cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

07.12.2011, 20:27

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image  za nalaz...

Moje ustale u pola pet... sve mi se cini da cu ja zaspati prije njihuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.12.2011, 20:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moje dijete mm odvede doktoru, nije pomogao dalsy, nista nije skinuo temperaturu, nije pomogao lupocet, skocila joj na 40,7 sad joj stavila pola voltarena i odvede je doktoru. Jos na sve ovo prvi put mi dosla user posted image posle poroda, imam osjecaj da se na djelice rastavljam koliko me stomak zeza. Srece da ne ureknem Luka dobar, jadan kao da zna sta se desava cijelo jutro ili drinjca ili lezi u ljuljasci.

Dadada nisu joj slikali pluca ali jesu slusali. Ona meni nikad se nije ni jednom zakasljala od kako se rodila, stvarno nije imala sa tim problema, pa se nadam da nisu pluca.

ako ovo potraje ja bih ti savjetovala da joj ipak poslusaju pluca, znas kako smo mi bile zaglavile u bolnici radi upale na oba plucan krila a na slusalicama joj nista nisu culi niti je uopce kasljala sve to vrijeme

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

07.12.2011, 20:29

clock-img

tekja

pencil-img

1957

user posted image za Anela i Lanu
Iman, dobro je malena prosla...hB...

Dafri, Una bas rani na spavanjeuser posted image user posted image , pa ti sad imas citavu vecer za sebeuser posted image ...uzivaj...

Tajrauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

07.12.2011, 20:54

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image Lana i Anelko

ja se sad istraumiralauser posted image user posted image ...a mala se ne javlja...malaaaaaaaaa...kako to snimanje izgledauser posted image

clock-img

07.12.2011, 21:08

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Cudo se MALA ne javlja, a utakmica jeuser posted image
O kakvom snimanju je rijec?

I meni treba savjet od vas dvije...
Prijateljica ima djecaka koji muca...vodila ga je u Dom zdravlja, ali kazu da im je guzva u tim nekim grupama za vjezbu...
Sta mislite ima li potrebe da ga vodi toj zeni sto ste vas dvije isleuser posted image

Tekja, ona slika jucer je user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.12.2011, 21:09

clock-img

Anoniman

felix želim vam sto brže privikavanje na vrtic..teacher bravo za nalazeuser posted image Jelena nadam se da ce Ana brzo ozdraviti ,ti si stvarno hrabra žena,svaka castuser posted image ja sam ozdravila ,danas nemam temperature,isti virus kao i kod Nikole samo je mene malo vise oborilo, al Bogu hvala proslo je..

clock-img

07.12.2011, 21:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Cudo se MALA ne javlja, a utakmica jeuser posted image
O kakvom snimanju je rijec?

I meni treba savjet od vas dvije...
Prijateljica ima djecaka koji muca...vodila ga je u Dom zdravlja, ali kazu da im je guzva u tim nekim grupama za vjezbu...
Sta mislite ima li potrebe da ga vodi toj zeni sto ste vas dvije isleuser posted image

Tekja, ona slika jucer je user posted image user posted image

ne znam kako se tacno zove...nekakav audiogramuser posted image ili tako nesto...da vide je li cuje kako treba...pa mi mala rece da mora biti savrseno miran tj. da ih uspavaju...a ja vala ne mislim da dam da ga uspavajuuser posted image

A za mucanje...ja bih svakako otisla...bolje sto prije da se sanira...ako je moguce
mozda da vidis i sa mamom almom...i ona je svoju curisu vodila radi istog problema...pa da vidis gdje, sta i kko

clock-img

07.12.2011, 21:19

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hajde mi posalji kontakt podatke za tu doktoricu, da je uputim...
a svakako cu pitati i ostale...

Vjerovatno taj pregled nije strasan, pa nisu ni ostale mame lude...

clock-img

07.12.2011, 21:26

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Dobro veče...

Što se tiče igraone, možda ja mogu i sutra, .. partnerka za stoni tenis mi je malo neozbiljna, ... pa et... javim...
Koji vama dan više odgovara?

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

07.12.2011, 21:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

jelena, sad vidjeh da je gnojna angina, dok sve iscitah, sretno, da brzo ozdravi! bas mi je zao, al nek nisu plucauser posted image dadada, lanu su vec jednom uspavljivali, i ja sam se brinula al je ok proslo, nije toliko strasno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

07.12.2011, 21:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

dadada, lanu su vec jednom uspavljivali, i ja sam se brinula al je ok proslo, nije toliko strasno

A cime ih uspavajuuser posted image

clock-img

07.12.2011, 21:57

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

olaaa  evo i nas, vidim ima svasta

za svu bolesnu djecicu veliki user posted image da so prije ozdrave

tajra moja prijateljica radi u vrazovoj kao logoped i znam da su uzasne guzve....ako ti mogu pomoc javi se

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

07.12.2011, 21:59

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: mama2009

olaaa  evo i nas, vidim ima svasta

tajra moja prijateljica radi u vrazovoj kao logoped i znam da su uzasne guzve....ako ti mogu pomoc javi se

ti mi trebašuser posted image

rekla mi je Jelena za med...de mi reci ime tog "medara" da i ja to izučim pa da naručim

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

07.12.2011, 22:00

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

mama2009, kako je D.?

