Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
noa to se sjetila Nunichi da te pozvala
Nune sta da ti kazem dok malo sebi dođem a i ''ono za ono'' mm ne spominje jos
IZVORNA PORUKA: bebacha Felix kako kad mu presvlacis pempu zaviruje u gace
IZVORNA PORUKA: Nunichi Uh mrko nam je dobro pravo.
IZVORNA PORUKA: Breskva noa to se sjetila Nunichi da te pozvala
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu samo se vi zezajte , ja samo sto ne krenem, nisam odavno obisla TZ , a lijepe me uspomene vezu za taj grad
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu
i kad se polazi
IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu samo se vi zezajte , ja samo sto ne krenem, nisam odavno obisla TZ , a lijepe me uspomene vezu za taj grad Cuuuuuj Taman razlog vise da nam dodjes.
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama hebise...pa sto nisi sad hoces jos duplo da se zderem nemoj je noa i onako je kao grana , osusice se rece "debela" jos "debljoj" nas tri skupa mozda imamo 70kg
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama hebise...pa sto nisi sad hoces jos duplo da se zderem nemoj je noa i onako je kao grana , osusice se
IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama hebise...pa sto nisi sad hoces jos duplo da se zderem
IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu samo se vi zezajte , ja samo sto ne krenem, nisam odavno obisla TZ , a lijepe me uspomene vezu za taj grad Cuuuuuj Taman razlog vise da nam dodjes. kasno mi sad motati se po Tz kad nisam znala kad je trebalo
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti
IZVORNA PORUKA: noa
bananice , saharu i dadadu vežu dobre uspomene za ovaj grad , ja mislim da se radi o istim uspomenama Šta ćeš ko mi tuzlaci dobri, raja do j...
IZVORNA PORUKA: Breskva bananice , saharu i dadadu vežu dobre uspomene za ovaj grad , ja mislim da se radi o istim uspomenama Šta ćeš ko mi tuzlaci dobri, raja do j...
IZVORNA PORUKA: w.pooh IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti aaaaaaaaaa jel vi vidite drugarice šta ona reče c c c mi smo žene od riječi
IZVORNA PORUKA: w.pooh
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti odlicno, ja sam spremna, nosimo li sta za usput
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti odlicno, ja sam spremna, nosimo li sta za usput ili bar kakav poklon domacicama
necemo se onda u dugove zavaliti idem dijete otpratiti do kreveta, pa brzinski na tusiranje i eto me opet da vidim dokle su pripreme stigle
pozdravite mi sve Tuzlake, do ponovnog vidjenja
E moja noa, da te nema valjalo bi te izmisliti. Nego idi bavi se cojekom, budi dobra, pa da te sutra dovuce meni.
IZVORNA PORUKA: noa standardno kava,kocka,sok,keks al po mogucnosti domace proizvodnje
dijete spremno za spavanje...kad znaci krecem za tz? noa...vala...ovo ne smijemo propustiti
IZVORNA PORUKA: Nunichi E moja noa, da te nema valjalo bi te izmisliti. Nego idi bavi se cojekom, budi dobra, pa da te sutra dovuce meni.
Iako bi se sve donedavno smatrale „starim mamama“, žene starije od 40 godina sve češće postaju ma...
Odgoj, razvoj i njega
Jednogodišnji dječak umro je nakon što se navodno ugušio umjetnim noktom.
Zdravlje i bezbjednost
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...