IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994
ti radis naravno kako mislis da treba, ali ja ti moram reci pa kud puklo da puklo ...
bez njih na zalost ne mozemo a ima izuzetaka ja to odgovorno tvrdim, znaci dr kojima vjerujem.
ali duso moja ja znam da ti na glas razmisljas, ali nemoj se ljutiti kad ti neko sutra kaze rekli smo ti, ipak je ona ima upalu pluca, dobro ti takvu odgovornost zelis preuzeti na sebe
pa eto, ja idem logikom ako je vec uhvatila upala pluca ima je i sad i imace je sutra, isti mi djavo, onda cu sutra krenuti sa antibioticima,. ovako cu jos da sacekam, mozda bude sutra dobro a uvale mi bezveze danas antibiotike. a nemam povjerenja niukoga, ni u DZ ni u privatnike
izvini ova izjava ti je
a mozes li objasniti u cemu je razlika ako je odvedem danas ili sutra?
Ja nisam htjela pisati, jer si se jednom vec naljutila na mene, ali cu reci...prosli put si zavlacila, lijecila je kuci, danima dijete bilo bolesno i zaglavila je bolnice....ne kazem da ce opet NE DAJ BOZE!
Ja licno sam takva, da bih odmah reagovala poslije tog horora i ne bih zavlacila dijete, to sto ona place, vristi...pa nijedno dijete nije odusevljeno doktorom, ali ako je odvedes danas - prije ces znati sta je u pitanju nego da opet odugovlacis...ja ne bih mogla spavati a da mi je dijete tako bezvoljno, malaksalo, ne pije tecnost....
Zaista ne mislim nista lose ali moras biti jaca, eto ne pazis ni sebe.....
Eto ako hoces naljuti se ali zaista ne mislim lose, naprotiv jako mi je zao Lane, sto se pati tako...