Bas, bas mi je zao sto joj privikavanje tako "bolno" ideuser posted image

To je djecak od moje radne kolegice, ima pet i pol godina...vodila ga je u Omer Maslic, ali nista od njih...
Hvala tebi...javim ti se ako bude trebalo...

clock-img

07.12.2011, 22:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: dadada

dadada, lanu su vec jednom uspavljivali, i ja sam se brinula al je ok proslo, nije toliko strasno

joj draga, stvarno se vise ne sjecam na koji nacin, al su joj nesto dali za nekih 15ak minuta je oborilo, osamutilo i zaspala je. probudila se nakon zavrsetka snimanja. to je bilo kad su joj snimali glavu, kad smo morali da provjerimo jel sve ok, jer je kasnila sa dizanjem i prohodavanjem. hvala bogu sve je bilo okuser posted image

clock-img

07.12.2011, 22:04

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: ladyblue

olaaa evo i nas, vidim ima svasta

ti mi trebašuser posted image

rekla mi je Jelena za med...de mi reci ime tog "medara" da i ja to izu�im pa da naru�im

ante kresić

ovo smo mi uzeli

Sirup od iglica bora

Med za ja�anje prirodnog imuniteta - 1

< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.12.2011 23:52:24 >

clock-img

07.12.2011, 22:05

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mama2009, ne znam kakav mu je med, ali mu je prezime user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2011, 22:07

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

ma prezime je Krešić

do mog tipkanja je

clock-img

07.12.2011, 22:08

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

ma prezime je Krešić

do mog tipkanja je

prije ce biti da je do moje pokvarene masteuser posted image

clock-img

07.12.2011, 22:09

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

mama2009, kako je D.?

Bas, bas mi je zao sto joj privikavanje tako "bolno" ideuser posted image

To je djecak od moje radne kolegice, ima pet i pol godina...vodila ga je u Omer Maslic, ali nista od njih...
Hvala tebi...javim ti se ako bude trebalo...

jos ne znamo tacnu dg, pijemo opet sirup user posted image temp nije imala cijeli dan mada je sad vruckasta
sutra pokusamo uhvatiti pis pis da odnesemo na urinokulturu

clock-img

07.12.2011, 22:10

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

ma prezime je Krešić

do mog tipkanja je

prije ce biti da je do moje pokvarene masteuser posted image

ma pomislila sam na to, al reko ma nije ona takva, ona je jedna divna majka dvoje dijece...ozbiljna zena user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2011, 22:10

clock-img

salmy

pencil-img

5830

mama 2009 jel bolje ljepotica?

Felix nisam skontala da ste krenuli u viticuser posted image user posted image  superiska,nadam se da ce se Anelko brzo navici

< Poruku je uredio salmy -- 7.12.2011 22:13:59 >

clock-img

07.12.2011, 22:11

clock-img

teki

pencil-img

248

dobro vece svima, i moj djecak spava ja malo citam sta vi radite i kako su djecica. jelena draga si stvarno dobro jaka osoba svaka ti cast i da da Ana sto prije ozdravi.  Felix da niste krenuli u nas vrtic mi smo dobili novog djecaka. mi idemo u Nur

clock-img

07.12.2011, 22:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

joj draga, stvarno se vise ne sjecam na koji nacin, al su joj nesto dali za nekih 15ak minuta je oborilo, osamutilo i zaspala je. probudila se nakon zavrsetka snimanja. to je bilo kad su joj snimali glavu, kad smo morali da provjerimo jel sve ok, jer je kasnila sa dizanjem i prohodavanjem. hvala bogu sve je bilo okuser posted image

ako je phenobarbiton...nema sanse

clock-img

07.12.2011, 22:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: teki

dobro vece svima, i moj djecak spava ja malo citam sta vi radite i kako su djecica. jelena draga si stvarno dobro jaka osoba svaka ti cast i da da Ana sto prije ozdravi.  Felix da niste krenuli u nas vrtic mi smo dobili novog djecaka. mi idemo u Nur

felix nije iz sarajevauser posted image

Zadnji članci

article-img