Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I ja vise volim tako, ali damice i Adi vole da sve lici na corbu...
Otkrila sam neki novi mix, Bonduelle 4 sezone (karfiol, brokula, grasak i boranija)...super je sa teletinom...
01.12.2011, 11:37
Anoniman
to mi najbrze kad vise nemam ideja sta da pravim uzemem svo moguce ledo proizvode sto ima u prodavnicama , i posle izmisljam kombinujem svakako . Nekad u to dodam jedan krompir, neznam sta bi vise meso mi dosadilo . Mahune isto tako cesto skuham one brzo budu , pa bacim na maslac malo prprzim dodam bjelog luka i stavim paradajzsos .
01.12.2011, 11:38
bananica
4330
felix, mmmmm posalji meni malo, evo umirem od gladi, a ne znam sta da narucim za jesti , a i nemam neki ogroman izbor u blizini
01.12.2011, 11:39
Anoniman
moze bananice samo brzo ces ogladniti od ovoga povrca Tajra kako to kod tebe izgleda corbasto?
01.12.2011, 11:39
R&T@
5982
Bananice, u kojem dijelu grada si sada? Da ti iskombinujem soping-dorucak turu...
01.12.2011, 11:41
bananica
4330
joj ja bih sad nesto saftali, da se naumacem sataras bi prosao mmm
01.12.2011, 11:42
tekja
1957
Ja sam jucer u nedostatku ideje za rucak napravila tikvice na bijelom luku i domacem mileramu...V. je pojeo istu kolicinu kao i ja ...a ja mogu pojesti ...uvijek umjesto vrhnja za kuhanje ubacim domaci mileram...'em zdravije, 'em ukusnije
teki
248
znaci dobro si gladna cim bi da umaces i saftali i ja umirem od gladi cekam ove ostale kolege da idemo jesti
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: tajra
Bananice, u kojem dijelu grada si sada? Da ti iskombinujem soping-dorucak turu...
na Ilidzi hajde bona, zar vec nisi krenula
01.12.2011, 11:44
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: felix
Tajra kako to kod tebe izgleda corbasto?
Ne przim, kuham u vodi...kao bilo koje varivo... kod mene su sve varijacije na temu
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja
Ja sam jucer u nedostatku ideje za rucak napravila tikvice na bijelom luku i domacem mileramu..
ja to ne volim al zato anel voli vidis nisam to dugo pravila ....
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: teki
znaci dobro si gladna cim bi da umaces i saftali i ja umirem od gladi cekam ove ostale kolege da idemo jesti
ne znam sta mi je sada, cini mi se da nikad gladnija nisam bila , ma ne ginu meni opet cevapi, tacno ih vise ne volim ni vidjeti
01.12.2011, 11:47
bananica
4330
Da ti iskombinujem soping-dorucak turu.
jel nesto da ja kupujem imas li sta za nas
01.12.2011, 11:47
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: bananica
na Ilidzi hajde bona, zar vec nisi krenula
Uh, tamo sam radila i jela podavno... dok sam bila djevojka...
Ima li u Mercatoru u Grand centru odjel delikatese?
Kod njih je super izbor gotove hrane...
01.12.2011, 11:49
bananica
4330
ima, samo sam ja podaleko od Granda, ja sam ti blizu skretanja za V Bosne
a taman sam se ponadala da imas nesto za nas da izaberemo iz kese
01.12.2011, 11:50
R&T@
5982
Izvini, ne kontam
Skontah
O BB cu misliti u subotu ujutro...po obicaju
< Poruku je uredio tajra -- 1.12.2011 11:51:38 >
01.12.2011, 11:51
bananica
4330
Izvini, ne kontam
eto gore objaasnih, pomislih da ja shoppingujem dok jedem
01.12.2011, 11:52
R&T@
5982
ima, samo sam ja podaleko od Granda, ja sam ti blizu skretanja za V Bosne
Onda ti Mujanic "ne gine"
01.12.2011, 11:54
bananica
4330
ooooooo oni stvarno svega imaju , cesto kod njih uzmem, al naravno kad neko ide sa autom, pjeske mi je predaleko daleko
01.12.2011, 11:57
rose
8709
IZVORNA PORUKA: rose
rose,citam za cir...
Moja Taja je imala kao dvogodisnjakinja sve jedan do drugoga na prsima... strasno za vidjeti...a kako li je tek bilo njoj... Ljekari nula... savjetovali istiskivanje, rezanje... a ja njoj jedva mazala rivanolom...
Moj ti je savjet: mladi sir... on potpuno sve izvuce i vise se ne vraca... provjereno...
a koliko dana i na koji nacin da se stavljaju obloge...i jel mladi sir od prodavaca na trznici ili moze i onaj pakovani iz prodavnica?
samo je bitno da nije slan...
stavis jednu veliku kasiku sira i prekrijes gazom...
Prvo ce se jako zacrvenjeti, zatim ce se pojaviti bijeli vrh, pa ce iscuriti "gnoj" i onda krv...
Zavisi od dubine cira... otprilike za 24 sata, uz 4-5 previjanja... Previjas cim se sir sasusi...
I sto je najvaznije ne boli...
U cijeloj muzevoj familiji cirevi su vrlo cesti, i svaki put upali...
Pokusaj odmah...nemas sta izgubiti, a pomoci ce...
A imamo i mehlem za oziljak koji ostane poslije... napomeni me da ti napisem naziv...ne mogu sad u sobu...
ok, hvala ti, probat cu
Rose ja sam kao djete imala cesto te cire,pa svugje ih je bilo,boli uzas,tamam se zalijeci,koroz par mjeseci opet.i mama me jednom odvede i to isjeku u bolnicu.tad je bilo na prstu,ostao je oziljak al se nikad vise nije vratilo.valjda je trebada se to sve dobro ocisti,tako su mami objasnili u bolnici.
01.12.2011, 12:02
Lady26
9177
Zaspat cuuuuuuuuu
01.12.2011, 12:12
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: Lady26
Zaspat cuuuuuuuuu
ja jedva gledam i kontam da razgulim kući...
01.12.2011, 12:13
rose
8709
IZVORNA PORUKA: bebacha
Rose ja sam kao djete imala cesto te cire,pa svugje ih je bilo,boli uzas,tamam se zalijeci,koroz par mjeseci opet.i mama me jednom odvede i to isjeku u bolnicu.tad je bilo na prstu,ostao je oziljak al se nikad vise nije vratilo.valjda je trebada se to sve dobro ocisti,tako su mami objasnili u bolnici.
ma ja...i ja se nadam kad ovo rijesimo da se nece vracati...ja cu je svakako i odvesti hirurgu aBd u ponejeljak