sreca pa imam mamu kojoj mogu bez razmisljanja ostaviti lanu jer zna s njom cak i bolje od mene, pogotovo sto se tice hranjenja, nadam se da ce je uspjeti popodne natjerati da nesto pojede. a i lana je strasno voli
< Poruku je uredio teacher75 -- 28.9.2011 12:08:19 >
28.09.2011, 12:21
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Nedi
E hebemu miša sve nešto dječici našoj
felix sretno nadam se da nije strašno kako izgelda
tičerko da li je lana počela izbacivati šlajm ( kad povrati bude li šlajma, ili u kakici ako jadnica i kakki kako ne jede nista dušica malena)
Ostale bebice
ona skoro nikako ne kaslje niti hropti tako da ne znam ni ima li slajma, prekjuce i juce je malo povracala al to je sve bila voda, jer jedino to i unosi u organizam, a nije ni kakila 2 dana- nema sta pokakiti
Koliko znam, upala puća je šlajm koji se spustio i upalio se, tako je bar kod nas bilo. Šlajm mora izbaciti nekako, na nos (za šta je mala još), kroz stolicu ili povraćanjem. N je imao upalu pluća sa 2,2 god joj kad se sjetim :-((( jadničak kako smo ga samo lupkali da to izađe. A vezano i za obloge od masti - nama je pomoglo ali zbog straha od temperature navijala sam mobitel da zvoni svakih sat vremena i provjeravala turu jer covjek je umoram i san za čas prevari ovako bar znam da ce mi alarm zvoniti
28.09.2011, 12:27
vila_7
5398
teacher pa bar nesto-super kad je mozes mami ostaviti-odmah ti lakse bude,pogotovo jer je toliko voli...
28.09.2011, 12:37
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: helena_7
teacher pa bar nesto-super kad je mozes mami ostaviti-odmah ti lakse bude,pogotovo jer je toliko voli...
evo mama je uspjela zaigrati da pojede citavo kinder jaje, bravo za mame nadam se da ce kasnije i supu pojesti. imala je maloprije temperaturu 38.5 pa sam joj dala paracetamol. odoh se spremati za posao, cujemo se veceras
28.09.2011, 12:39
mala86
2755
heloooo
mi se vratili iz setnjice ,mm me zeznuo zestoko,ustvari njegova firma,trebala ovjerit knjizice,nesto nije uredu,morat cu i sutra klapnut na drugi dio grada
felik misa mu javi se odmah kad se vratis
nikola sretan 2.rodjendan sve najbolje ti zelimo
28.09.2011, 12:46
Honey3
3035
dan teacher ljubimo malenu ljepoticu i bravo za mamu i kinder jaje,nije puno ali uhar,polako,jaje po jaje asmiras i mi smo bili malke prehladjeni ali sve proslo ok bez dr.nadam se da ce i kod vas prehlada brzo procifelix javi kad stignete,ljubimo deckica ljubimo i ostalu raju a da Nikoli sretna rodjendan mi smo malko setali,fino doruckovali i jos malo na spavanje da vas pitam jedu li vasa djeca svjeze povrce,mojoj E sve odgovara,hajd salata i mrkva ali hoce krompir(njeg joj branim),pojede svjezu papriku ko od sale,karfiol dusa
28.09.2011, 12:51
mamabb
1235
IZVORNA PORUKA: zaha
dan teacher ljubimo malenu ljepoticu i bravo za mamu i kinder jaje,nije puno ali uhar,polako,jaje po jaje asmiras i mi smo bili malke prehladjeni ali sve proslo ok bez dr.nadam se da ce i kod vas prehlada brzo procifelix javi kad stignete,ljubimo deckica ljubimo i ostalu raju a da Nikoli sretna rodjendan mi smo malko setali,fino doruckovali i jos malo na spavanje da vas pitam jedu li vasa djeca svjeze povrce,mojoj E sve odgovara,hajd salata i mrkva ali hoce krompir(njeg joj branim),pojede svjezu papriku ko od sale,karfiol dusa
Pa super, nek jede, moja jede sveži kupus ko mahnita i krastavce, nekad je voljela i mrkvu, a sad neće.
28.09.2011, 12:55
vila_7
5398
super sto vole povrce...a sad da vas pitam moja poludi za kiselim domacim krastavicam - pa joj ja samo nedjeljom za dorucak dam 1 kolutic,jer kontam da nije kiselina bas zdrava!? I jucer je kod sveki htjela salatu od svejzeg kupusa ali je imalo i sirce pa sam samo malkice dala misleci da ce joj se zgaditi a ona hoce jos! Da li davati uopce ili izbjegavati?
28.09.2011, 13:02
mamabb
1235
super sto vole povrce...a sad da vas pitam moja poludi za kiselim domacim krastavicam - pa joj ja samo nedjeljom za dorucak dam 1 kolutic,jer kontam da nije kiselina bas zdrava!? I jucer je kod sveki htjela salatu od svejzeg kupusa ali je imalo i sirce pa sam samo malkice dala misleci da ce joj se zgaditi a ona hoce jos! Da li davati uopce ili izbjegavati?
