Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
kontracepcija mila moja a da je tebi Riana bila prvo djete bila bi i ti na gornjem spisku
guma glavu cuva vidi sto nas proziva ...nemre tajra...nemre ja se s mjesta pomakla ...drago mi je svaki put kad procitam da je neko truda...al za sebe pu...pu...pu
20.10.2011, 14:50
selebriti
1709
Ručak u rerni, E. spava, mama na RR ...
20.10.2011, 14:50
Anoniman
ma Marina vidis da je ni mi ne koristimo preĆerano
ja se ne mogu drzati ovih pravila za smajlije pa nek me banuju
20.10.2011, 14:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selebriti
Ručak u rerni, E. spava, mama na RR ...
rucak gotov u 11 N.spava a mene neka luda uhvatila
20.10.2011, 14:52
Malenaoduvijek
5237
dpbar dan
mi bili vani setali,platili racune,popili kafu,lizali lizalo
Igor se sisao, djeca se okupala...usisala sve,ocistila tepih u d.sobi,itison u trpezariji, rucak se kuha, ves se pere.
djeca odmaraju,ja i dalje slinim, eto jeli dosta od mene
nanika mi smo Luki radili taj zahvat kod Geze, dodje te sa pregledom 40 KM a traje 5 minuta i nema nikakvih posljedica samo sutradan dodjes na kontrolu.
ako te jos sta interesuje slobodno mi posalji pp
jelena Igor moze sa Anom pod rruku i sa drugom Andrejevicem on isto prica ali samo on zna sta.
20.10.2011, 14:53
Malenaoduvijek
5237
noa ja tebe prizovem svaki put
20.10.2011, 14:55
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: MALA1994
dpbar dan
mi bili vani setali,platili racune,popili kafu,lizali lizalo
Igor se sisao, djeca se okupala...usisala sve,ocistila tepih u d.sobi,itison u trpezariji, rucak se kuha, ves se pere.
djeca odmaraju,ja i dalje slinim, eto jeli dosta od mene
nanika mi smo Luki radili taj zahvat kod Geze, dodje te sa pregledom 40 KM a traje 5 minuta i nema nikakvih posljedica samo sutradan dodjes na kontrolu.
jelena Igor moze sa Anom pod rruku i sa drugom Andrejevicem on isto prica ali samo on zna sta.
Respect ženo!
20.10.2011, 14:56
bananica
4330
dobar dan vam yelim
sta ima novo? ja jos malo pa kuci, uh jedva cekam
20.10.2011, 14:56
Anoniman
noa ja tebe prizovem svaki put
evo i ja tebi
20.10.2011, 15:04
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: tajra
Sve je manje forumasica na nasoj temi koje imaju jedno dijete...
kontracepcija mila moja a da je tebi Riana bila prvo djete bila bi i ti na gornjem spisku
guma glavu cuva vidi sto nas proziva ...nemre tajra...nemre ja se s mjesta pomakla ...drago mi je svaki put kad procitam da je neko truda...al za sebe pu...pu...pu
Bila bih "zabetonirana" na gornjem spisku
Ovako pogledam T. pa se utjesim da svaki roda-primjerak nije isti
A menstruaciji se obradujem kao da je bingo
20.10.2011, 15:05
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: bananica
dobar dan vam yelim
Beba... Hoces i ti jos jednu Saljemo "preporuceno" kroz ovu temu
20.10.2011, 15:13
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: bananica
dobar dan vam yelim
Beba... Hoces i ti jos jednu Saljemo "preporuceno" kroz ovu temu
sad citam znaci odavde moram bjezati
imam ja jos vremena za drugo, pa tek mi je 32
20.10.2011, 15:21
Malenaoduvijek
5237
selebriti
tajra
pusti ih ne nagovaraj, one kad se odluce za drugo nasa djecica ce imati vec po 10 godina i mi cemo set_ati smirom a one ce da mijenjaju pelene
< Poruku je uredio MALA1994 -- 20.10.2011 15:25:54 >
20.10.2011, 15:26
nanika
1399
nesto mi nece pp Mozes li mi reci da li su ga uspavali , u lokalnoj anesteziji ili nista? Da li ga je to bolilo? Puno bi mi znacilo da mi odgovoris Ljubi svoje ljepotane.
20.10.2011, 15:32
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: nanika
Mozes li mi reci da li su ga uspavali , u lokalnoj anesteziji ili nista? Da li ga je to bolilo? Puno bi mi znacilo da mi odgovoris Ljubi svoje ljepotane.
znaci ti udjes s djetetom, samo mu spricne lokalni anestetikum pod jezik i malo saceka.tebi sjedi u krilu, a ima i sestra ako treba nesto i doktor sjecne kada utrne i stavi malu gazicu.sacekate 15 min dok prestane ona krv ili sukrvica (kod njega je bila sukrvica) i onda vas dr pogleda i mozete kuci.ja sam svom odmah dala da pije vode i htio je. mozes mu po potrebi dati paracet.ili dalsy za bolove ali nama nije trebalo.sutradan dodjete samo da dr vidi kako izgleda i to je to. on dijete prvo pogleda da vidi dali mu treba raditi zahvat, a pogleda i usi usput. za kontrolu se nista ne placa.
nadam se da sam ti pomogla i da telefonski se narucis i kazes sta zelis da radite i oni ce vas naruciti.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 20.10.2011 15:34:44 >
20.10.2011, 15:35
iv@ncica
2115
mi smo navijačice..pa mora neko i navijati i morlano podrzavat..
20.10.2011, 15:44
Anoniman
meni je A. poremetio spavanje totalno...jedva je sad zaspao...i sace odvaliti 3 sata ko da gledam...pa ce looodovati do 12...sinoc mi je u 1 zaspao ...ja ad nisam svisnula...prije mi je u 9 spavao...najkasnije 9.30...ne znam sta mu je...kontam da ga pocnem buditi ovo popodne kad spava...da mu ne dam da toliko spava...al mi onda bude nemoguc...treba izdrzati 2 sata kenkanja i placa dok se rashaviza...nisam pametna
mala...je li to za jezik op? kako se to zove...zapetljan jezik ili vec? da li Irma to gleda? sta mislis bi li ona vidjela da mu je to? znam da mu je stavljala neku spravicu u usta
20.10.2011, 15:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
mi smo navijačice..pa mora neko i navijati i morlano podrzavat..
mudro zboris
20.10.2011, 15:55
R&T@
5982
selebriti
tajra
pusti ih ne nagovaraj, one kad se odluce za drugo nasa djecica ce imati vec po 10 godina i mi cemo set_ati smirom a one ce da mijenjaju pelene
Ja samo konstantovala cinjenicno stanje, a one se upalile...
Sad ce se koka i po javiti da konstatuje da postoji pubertet, a ako se Zaha javi, branit cemo se mi koje imamo dvoje...
Mi opet rucamo ribu
20.10.2011, 15:56
Lady26
9177
Ja bih da ostanem aMonimna
20.10.2011, 15:59
Anoniman
selebriti
tajra
Ja samo konstantovala cinjenicno stanje, a one se upalile...
Sad ce se koka i po javiti da konstatuje da postoji pubertet, a ako se Zaha javi, branit cemo se mi koje imamo dvoje...
Mi opet rucamo ribu
kakoo je ovo divno procitati ...ljubomorna sam
20.10.2011, 16:06
Anoniman
ooooo zene drage jeste se raspisale ko o cemu vi o drugom djetu ja sam zasad bez komentara . Ima jos sto rece bananica do drugog ja se tjesim svojim god . nije mi jos bioloski sat otkuco . Tajra dobra ti vecera