cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

28.11.2011, 13:06

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

selebreti, probaj sa dentinox kapima...

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

28.11.2011, 13:08

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Hajde probat ću, hvala, ...

Ja mislim da su zubi, jer nema šta drugo bit. Izrasle su joj davno sve četvorke, tako da je moguće da su trojke...
Da hoće više progovotir da ne gatam user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

28.11.2011, 13:09

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ko ti je javio? Jel'' ova Lady26? mahaluše jedneuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  po cemu si zakljucila?! user posted image user posted image
Jesam, kriva sam...pa iz Svrakina sam zaboga user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

28.11.2011, 13:13

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Lady26

ko ti je javio? Jel'' ova Lady26? mahaluše jedneuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  po cemu si zakljucila?! user posted image user posted image
Jesam, kriva sam...pa iz Svrakina sam zaboga user posted image user posted image user posted image user posted image

nije mi lady26 rekla..user posted image user posted image

što se ti bona izdaješ sama kada te ja nisam izofirala user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

28.11.2011, 13:15

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: pocahontas

nije mi lady26 rekla..user posted image user posted image

što se ti bona izdaješ sama kada te ja nisam izofirala user posted image user posted image

znala sam ja da si ti, mahalušo. doduše, nije ni meni maneuser posted image user posted image user posted image

btw, mi smo kone, ja sam u C fazi

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

28.11.2011, 13:17

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Nakapam na "bolno" mjesto?

clock-img

28.11.2011, 13:20

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: selebriti

mozes na svoj prst nakapati pa na bolno mjesto..lakse je tako mislimuser posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

28.11.2011, 13:21

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

mozes na svoj prst nakapati pa na bolno mjesto..lakse je tako mislimuser posted image user posted image

Kontam da se slučajno ne trebaju popit ili takon nešto user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2011, 13:23

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ma jok bona popit user posted image

joj ovo jok me koštalo kod djeteta...neki dan, ubija se Rafi, priča nešto niđe veze i ja ga prekinem i pitam hoćeš li ti jesti to ili sta? kaze on: jok, i nastavlja svoju priču doživljaja iz parka user posted image user posted image
uzas..dijete mi postaje seljak sa divnim rjecnikom user posted image čuj JOK buaaaaaaaaaaaaaaa

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

28.11.2011, 13:29

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ne moze u meni ostat' user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

28.11.2011, 13:47

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

pisala sam ranije da Alen kaslje,u sobutu skroz malo,juce i danas vise.danas je izbacio slajma,nosic mu malo zacepljen i malo curi.nema temp.nebi ga jos vodila doktoru jer znam da ce mu dat antibiotik a srijedu treba vadit nalaze,u petak kontrola na klinici.e sad mene brine sto je on puno pospan,trzi da ga uzmem u krilu,nasloni se i zaspi,samo sklapa okice koje su crvene,sav mi je tuzan.jel mogu da je ovo klasicna prehlada,i da ustvari antibiotik i nebi puno pomagao

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

28.11.2011, 13:49

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: bebacha

pisala sam ranije da Alen kaslje,u sobutu skroz malo,juce i danas vise.danas je izbacio slajma,nosic mu malo zacepljen i malo curi.nema temp.nebi ga jos vodila doktoru jer znam da ce mu dat antibiotik a srijedu treba vadit nalaze,u petak kontrola na klinici.e sad mene brine sto je on puno pospan,trzi da ga uzmem u krilu,nasloni se i zaspi,samo sklapa okice koje su crvene,sav mi je tuzan.jel mogu da je ovo klasicna prehlada,i da ustvari antibiotik i nebi puno pomagao

moja kašlje k'o nana stara i slini najstrašnije ali ja doktoru ne idem. u srijedu je završila sa antibioticima i ne pada mi na pamet da joj uključim druge. ako, ne daj Bože, dobije temperaturu to je druga stvar ali do tada - jok ja kod doktrora.

clock-img

28.11.2011, 13:53

clock-img

Anoniman

bebacha vjerovatno prehlada..mislim ja sam nedavno imala takve simptome,oci suzne,nos ko vodopad,bilo mi hladno i spavalo mi seuser posted image

clock-img

28.11.2011, 13:54

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

moja kašlje k'o nana stara i slini najstrašnije ali ja doktoru ne idem. u srijedu je završila sa antibioticima i ne pada mi na pamet da joj uključim druge. ako, ne daj Bože, dobije temperaturu to je druga stvar ali do tada - jok ja kod doktrora.

Vidim Poki utiče na tebe, ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2011, 13:55

clock-img

teki

pencil-img

248

evo kupila sam denivit plus i drzim palceve da ce imati efekta

clock-img

28.11.2011, 13:56

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Teki, pisala sam ti na temu za savrseni krug, jesi li nasla tetu?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

28.11.2011, 13:56

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: teki

evo kupila sam denivit plus i drzim palceve da ce imati efekta

i jauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2011, 13:58

clock-img

Anoniman

Jelena ,Mama2009 slikovnice  stigle jutros macka sam sakrila kad bude malo veci  ,da mu mama cita,a  ova sa  zivotinjama je hit,lista pokazuje prsticem i oponasa ...Hvala  ljubimo Deniz  ,Anu i Luku ....Kazem ja Adiju poslal ti cura  pismo on se smjeska i pokazuje na obraz(tu ljubi cura)joj sega mi vidjeti   slikovnicu na nasem user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ostalim jedno veliko mahanje,Lady,felix,Dadada,Amani,Hanady.Vidim i Mukelefa se vratila,tako i  treba nije forum istti bez nje....Sve koje nisam nabrojala velika pusa

< Poruku je uredio MarinaDK -- 28.11.2011 14:03:01 >

clock-img

28.11.2011, 13:58

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Vidim Poki utiče na tebe, ... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ma ne utiče na mene niko nego mi mrsko da se peglam po doktorima dok nije nešto "ozbiljnije". ne išla ja radi kašlja i slinavog nosa

clock-img

28.11.2011, 13:59

clock-img

teki

pencil-img

248

Teki, pisala sam ti na temu za savrseni krug, jesi li nasla tetu?

nisam nasla tetu odustala sam od teta, vratila sam u vrtic ponovni pokusaj hehe, samo se nadam da nece brzo fasovati, kad bi mogao samo 12 mjesec da izgura nekako bilo bi super i ogroman napredak a od nove godine cu malo na odmor pa cu ga malo izvuci od tamo

clock-img

28.11.2011, 14:05

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image Marina volim te najviseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2011, 14:08

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image  jbg sta  cu ti ja user posted image user posted image

clock-img

28.11.2011, 14:15

clock-img

Anoniman

ja jutros vodila A. da mu izvade krv nebil saznala kakvo mu je zeljezo & co...izmucile su mi dijete a nista nisu uspjeleuser posted image ...nekakav lab. se otvorio ovdje u mom komsiluku..pa reko haj tamo da ne hodam po Domu zdravlja sa zdravim djetetom...i tako su ga izmaltretirale...da bi na kraju rekla...ma zdravo vam je dijete...sta cete mu krv vaditi...vidim ja to ponjemuuser posted image rumeni je onuser posted image
I sad ja neznam sta da radim...da lli opet da pokusavamo negdje drugo...sta mi je najbolje...gdje? koo? da li iz prsta ili i vene...savjet molim

clock-img

28.11.2011, 14:17

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

samo zeljezo ili hemoglobin?
kompletna krvna slika sa hemoglobinom se vadi iz prsta.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

28.11.2011, 14:19

clock-img

Anoniman

nama kad su vadili zeljezo iz vene su vadili krv.

Zadnji članci

article-img