Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ladyblue, super za papatest! A sta si tacno pila? Ja pijem immuno G 500, je li to isto?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
05.12.2011, 22:34
Anoniman
De reci Dadada sad si nas zainteresovala
05.12.2011, 22:35
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
05.12.2011, 22:36
rose
8709
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
moje tugo moja kako su s enavikle same odu upale usisivaš i ispušu se...posbeno mlađa jer starija i zna u toaletu to obaviti regularnim putem... al F s ene budi...ona to sama sebi zan srediti inače sam dok su bebe bile uvijek praktikovala da uspavama bebu pa usisavam da ih naviknem na zvukove ja sve radim a one ko mali topići spavaju
ma i ja sam to radila...mjesec dana sam je umirivala zvukom usisavaca...al prvi put kad sam krenula usisavati dok je budna...dreka i tako svaki put
ctrl i +
05.12.2011, 22:43
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: Leena
Ja samo da mahnem, evo me na terenu, javljam se iz hotelske sobe, a zaboravila sam ponijeti naočale, pa jedva i pisem i citam
priotisnes ctrl i onda onaj kolutic na misu pomjeras gore dole...e sad posto vjeroovatno imas laptom a mozda nemas mis, ne znam kako na integrisanom al probaj nesto s crtl
ctrl + na laptopu
< Poruku je uredio Emica_sa -- 5.12.2011 22:44:05 >
Anoniman
meni je Ana tako jednom, nije imala ni godinu dana, skinula pidžamu, otkopcala bodi, odlijepila pelenu i po putnom krevetcu razmecala sadrzaj
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
05.12.2011, 22:45
Emica_sa
1463
jeelena kako dijeca?
05.12.2011, 22:51
Anoniman
Noa ujutro idem nesto kupovat pa cu potražiti kabanicu,a i pitat cu svekrvu gdje je Nikoli kupila. Ima li sanse da popijemo kavu sutra oko podne? ljubi mi malu balerinu
05.12.2011, 22:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
odgojne metode iz 1932 pa sad ti kontaj ...recimo da ga je ostavila u govnima u velikom skafu...tad su oni drveni bili...ko bacve za vino...samo sire...umazanog...na suncu...et...ukratko
05.12.2011, 22:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna
Noa ujutro idem nesto kupovat pa cu potražiti kabanicu,a i pitat cu svekrvu gdje je Nikoli kupila. Ima li sanse da popijemo kavu sutra oko podne? ljubi mi malu balerinu
moram provjeriti raspored javim ti se do podne haj pliz pitaj svekrvu ranom zorom treba mi baš baš..ufurala se balerina da je Pepa pig i skace po ''bvatnim vokicama'' jakna i kaput su prljavi a vidi vremena ko zna kad ce mi se osušiti
05.12.2011, 22:58
ladyblue RR
1848
Leena,mislim da je to sto pijes na bazi Beta glucana. Ne znam koliko kosta taj Imuno,ovi Beta glucani najjeftiniji su 60 KM i to oni slabiji koji u biti i jesu za podizanje imuniteta dok se oni jaki koriste kod tezih oboljenja.
05.12.2011, 23:01
ladyblue RR
1848
vani kisa a meni valja ujutro u Mostar. Pri tome idem sama pa mi jos valja i voziti. Pih...
05.12.2011, 23:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
odgojne metode iz 1932 pa sad ti kontaj ...recimo da ga je ostavila u govnima u velikom skafu...tad su oni drveni bili...ko bacve za vino...samo sire...umazanog...na suncu...et...ukratko
Joj kako je to midilo puha sto bi danci rekli jel barem ten dobar imao
05.12.2011, 23:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Joj kako je to midilo puha sto bi danci rekli jel barem ten dobar imao
boga pitaj ...to nam je vazda prepricavao...ko ono u stilu...nemamo mi pojma sta znaci odgoj ...isto i moj deda, mamin otac, i njegove ratne partizanske price...zaledjeni prsti...crvav snijeg...i tako to
05.12.2011, 23:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
moram provjeriti raspored javim ti se do podne haj pliz pitaj svekrvu ranom zorom treba mi baš baš..ufurala se balerina da je Pepa pig i skace po ''bvatnim vokicama'' jakna i kaput su prljavi a vidi vremena ko zna kad ce mi se osušiti
kupim joj ja ujutro,naci cu je negdje a i ostavio joj je sv.Nikola nesto kod nas pa bi voljela da popijemo kavu, ako se organiziras javi
05.12.2011, 23:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue
vani kisa a meni valja ujutro u Mostar. Pri tome idem sama pa mi jos valja i voziti. Pih...
pih vala ni za kavu da se javis
05.12.2011, 23:10
Anoniman
Vidis dadada i kod mene ima tih prica samo su to tad ljudi pricali sa osmjehom na licu a danas roditelj pukne cvoku dijete ga tuzi hahaha,mislim znam da je bilo i ruznih metoda al se zato imalo o cemu i pricati
05.12.2011, 23:10
Anoniman
marijanna potrudit cu se a gdje joj je ''tata''
05.12.2011, 23:12
Anoniman
ispao veceras na turniru i to na penale pa tuguje
05.12.2011, 23:14
Anoniman
ispao veceras na turniru i to na penale pa tuguje
e onda smo i mi tuzne
05.12.2011, 23:14
Anoniman
Vidis dadada i kod mene ima tih prica samo su to tad ljudi pricali sa osmjehom na licu a danas roditelj pukne cvoku dijete ga tuzi hahaha,mislim znam da je bilo i ruznih metoda al se zato imalo o cemu i pricati
ma naravno...skroz druga vremena...moj dida je svog oca i majku persirao...sve ti govori...zamisli da sad moj A. mene persira ...pa bi nas odmah u ludaru smjestili ...danas mojoj mami ucenica kaze pred citavi razredom "nisi TI normalna"
mislim danas u ovom vaktu...a ne danas...ima tome
< Poruku je uredio dadada -- 5.12.2011 23:15:43 >
05.12.2011, 23:16
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: ladyblue
pih vala ni za kavu da se javis
ako imas vremena,ja sam za. Imam nekog posla na sudu ali ne vjerujem da cu se dugo zadrzati.