cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine

clock-img

27.09.2011, 10:45

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Samo da Vas pozdravimouser posted image user posted image user posted image i idemo na zrak

Bolesnim saljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image i zdravim isto toliko

ps:moj momak po cjeli dan provede u wc,pusta vodu i baca papir u soljuuser posted image user posted image user posted image

ne vrijedi zakljucavati,jer vristi lupa lomi...... mama sjedi na solji,a on stoji i pusta vodu do besvjestiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2011, 10:49

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

izludjuje me ovo moje veliko dijeteuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

27.09.2011, 10:49

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: koka i po

stooo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

27.09.2011, 10:51

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

I ti njega, garantuser posted image

Ide li u skolu?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.09.2011, 10:52

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

pubertet moja Mala....hoda kratkih rukava,bos,ne cuva se,nikog ne slusa a operisanuser posted image
neki dan suha kruha jeo dok me nije bilouser posted image ..
da hoce i ovih sedam dana proci da mu napravim burek,pustim vani i nek se iskace do mile volje.ja i mm smo na rubu zivacauser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

27.09.2011, 10:53

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: tajra

I ti njega, garantuser posted image

Ide li u skolu?

suti prijo zivi bili pa vidjeli.
ima postedu 14 dana od izlaska iz bolnice i strogo mirovanje.

clock-img

27.09.2011, 10:56

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

pubertet moja Mala....hoda kratkih rukava,bos,ne cuva se,nikog ne slusa a operisanuser posted image
da hoce i ovih sedam dana proci da mu napravim burek,pustim vani i nek se iskace do mile volje.ja i mm smo na rubu zivacauser posted image

da ti ispricam nesto

sunetili moja sestra i zet sina kod skake i on zavrsio i dijete poslo da ustane i da hoda, a njih dvoje oboje vrisnu neeeeeeee.
kaze skaka sta vam je pustite ga, on osjeti dali ga boli ili ne, sve sto on sam radi u redu je jer da ne moze ne bi.

e tako i ti moja koko, jeo suhog hljeba e pa da ne moze ne bi ga sigurno pojeo, nemoj ni ti pretjerivati, znam ja sve reci ces ne razumijem itd, pusti ga zeno da dise.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 27.9.2011 10:57:36 >

clock-img

27.09.2011, 10:58

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ma daj, koko...
Naci ce mu cura drugog dok on tebe cuva...

Pusti ga malo vani...
Samo jedan sat...
pliz, pliz, pliz...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.09.2011, 11:02

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

mogu li ja u ovaj vas klub

Bujrum, user posted image user posted image

Koki ma ne daj se bona user posted image  znam da se brineš ali pusti ga mali nemoj biti juta Kooooki user posted image

clock-img

27.09.2011, 11:05

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Jao Tajra... user posted image user posted image  evo pita me direktor čemu se smijem user posted image user posted image   Kraljica si ..

Ako ima još neko za ovaj klub da nam rezervišem sto na BB ?  user posted image user posted image  ehhh sad sad šale o ovom to je ipak ozbiljna stvar jer  uvijek se pitam koliko čovjek može podnijeti ???  Još je tu i briga za djecu pa kad se sve zdupi u isto vrijeme user posted image  ajme majko..

clock-img

27.09.2011, 11:08

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

tajra kraljicauser posted image

noJa dobar dan user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2011, 11:09

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Dan, noa...

Bolje sto sve izlazi, da ne prosistimo kao pretis lonacuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2011, 11:11

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: MALA1994

da ti ispricam nesto

sunetili moja sestra i zet sina kod skake i on zavrsio i dijete poslo da ustane i da hoda, a njih dvoje oboje vrisnu neeeeeeee.
kaze skaka sta vam je pustite ga, on osjeti dali ga boli ili ne, sve sto on sam radi u redu je jer da ne moze ne bi.

e tako i ti moja koko, jeo suhog hljeba e pa da ne moze ne bi ga sigurno pojeo, nemoj ni ti pretjerivati, znam ja sve reci ces ne razumijem itd, pusti ga zeno da dise.

sve bi to bilo u redu da poslije nismo jedva bolove smirili.
ma da....znas mislila sam da je vadjenje krajnika maciji kasalj ali bome nije bas toliko bezazleno.
znas onu ...sit se gladnom ne vjeruje .
vani ne smije pogotovo kad je hladno.juce smo ga malo provozali u autu i bio je kod nane pola dana.
on je osoba koja je stalno bila u pokretu i zato mu ovo sve tesko pada.a sta da radim...
a dise on Mala...i previse zato i jeste ovakav.

clock-img

27.09.2011, 11:15

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

htjedoh nešto napisat ali moram user posted image user posted image  sišao direktor...
noja pozić pišem vam poslije ...

clock-img

27.09.2011, 11:23

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Moze li punica izmoliti samo jedan sat vani s drustvom za svog zeta?

Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te,...

Nije hladno, proslo je sedam dana, nece nista vani ni jesti ni piti, nece skidati jaknu...

Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te,

clock-img

27.09.2011, 11:24

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

nisi normalna zivota mi user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2011, 11:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Moze li punica izmoliti samo jedan sat vani s drustvom za svog zeta?

Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te,...

Nije hladno, proslo je sedam dana, nece nista vani ni jesti ni piti, nece skidati jaknu...

Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te, Molim te,

tipična moderna punicauser posted image user posted image sve za zetauser posted image

clock-img

27.09.2011, 11:29

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

jos kad horoza zakolje user posted image

clock-img

27.09.2011, 11:31

clock-img

Anoniman

jos kad horoza zakolje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2011, 11:36

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Sorry na upadu i ot.......noa ja bih malko ukrala tvoj potpis,nadam se da nije problem:)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2011, 11:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Sorry na upadu i ot.......noa ja bih malko ukrala tvoj potpis,nadam se da nije problem:)user posted image user posted image user posted image user posted image

ma samo izvoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al nastoj ga ziviti ne samo napisatiuser posted image samo se pred Jednim pada na koljenauser posted image

clock-img

27.09.2011, 12:13

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: noa

al nastoj ga ziviti ne samo napisatiuser posted image samo se pred Jednim pada na koljenauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

27.09.2011, 12:21

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ma samo izvoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al nastoj ga ziviti ne samo napisatiuser posted image samo se pred Jednim pada na koljenauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pametno mojeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.09.2011, 12:29

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

hvala...a hvala i na savjetu,tacno si rekla ali ovo je malo onako...eto...bodrim samu sebe..nasmijavam..i tako...ali da je istna tvoj savjet istina je...mislim hvala...eto...user posted image user posted image ...vec me puklo a tek pola jedan....bjegam sa buduce temeuser posted image

clock-img

27.09.2011, 12:56

clock-img

Anoniman

Pozdrav zene 

Zadnji članci

article-img