IZVORNA PORUKA: MALA1994
leona
ne ulazim u taj dio sa vakcinama,ali pricam o terapiji kod respiratornih infekcija..
u ovom dijelu sam imala dobro iskustvo sa njom ali zaista.
a ja ako sumnjam u terapiju nekog ljekara ne dam prvo sirup pa ga onda bacim nego odmah idem po drugo misljenje.
iskreno sto se vakcina tice ja jedino idem kod dr rovcanin jer njoj vjerujem jer me zena nikada do sada nije iznevjerila i nije nadobudna da ne podnosi misljenje drugih dr kao mnogi ljekari.
a Aida je vec mozda malo ostarila pa je bas memorija vise ne sluzi najbolje.
Dr Rovcanin je mm i meni rekla da su lanugo dlacice iznad guze kod M zbog hormona koje sam uzimala u trudnoci? koje su naravno otpale a ja rekla da nisam uzimala nikakvu horm.terapiju nikad u zivotu, na sto ona mm kaze ja znam da je to od hormona ali evo majka negira? i svakakvih bisera. niko nije savrsen naravno. i nekad nekome moze biti los dan. imaju puno posla, slabo su placeni, previse je pacijenata na jednog dr, sve ja to razumijem...ali uopste njihov stav kao da su iznad nas jer su dr mene strasno nervira. jasno je da necu prekinuti antibiotik, ali isto tako jednom nam je propisan kad je dr mislio da imamo upalu grla a mi imali trodnevni virus, dijete povracalo antibiotik i krv na nos joj isla od silnih kapi ali ja sam joj i dalje davala da bi nakraju skontali da je dr pogrijesio...
ja mrzim antibiotike jer su meni srusili imunitet do te mjere da se cijeli zivot bojim kad dodje zima, i kad su nam nalazi bili super, i brisevi a dr aida nam preporucila da preventive radi popijeme esbesul jer smatra da je nastala super infekcija u nosu a nema vremena da opet radimo bris, poslusala sam je jer mi je instinkt i zdrav razum govorio da trebam jer dijete kaslje vec mjesec dana i probala sam sve narodne lijekove.
nikome ne savjetujem nista osim da ako sumnja u dijagnozu potrazi drugo, trece i cetvrto misljenje...pa odluci kad sve sabere i oduzme.