IZVORNA PORUKA: felix
eh vidis ja sinoc anela malo pucnila nisam se derala nista plakao je od huje sto nedam vodu
kad se smirio , fino objasnjavala nemoj anel nije lijepo to ne tuci nikoga ne valja nece se niko igrat stobom moras slusat on gleda pozorno pa ce susat usat (kao slusat ce) to traje taj momenat cas, sutra kao da nista nisam pricala eto
!.
A ovo ko da ja pricam (odnosno ko da sam pricala) draga moja ovako sam ja svom djecaku govorila...nije se lijepo tuci..ko se tuce to nisu dobra djeca...i znas sta se desilo kroz nekoliko godina ???Moj djecak vjecno dodje u suzama,uvijek on izvuce deblji kraj !Ja vise puta poludim i kazem "vrati onom ko te udari" kaze moj K. "a ako on bude plakao ti ces mene kaznit".Ipak su to sve faze koje djete mora da prodje,ali sam zato da se nauci za svoje "mjesto pod suncem".Jest ruzno kad recimo starijeg udara ili psuje djete starijem ali moras ga nauciti da se izvine ako je pogresio.za mene nema "on je mali" nisu oni mali,sve oni znaju

Mozda sam malo preostra,ali fkt treba da se zna ko je mama a ko djete !Mi smo ti koji postavljaju granice dokle djete moze ici,a oni se trude svim silama da te granice pomjere sto dalje !E sad do nas je samih ,hocemo li im to dopustit..kod moje komsinice djecak s 3g psova...uh...ja ga pomilovala po glavi on mene pljunuo!A njegova mama kaze "sta on zna djete".Njemu je 5g,on i sad pljuje koga stigne i psuje sta stigne !