisnji uzeti da se odmori user posted image
Ma masallah, znas koliko se primjeti napredak, hB user posted image
Evo ja se javno ispricavam user posted image mada nisam znala hoce li doci....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 15:35

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

ne znam jesam li vam se zalila ali isjekla sam ruku i imam 8 konaca na njojuser posted image user posted image user posted image boli uzas

user posted image user posted image ma kako?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 15:37

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

Bilo je svega, suti...radila metla k'o velika....mislim da ce sad Hanady godisnji uzeti da se odmori user posted image
Ma masallah, znas koliko se primjeti napredak, hB user posted image
Evo ja se javno ispricavam user posted image mada nisam znala hoce li doci....

pa ti kuhaj rucak, propustis svasta user posted image

hajde nema veze ja sam cool user posted image

a drugarici tekji cemo sutra dvije kafice donijeti kao ispriku, za sada evo user posted image

e vodila sam je na pijacu da se iskupim da kupi zeleni kakve user posted image

clock-img

26.09.2011, 15:38

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

amela bas mi je zao, pa sta si radila pa toliki konci user posted image user posted image

clock-img

26.09.2011, 15:41

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Uh kako se meni spava....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 15:41

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

slomila staklo na vrata od wc-a nenamjerno i ruka otisla u 3.... i to jos desna evo 6-ti dan kako se to desilo i jos boli.
mala1994 vrata su se tesko otvarala i ja da lupim u vrata ja lupim u staklo i bilo je krvi i stakla na sve strane.

< Poruku je uredio amela2208 -- 26.9.2011 15:42:48 >

Sara&Mohammad

clock-img

26.09.2011, 15:46

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ccccc...... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 15:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

joj kako mi je dragouser posted image user posted image user posted image uf nemogu vam opisatuser posted image user posted image user posted image sad vise nije da ima samo dva donja ima jos jedna sad ima triuser posted image user posted image
Lady zapocetak cestitaj anelu zubuser posted image user posted image user posted image salim se.....
kUD CES bolju vjest bar meni user posted image tako sam sretna

Predvidjela sam, ispricavam se, cestitam zubic, da mu svaki naredni bude sto bezbolniji user posted image

ooo hvala hvala user posted image user posted image teta lady .
Primamo cestitku user posted image

clock-img

26.09.2011, 15:51

clock-img

Anoniman

slomila staklo na vrata od wc-a nenamjerno i ruka otisla u 3.... i to jos desna evo 6-ti dan kako se to desilo i jos boli.
mala1994 vrata su se tesko otvarala i ja da lupim u vrata ja lupim u staklo i bilo je krvi i stakla na sve strane.

user posted image user posted image user posted image uh amela ljubi oke lijepeuser posted image user posted image

clock-img

26.09.2011, 15:52

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

ouuu bas mi je zao, dobro si prosla user posted image

clock-img

26.09.2011, 15:53

clock-img

Anoniman

eh da sad pitam sto kupujete dvije bocice imunoglukama, jednu kupis potrosis pa drugu kupis bebacha, pa ode u helac ako budes dvije uzimala.

tekja eno ja pristavila uljevak od blitve za nas pa bujrum ti i Dado user posted image

jesi cicijauser posted image user posted image user posted image a druge felix nista cccuser posted image user posted image user posted image voli i anel uljevak cesto napravim samo jos nisam probala s blitvom hm.
Sta ima kod vas kako ste .

clock-img

26.09.2011, 15:56

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

tekja je bila sa mnom na pijaci pa je zato zovem.

a momci su dobro hB, evo spavaju, Luka evo sada zaspao nije vise mogao a ministar spava ima vec sat i po user posted image

clock-img

26.09.2011, 16:01

clock-img

tekja

pencil-img

1957

dan...evo i mene, prvo sam citala i hranila V. pa ga otisla uspavati, pa se vratila citala usput pravila rucak, pa jos citala...pa si mislim jeste vi normalneuser posted image user posted image user posted image ....nije da moramo do veceras na sto strana naguratuser posted image user posted image user posted image

lady, mala, de ne bulaznite, pa ja vise volim s vama dvjema koju 'prebit' nego pet kafa popituser posted image user posted image

Felix, cestitamo zubic, to je sigurno dvojka, koliko sam primjetila on ima dolje dvije jedinice...user posted image ...

...ostalo sam sve zaboravila sta sam procitalauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

26.09.2011, 16:06

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

samo da vas ljubnem...nesto mi naumpade...bile ste uz mene kad mi je bilo najgoreuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

26.09.2011, 16:06

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

26.09.2011, 16:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: koka i po

samo da vas ljubnem...nesto mi naumpade...bile ste uz mene kad mi je bilo najgoreuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2011, 16:09

clock-img

Anoniman

tekja je bila sa mnom na pijaci pa je zato zovem.

a momci su dobro hB, evo spavaju, Luka evo sada zaspao nije vise mogao a ministar spava ima vec sat i po user posted image

ma salim se ...... bolan ...... nebi ni uzelauser posted image user posted image neka vasi momci ruckaju anel je sit jeo skoro .
I anel je slabo spavao  jedno sat al zato ce veceras ranije abd .

clock-img

26.09.2011, 16:10

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Ja malo uljecem na temu,ali vidim pisete o sirupu iminoglukan,moja malena ga pila prosle godine poslije druge upale pluca i to nam ga pedijatrica preporucila,kupili u apoteci bez problema,mislim da moze za djecu ispod tri godineuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

26.09.2011, 16:10

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

...ostalo sam sve zaboravila sta sam procitalauser posted image
[/quote]

nek ti nisi zaboravila sta sam ja napisala user posted image user posted image

Zadnji članci