Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
noa to se sjetila Nunichi da te pozvala
Nune sta da ti kazem dok malo sebi dođem a i ''ono za ono'' mm ne spominje jos
IZVORNA PORUKA: bebacha Felix kako kad mu presvlacis pempu zaviruje u gace
IZVORNA PORUKA: Nunichi Uh mrko nam je dobro pravo.
IZVORNA PORUKA: Breskva noa to se sjetila Nunichi da te pozvala
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu samo se vi zezajte , ja samo sto ne krenem, nisam odavno obisla TZ , a lijepe me uspomene vezu za taj grad
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu
i kad se polazi
IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu samo se vi zezajte , ja samo sto ne krenem, nisam odavno obisla TZ , a lijepe me uspomene vezu za taj grad Cuuuuuj Taman razlog vise da nam dodjes.
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama hebise...pa sto nisi sad hoces jos duplo da se zderem nemoj je noa i onako je kao grana , osusice se rece "debela" jos "debljoj" nas tri skupa mozda imamo 70kg
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama hebise...pa sto nisi sad hoces jos duplo da se zderem nemoj je noa i onako je kao grana , osusice se
IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama hebise...pa sto nisi sad hoces jos duplo da se zderem
IZVORNA PORUKA: noa e dadada mogla si me zovnuti u goste pa da imas s kim izaci bile bi sutra u novinama
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: w.pooh Biće jedno točenje maksuz a biće i crnog samo nek one dođu samo se vi zezajte , ja samo sto ne krenem, nisam odavno obisla TZ , a lijepe me uspomene vezu za taj grad Cuuuuuj Taman razlog vise da nam dodjes. kasno mi sad motati se po Tz kad nisam znala kad je trebalo
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti
IZVORNA PORUKA: noa
bananice , saharu i dadadu vežu dobre uspomene za ovaj grad , ja mislim da se radi o istim uspomenama Šta ćeš ko mi tuzlaci dobri, raja do j...
IZVORNA PORUKA: Breskva bananice , saharu i dadadu vežu dobre uspomene za ovaj grad , ja mislim da se radi o istim uspomenama Šta ćeš ko mi tuzlaci dobri, raja do j...
IZVORNA PORUKA: w.pooh IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti aaaaaaaaaa jel vi vidite drugarice šta ona reče c c c mi smo žene od riječi
IZVORNA PORUKA: w.pooh
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti odlicno, ja sam spremna, nosimo li sta za usput
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: bananica i kad se polazi sutra jer bi se mogle predomisliti odlicno, ja sam spremna, nosimo li sta za usput ili bar kakav poklon domacicama
necemo se onda u dugove zavaliti idem dijete otpratiti do kreveta, pa brzinski na tusiranje i eto me opet da vidim dokle su pripreme stigle
pozdravite mi sve Tuzlake, do ponovnog vidjenja
E moja noa, da te nema valjalo bi te izmisliti. Nego idi bavi se cojekom, budi dobra, pa da te sutra dovuce meni.
IZVORNA PORUKA: noa standardno kava,kocka,sok,keks al po mogucnosti domace proizvodnje
dijete spremno za spavanje...kad znaci krecem za tz? noa...vala...ovo ne smijemo propustiti
IZVORNA PORUKA: Nunichi E moja noa, da te nema valjalo bi te izmisliti. Nego idi bavi se cojekom, budi dobra, pa da te sutra dovuce meni.
Bezbroj je trenutaka vrijednih fotografisanja u svakodnevnom životu porodice, ali tijekom odmora ...
RR Porodica
Pedofili su oduvijek postojali, ali sada uz pomoć mobitela i interneta, ima ih mnogo više i nikad...
Zdravlje i bezbjednost
Ljeto je savršeno vrijeme da svoje dijete prvi put upoznate s vodom, ali stručnjaci upozoravaju d...
Unatoč tome što ste možda na pregledu izrazili želju da ne želite saznati spol djeteta, znatiželj...
Trudnica