IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: MALA1994
i ne budi se nikako u toku noci
, da je meni to docekati, jedan rano lijeze i rano ustaje drugi kasnije lijeze kasnije ustaje a bude se po 2,3 puta u noci svaki najcesce....
moja spava od 2. mjeseca cijelu noć. nikada mi se nije probudila. znam da mnogima ovo zvuči nevjerovatno ali ja ne znam šta znači neprospavana noć sa bebom.
e svasta, taista nevjerovatno? pa jesi li je dojila ili je na formuli? moja dok je dojila u pocetku se budila svaka 3 sata pa je kasnije kako je odrastala razmak bio veci, kad je prestala dojiti znala je prespavati ponekad noc bez budjenja ali se uglavnom probudi 2-3puta da trazi cucu ili vode. srecom ne raskopa joj se san, vec nastavi spavati odmah.- a zaspi uglavnom izmedju 8 i 9 a sada kako se pomjerio sat zaspi izmedju 7 i 8 vec. a budi se ujutro izmedju 7 i 8, znaci i ona u prosjeku spava nekih 11 sati nocu. mi smo danas bile prvi put kod frizera

dobro je proslo, buduci da je isprepadana nakon bolnice bojala sam se kako ce sve proci. u pocetku se bila prepala i vikala ne da, ne da. ali sam je ja drzala u krilu i ubrzo se smirila i poslusno zatvarala okice kad bi joj frizerka rekla dok je sisala siske

otkrili smo da ima zvrk na glavi, nikako joj nije mogla izravnati siske, tako da su joj krace s jedne strane, mi smo ih bolje znali osisati,. al eto nek smo i to probale