IZVORNA PORUKA: bebacha
ojjj.ko diro curicu malu
fasciniralo me koliko se djecica osjecaju nekako ugodno u drustvu,bar tako na sici djeluje,ko da su svaki dan zajedno
ah...
neke okolnosti po nju nespretne...
naime fotografislala je tajru i u tom trenutku na njenu ruku naletila je djevojčica naše ivone koja nosi naočare...nisu pale al je curicala zaplakala i njena je mama odvela...
međutim moja cura je pomislila da je ona kriva puno i prepala se...tačnije ovladala je tuga jer curica plače...
i onda sma je ja pozvala sebi...a onda je ona jadna plakala i plakala i plakala...
pa smo uzele čokoladu i odnijele curici i njenoj mami...i rekle da ona nije namjerno la džaba...preosjetljiva je i plakala je 45 minuta i mazila s eu krilu...
šta sma mogla nego je tješiti...
a onda mi kaže ''sad je ispalo da se ja izvinjavam za nešto za šo nisma kriva, nisma ja to htjela nikako nisma joj htjela dirati naočare''
džaba ona mora biti uvijek dobra i najposlušnija i njoj je to u glavi njenoj pokvarilo koncepciju