cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

16.11.2011, 10:48

clock-img

Anoniman

A naj voli Phineas and Ferb...njih gleda na disney xd i obicnom disney-u...cirtic je  fenomenalan...mi ga svi dzuture gledamouser posted image ...cak i nanauser posted image ...toliko je mastovit, smijesan...cak i zlocesti dr. doofenshmirz nije toliko zlocestuser posted image ...recimo, najvece zlo mu je pretvoriti sve hot dog standove u bratwurst standoveuser posted image ...ma upis crtic...a onda voli caarse...pa bumbu...i samo neke disney stare crtice...gleda jos od dugometraznih pcele i one miseve "flushed away"...to je to...za sad...ice age...samo pocetak...hoce jadnu vjevericu da upucauser posted image user posted image ...grozan je

clock-img

16.11.2011, 10:50

clock-img

Ašoni

pencil-img

154

Jutro ženice user posted image Mi smo drugarice s mlađe teme, a ovdje padobraniramo da bismo vam predstavili jednu malu slatkonju. Ovo je moja cura:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150450494426259&set=a.10150450494171259.415011.306328761258&type=3&theater

...pa ako odvojite koju sekundu i otvorite sliku, možda odlučite da nas lajkate, a mi ćemo vam biti zahvalne user posted image

Pozdrav do preseljenja na ovu temu, za nekih 3 mjeseca user posted image

clock-img

16.11.2011, 10:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Jelena hvala na receptu odma sam ga copy/paste,super izgledaju....a ova mjera je bas ogormna pise za 4 tepsije,ko bi ovo pojeo user posted image

mi smo ranije gledali traktor tom,majstor bob...sad gledamo malu princezuuser posted image a voli jos i Pingu

a marina sto se smijes Munjevitom Juricu iz kurble bistreuser posted image user posted image
a juric je uvijek na prvom mjestu,imamo i autice..neki dan je drama bila kada se juric razvalio user posted image

ma ne smijem se crticu to mi je jedan od favorita ali sega mi kako ga prekrstise u jurica ...Ja nisam navikla na nasa imena crtica user posted image

clock-img

16.11.2011, 10:57

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Jutro user posted image

Joj kako mi volimo jelkicu.Mislim,mi veliki.Ja posebno.
Amancek jos ne zna sta je to,ali ove godine ce da nauci.user posted image
Imamo dvije pa cemo manju proslijediti kod nani pa da i tamo okitimo.user posted image
Ja uzivam u tim zimskim radostima i Bozicnoj i Novogodisnjoj atmosferi.
Ne slavimo Bozic,ali bas volim atmosferu,obicaje i
filmice s Bozicnom tematikom,posebno.user posted image

A crtici?
Trenutno su nam hit Noddy,Medo Rupert i  Peppa ali samo episode
s tematikom Christmasa i 'snega' sto moj A. kaze.
I mi smo za prvi rodjendan imali tortu s Fifiuser posted image Djecaku je to tad bio hituser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

16.11.2011, 11:11

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

jelo hvala za recept, pritefteren je....

joj izvinite ali i meni su ova imena Jurica, Perica smijesna posebno kad sam gledala na hrvatskoj tv tomicu pa oni neka svoja imena daju....
zamisli da kod nas krenu sinhronizzovati crtice i davati imena Mujica, Suljica i sl...

a amani gdje gledate medu ruperta moji vole Tomicu i prijatelje a i meni su super i graditelj Bob i ti crtici gdje nema nasilja, a poceli su gledati i mekanike iako ne znam malo su mi sasavi.....

a nekada gledamo i fifi user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

16.11.2011, 11:14

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Samo da se utefterimouser posted image

malkice smo bolje,fino je spavao nije imao turu tokom noci.Nadamo se boljem,samo nece da jede danima.Uzme po nesto i to je touser posted image borimo se
Pusa za Vas koje pitate za nasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2011, 11:23

