IZVORNA PORUKA: dadada
nego jeste vi skinuli "rolku"
nismo, niti imamo namjeru sad za sada...predomislili smo se..nema problema, doduše nije mu se kožica skroz downstairs svukla, ali i to će se dogoditi uskoro valjda
sto pitas? imate li vi namjeru to odrađivati?
dajete li vi djeci sada D3 kapi? daje li se to uopće više i do kada?
opet nam i noJa tuta svira bez prestanka..majke mi ću onima u TL sve na kamaru..pa kako da i ova druga ima taj feler

...danas je vraćam i definitivno uzimam nešto drugo...

a bas nam je bila dobra, R. obavi posao i odmah ustaje i sav sretan javlja kak je pikio i da tuta peJa
tajra, a zasto si ti tamo svuda bila a mi nismo?

hoćemo i mi tamo da idemo

daj raport sta si kupila? i mi cemo aBd u ljubljanu u januaru, čula sam da su tada bas užasno dobra sniženja
gdje ste spavali? hoteli ili imate la familiju? joj mene mahaluše
vi jucer spominjete nespavanje popodne i to se nama desilo jučer po prvi put u dvoipolgodišnjem zivotu

ali ok je bio, nije bilo tako strašno...i onda se tako onesvijestio sinoć, samo što mu je glava dotakla jastuk...duša moja mala
i od kad znamo za sebe uvijek u povrću jedemo proso i bulgur, kako kad..kombinujem! kupujemu u DM-u i jedno i drugo! čula sam za ta čuda bas ovdje na forumu kada smo krenuli sa uviđenjem guste hrane i to od Amrino-imala je ona dobrih kulinarskih savjeta i preporuka! a jedna druga forumašica napisa jednom kako ona svom djetetu ne daje proso jer je to "hrana za ptice"

niđe veze...moj R. je mala ptičica onda jer od svog 7 mjeseca tamani proso
< Poruku je uredio pocahontas -- 29.11.2011 8:11:12 >