IZVORNA PORUKA: koka i po
vidi macak....trebas znati kome i kako reci nesto da bi ne doprlo do njegovog mozga nego da mu das do znanja da"mete"ispred svojih vrata.mene cisto nerviraju takve osobe koje dijele "savjete"a koji sami nisu odgojili svoju djecu,u tom smislu da su vise bili odsutni nego prisutni....ako kontas sta ti hocu reci.
Nisi mogla bolje rec citas mi misli

bas tako kod mene draga . Moj A. recimo neda svoj autic caci svome i sad doticna dodje , pa ce pa kako neda bla bla pa eto reko neda pa neda sta cu sve da al to neda nikome mali ce sad na godinu u skolu a boze sacuvaj je .
I sad ona meni pametuje kako bi ja trebala sa A. postupiti , i raditi reko helllo zeno nezanima me .
a dok ona "pametuje" njeno djete pored nje skace meni po trosjedu kao da je dosao na skakonicu ona nista
ja na to reko vidis moj anel je jednom tako skako , i pao od tad sam ga pucnila za kaznu naruzila i nikad vise to ne smije raditi da mi skace ja to nedam po namjestaju
Prije je anel cim ga vidi, odma ide za njim kako on a on namjerno stariji navodi ga na gluspoti.
Vidi reko tvoj skace moj sjedi gleda ne trec za njim kao prije
Tek onda ona odregova sidji ....
Pa dosta sam sutila
I nervira me kad mene sad ko fol, uci necemu a ne viidi svoje sto kazes . Moj ni upola takav nije niti ce biti dok sam ja ziva
Il cu mu taj lug istjerat iz guzice-sto nene stare kazu