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Hej zene drugarica mi prodaje kartu za balasev koncert,ako kome treba javite se,sve je u  Sarajevuuser posted image

Koliko love, da pitam muza hocel mi kupiti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.11.2011, 11:23

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Salmy user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.11.2011, 11:25

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Jelena hvala na receptu odma sam ga copy/paste,super izgledaju....a ova mjera je bas ogormna pise za 4 tepsije,ko bi ovo pojeo user posted image

mi smo ranije gledali traktor tom,majstor bob...sad gledamo malu princezuuser posted image a voli jos i Pingu

a marina sto se smijes Munjevitom Juricu iz kurble bistreuser posted image user posted image
a juric je uvijek na prvom mjestu,imamo i autice..neki dan je drama bila kada se juric razvalio user posted image

ma ne smijem se crticu to mi je jedan od favorita ali sega mi kako ga prekrstise u jurica ...Ja nisam navikla na nasa imena crtica user posted image

ma znam salim se,zato sam ti i napisala da je iz kurble bistreuser posted image to je sega jer si gledala original,ali ja sam odgledala(cuj odgledala,gledam po 2 puta dnevno najmanje user posted image ) sinhronizaciju prvo pa mi original bezveze...drugi dio JURICA mi niej nesto,a nije ni sinhronizovan pa mozda zato i ima i dosta pucnjave pa mi se ne svidja.Izbjegavamo,koliko mozemo te nasilne jest da je to danas jako tesko,nekakvih dinosaura i gluposti da se djeca isprepadajuuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

16.11.2011, 11:25

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

amani ti si pravi romantik a ta bozicna stmosfera na zapadu je predivna kada sve svijetli i okiceno je..divno.

a ja u subotu gledala atsex i grad od pola, nisam se pomjerila bukvalno, cak je i muzek sjedio i nije prigovarao.a tata mi ga je snimio pa cu da ga pogledam cijelog jedno popodne kad Igor bude spavao user posted image

clock-img

16.11.2011, 11:27

clock-img

Anoniman

ja taman sve slozila sredila anel ide iz sobe nosi hlace i duxsuser posted image sve mi izrovio i vice ade buci me idemo apoje user posted image ma kakvo polje zima a nista on po svom samo donosi , ma poludicu necu vise nista da radim briga me kad mi samo rovi ....

clock-img

16.11.2011, 11:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: salmy

Samo da se utefterimouser posted image

malkice smo bolje,fino je spavao nije imao turu tokom noci.Nadamo se boljem,samo nece da jede danima.Uzme po nesto i to je touser posted image borimo se
Pusa za Vas koje pitate za nasuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image mozda bude malo ture pred mrak al mislim da je to iza vasuser posted image a za jelouser posted image ja sam onako postavljala bezbroj pitanja pa bi nekad rekla da nesto hoceuser posted image voce sam forsiralauser posted image

clock-img

16.11.2011, 11:28

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Salmy hvala Bogu pa ste bolje.Ljubi djecaka...
Mala user posted image user posted image user posted image za Suljicu i Mujicu user posted image
A kupili smo Medu Ruperta pa gledamo na dvd-u.
Ljubi dusice male user posted image
Lady user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

16.11.2011, 11:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hej zene drugarica mi prodaje kartu za balasev koncert,ako kome treba javite se,sve je u  Sarajevuuser posted image

Jbg prodana vecuser posted image

clock-img

16.11.2011, 11:32

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: MALA1994

a ja u subotu gledala atsex i grad od pola, nisam se pomjerila bukvalno, cak je i muzek sjedio i nije prigovarao.a tata mi ga je snimio pa cu da ga pogledam cijelog jedno popodne kad Igor bude spavao user posted image

Sex ant hthe city? Imam oba dijela ako si zainteresovana user posted image  da gledas, samo ih treba pronaci u moru CD-jova user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.11.2011, 11:33

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Jbg prodana vecuser posted image

Mah nisam ni ocekivala da ce me sunce obasjati user posted image user posted image user posted image  

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.11.2011, 11:37

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: tajra

Leona, nemoj jer gubis svrhu...
Cilj ti je da ona izbaci taj sekret sto ne zna iskasljati...