Ja salatu od kupusa, a i ostale koje od svežeg povrća pravim, zakiselim limunovim sokom i ona jede nosmalno.
28.09.2011, 13:06
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mamabb
Ja salatu od kupusa, a i ostale koje od svežeg povrća pravim, zakiselim limunovim sokom i ona jede nosmalno.
osto...djeci koristim minimalno ili nikako sireće ako ga mogu iubjeći... kada pravim zimnicu krastavce radim na način da umjeto 2 fildžana esencije stavim 1 na 5 litara vode čime njima povećam mogućnost porpadanja al mi to pojedemo a djeci smanjih i ograničim unos kada ima te kisleline. nekako logikom sam išla i skontala da prekomjerno unošenje neće digurno ostaviti pozitivnog traga pa sma ga maksimalno ogranilčila.. inače sve sezonske salate i kupus salatu svježu limunskim sokom i maslinovim uljem pravim
28.09.2011, 13:29
Ella_H
1264
Felix zao mi Anelka nebrini bit ce sve ok vidjet ces . Mirkice mene uvijek zadivi tekjino misljenje pametna zena i merhametli i zamisli uopste se ne tracamo i lizemo preko pp . A je dobar momak mrvicu anemican ali popravit cemo i to. Kisele krastavce jako voli ja mu dam kad hoce, kisele salate itd i ja sam ih jela i mislim da sam ok jos uvijek. Sto se tice svadjanja na RR nemislim traciti dobra djela bez veze tako da uvijek izbjegnem nekim cudom te teme.
28.09.2011, 14:00
Lady26
9177
Propade mi 3dnevni boravak na Vlasicuuuuuuuuuuu buaaaaaaaa buaaaaaa....
28.09.2011, 14:03
vila_7
5398
lady jel to na onaj ticket.ba ili nesto drugo?
A to za salatu ma ne bih ni ja nimalo al mi jedemo a ona trazi i zasad je uspijevam zavarati pa dam komadic ili nimalo. Mislim,kako sakriti od djeteta rucak
28.09.2011, 14:04
Lady26
9177
Ma jok, seminar..poslovnoooooo...al ne mogu zbog Lane, hocel je neko 3 dana iduce sedmice
28.09.2011, 14:04
Dalil@
588
IZVORNA PORUKA: Lady26
Sto?
Evo ima na tiketu povoljno nocenje sa doruckom u Pahuljici
28.09.2011, 14:05
Honey3
3035
Ma jok, seminar..poslovnoooooo...al ne mogu zbog Lane, hocel je neko 3 dana iduce sedmice
ma hocu ja,kad je bal nek je maskembal
28.09.2011, 14:07
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: Dalil@
Sto?
Evo ima na tiketu povoljno nocenje sa doruckom u Pahuljici
ih da vidite kao mi imamo povoljnu logu na Vlasicu,pricat cu vam o tome u sezoni
28.09.2011, 14:08
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: zaha
ma hocu ja,kad je bal nek je maskembal
Prije bi bio cirkus nego maskembal
28.09.2011, 14:09
Dalil@
588
MM-ov dajdza ima vikendicu gore i dosta puta smo mogli otici ali mi mrskorodi, nikad se nakaniti.. A vjerujem da se gore moze pravo uzivati s djecom, bilo ljeti ili zimi..
28.09.2011, 14:20
Malenaoduvijek
5237
koliko lana sada ima kila? ova moja juce imala 11,5 a sad ce jos vise smrsati vec vidim da sve visi na njoj. jos je krvna slika pokazala i anemiju
11....jutros se vagala sama... 11 moja ti....
al je mladja 2 mjeseca i niza od ove moje dugonje
imam ja jednog starijeg od njih dvije dosta a imam 12 kg a ja se Bgm ne sekiram dok je zdrav, a kono i ti ssss Lanica ko zuca.
28.09.2011, 14:21
Lady26
9177
28.09.2011, 14:24
vila_7
5398
zaha pricaj nam sad.....mi smo odlucili definitivno ove zime bar 3 dana otici! Oboje volimo skijati i svake godine smo na Vlašiću al nikad ne nocimo,a ove godine cemo i zbog Eve-pa dok jedno cuva drugo skija! Uh jedva cekam!
28.09.2011, 14:28
Honey3
3035
posalji ti meni prva pp,posto ja nesto ne mogu pa cu ti reci da ne reklamiram,mi bili prosle zime,milina a bas povoljno
28.09.2011, 14:32
bebacha
1170
A moja s 3,5 godine ima 13kg pa se zalite opet
28.09.2011, 14:33
koka i po
7309
moj S.jos uvjek stoji na 20 kg.....mjesecima.....