IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: doublemum
meni treba savjet-mali ima istačkane krajnike(bijele tačkice na nj)sad sam zvala lab.i rekli su mi da su nalazi uredni-brisevi!
Šta da radim-spremamo se do pedijatra-šta ako nam propiše antibiotik-miuslim s obzirom na nj stanje i na briseve?!
kako se ponasa? ima li snage ili je bezvoljan?...ja mu antibiotik ne bi ukljucivala...neg se zapucala na infektivnu...moze biti mononukleoza. je su li mu otecene zljezde na vratu?
Da te smirim...nije nista strasno...samo se za mono ne daje antibiotik...nego dijeta + mirovanje...samo je treba ustanoviti...ofkorz
Eh u ova doba dadada kad si ti pisala mi smo već bili kod ped.Išli smo privatno -s obzirom na iskustvo koje smo prošli put imali u dežuri...
To na krajnicima su aftice i treba ih nekoliko puta "čistiti"tečnošću koju nam je doc. propisao, promuklost i kašalj=laringitis!
Dobili smo inhalacije i antibiotik(i opet ne znam šta da radim) Pitam doc. za taj antibiotik-je li neophodan-a on meni-je li vi imate povjerenje u mene?....
Mononukleozu nije spomenuo, a on-nemirno spava(ali to je dijete koje za ove 2 god. života nije noć prespavao, tako da je to

)veseo je, slabije jede, ali ipak jede, "šejtana" k''o nikad...
< Poruku je uredio doublemum -- 5.11.2011 18:24:50 >