A nije neukusno, naprotiv...

A medom i lovorovim listom napravi sirup, da joj olaksas noc...

hvala ti, ja sam pravila sa secerom i medom? jel to isto?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

16.11.2011, 11:38

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Hej, ja poredila vase cizme sa Laninim - ISTE user posted image
Pa sam okretala nase da vidim koji su broj, rekoh da nisam poludila user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.11.2011, 12:39

clock-img

Anoniman

jel itko davao djeci rinostop sirupuser posted image Noi curi nos danima i sva je nekakva bljakuser posted image

clock-img

16.11.2011, 13:13

clock-img

bananica

pencil-img

4330

moze li neka od vas pronaci recept za taj sirup sa lovorom, nigdje da ganadjemuser posted image

clock-img

16.11.2011, 13:13

clock-img

InLove

pencil-img

538

Dan zene, sta ima kod vas??

Moja malena prehladjena,curi joj na nosic,kaslje, zaspi na 10min i probudi se!! Kakva ce noc biti ko zna user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

16.11.2011, 13:15

clock-img

leona81

pencil-img

6373

Hej, ja poredila vase cizme sa Laninim - ISTE user posted image
Pa sam okretala nase da vidim koji su broj, rekoh da nisam poludila user posted image user posted image user posted image

sminka:) hvala do neba:) vidimo se danas

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

16.11.2011, 13:22

clock-img

Anoniman

Asoni glasali smo  i za tvoju bebu...

Mi bili napolju,prodavnici,kupila sam Bozicne dekoracije za prozore user posted image user posted image 2 paketa jedva cekam da pocnemo kititi...Ovdje su ulice vec poceli pomalo   da kite i trzne centre...uvijek naprave za djecu u trznom atrakciju u Bozicnom stilu sa deda mrazom,rudijem ,svasta nesta i ja ko malo dijete udjem pa razgledam  ...Sad cemo malo u vertikalu da odmorimo...

Pusa svima redom

clock-img

16.11.2011, 13:39

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

dan i od mene.
kod mene sve po starom...jedan slinav, drugi sepav ,treci ima hronicnu glavobolju a ja ko cigrauser posted image ...tam ga vam ga ...ko Brzi Gonzales.
kontam dali da pobjegnem kroz vrata ili iskocim kroz prozoruser posted image .
odlucila sam se za prvu opciju,druga ne dolazi u obzir previsoko jeuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

16.11.2011, 13:44

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

bananice izvolte
Čaj za zreli kašalj
4 glavice luka crvenog prokuhati sa 4 jabuke ( luk oguliti jabuke ne) kad prokuha kuhati još 8-10 min i procjediti i dati djetetu da pije 2-3 puta dnevno.

sirup koji smiruje kašalj
8 listova lovorovog lista + 250 gr smeđeg šećera prokuhati sa onoliko vode koliko treba da se šećer pokrije u šerpici i to kuhati nakon prokuhavanja 3-5 min. procjediti i piti supenu kašiku ujutro i naveče. Odrasli mogu i 3-4 puta dnevno,. u ovaj sirup se može umješati i med ali u većini prirodnih sirupa koji su na bazi meda a za djecu su je zamjena smeđi šećer.

noa ja sam davala 1/3 vrecice tylorhot pediatric, a to ti je otprilike isto, razmutilla u malo prokuhane vode i znas kako presjece, samo tako.
meni zena u apoteci preporucila

kono
kako oba dijela mislis oba filma jeli.prvi imam na kaseti tata snimio a br.2 moze vrlo rado user posted image

Zadnji članci

article-img