Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sve vise novca dajemo za zdravstveno, a sve su nam losiji dr, losiji uslovi u zd ustanovama. Sad jedva i karton daju, a ne knjizicu. Kako je krenulo ja cu izgleda preci kod homeopate, samo jos da nadjem dobrog u Sa.
Jelo moja sestra je 8godina lijecila eserihiju i dok nije pocela uzimati homeopatiju nije se rijesila. nije joj se vracala vec 4 godine . Bojala se kako ce u trudnoci ali je sve bilo ok i normalno se porodila.
31.10.2011, 23:48
mama75
2257
bananice pazljivo koristi to "brazislko" Izvinite, al ne mogu da se ne nasmijem. Bio je tako dobar komentar na toj temi "brazilsko feniranje"
31.10.2011, 23:48
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: medic slatki
E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.
Ne zacatavaj teme please Hoces da me zbog tebe i Balasevica javno opominju
gdje pobjeze sa brazilskog , hajd da te ja ofarbam Neka hvala. Idi ti na brazilsko
< Poruku je uredio medic slatki -- 31.10.2011 23:49:39 >
31.10.2011, 23:50
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mama75
bananice pazljivo koristi to "brazislko" Izvinite, al ne mogu da se ne nasmijem. Bio je tako dobar komentar na toj temi "brazilsko feniranje"
mi imali goste večars... i u priči meni naumpadne tema jer sma čitala prije dolaska gostiju i kažem mužu ''hame časti brazilskim feniranjem biću ti ko bombona 6 mjeseci nije skupo 300 kamčića za moju dužinu'' a on u šoku što ga ''to'' pitam pred gostima kaže '' ženo ja ću ti to džaba šta bona 300 kmčića''
31.10.2011, 23:50
bananica
4330
E mi imamo taj bijeli karton vakcinacije. Moj maleni makednoski drzavljanin, pa su nam dali taj karton kada se rodio jer nismo odmah imali knjizicu. Sve mu vakcine tu redovni i fino upisane. Naredna nam malo prije 5 rodjendana.
Ne zacatavaj teme please Hoces da me zbog tebe i Balasevica javno opominju
gdje pobjeze sa brazilskog , hajd da te ja ofarbam Neka hvala. Idi ti na brazilsko
e nesto sam te htjela pitati, par puta na fejsu gledala ima li te i sad sam zaboravila sta
31.10.2011, 23:51
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
mi imali goste večars... i u priči meni naumpadne tema jer sma čitala prije dolaska gostiju i kažem mužu ''hame časti brazilskim feniranjem biću ti ko bombona 6 mjeseci nije skupo 300 kamčića za moju dužinu'' a on u šoku što ga ''to'' pitam pred gostima kaže '' ženo ja ću ti to džaba šta bona 300 kmčića''
31.10.2011, 23:52
Anoniman
Medić gdje je torta, mi ćetri sata ćamimo ćekajuci
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: jelenaT
jah jah dobro si...ona nas zapričava a ne časti
bananica
4330
koja torta?
31.10.2011, 23:53
nanika
1399
Sto me nasmija stomak me zaboli
31.10.2011, 23:53
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: nanika
Mama75 sto ne napises ispod godista djece pa da znamo
hajd sto krije svoje godine, sad evo i djecije pocela kriti
hm ... ovo 75 mi sigurno nisu kile, ha ha Tajra za sada nije strasno. Kod nas nikad nema zadace, tako da ne osjetim jos ono opterecenje o kome svi pricaju kad dijete krene u skolu - puno zadace, moras raditi sa djetetom. A i ova moja je nekako bas zrela za skolu, ozbiljno je shvatila to, navece sama spremi stvari za sutra, olovke nasilji... Jedino sto mora ranije leci, ne mozemo vise u goste radnim danima (tj nocima), ali eto... tako je vecini nasih prijatelja pa se i mi uklapamo.
31.10.2011, 23:54
bananica
4330
31.10.2011, 23:54
Medić*
29
Jelo, nema torte, ja na dijeti a gostima neku piskotaru pravila. Bujrum nije losa
31.10.2011, 23:55
bananica
4330
Mama75 sto ne napises ispod godista djece pa da znamo
hajd sto krije svoje godine, sad evo i djecije pocela kriti
hm ... ovo 75 mi sigurno nisu kile, ha ha Tajra za sada nije strasno. Kod nas nikad nema zadace, tako da ne osjetim jos ono opterecenje o kome svi pricaju kad dijete krene u skolu - puno zadace, moras raditi sa djetetom. A i ova moja je nekako bas zrela za skolu, ozbiljno je shvatila to, navece sama spremi stvari za sutra, olovke nasilji... Jedino sto mora ranije leci, ne mozemo vise u goste radnim danima (tj nocima), ali eto... tako je vecini nasih prijatelja pa se i mi uklapamo.
31.10.2011, 23:56
Medić*
29
jah jah dobro si...ona nas zapričava a ne časti
Hajde sta ce vam slatko, znate koja je muka te kile skinuti. Umjesto parceta torte dobicete po jedan gratis papirni umetak
31.10.2011, 23:59
R&T@
5982
Hajde sta ce vam slatko, znate koja je muka te kile skinuti. Umjesto parceta torte dobicete po jedan gratis papirni umetak
A sta cemo da umetnemo?
Ili se nama umetne, da prostis?
31.10.2011, 23:59
nanika
1399
medic slatki sve najljepse . Koliko si godina nakupila, javi u eurima
01.11.2011, 00:00
mama75
2257
Zene smirite se, danas je svjetski dan stednje, pa nasa medic s tim u skladu stedljivo slavi rodjendan
01.11.2011, 00:00
mama75
2257
medic slatki sve najljepse . Koliko si godina nakupila, javi u eurima
Ko o cemu ti o godinama
01.11.2011, 00:01
Medić*
29
Tajra
Metni sta ti volja
Nanika 16 e punih
01.11.2011, 00:02
R&T@
5982
Koliko nas viri na onu temu Brazilsko feniranje, izgleda da manje stedimo, a vise izgledamo kao vjestice
01.11.2011, 00:03
Anoniman
Anuski mi spala tura , samo da se vise ne vraca nocas, a i mm krenuo sa puta tako da ga ubrzo ocekujem pa necu nocas biti sama sa njima. Najgore kad sam sama sa njima a oboje se u isto vrijeme probude, pa ne znam kom bi prije pritrcala, a u razlicitim sobama spavaju, pa negdje na hodniku obicno zastanem, jos samo da pocnem eci, peci pec
Medic ti si bas medic slatki, tako si mi simpa zenica
R&T@
5982
Tajra
Metni sta ti volja
Nanika 16 e punih
Pih...maloljetnica...
bananica
4330