IZVORNA PORUKA: teacher75
hanady, jest, u pravu si, ja se ne znam opustiti, cesto razmisljam bas tako Sbb kbb, a mm mi je jos gori po tom pitanju, pa kad on jos pocne kukati i vidjeti crnjake meni jos gore.... a mama me uvijek ruzi i govori da ne razmisljam tako i da razmisljam pozitivno al djaba. nisam prije bila ovakva, bila sam skroz drugi tip dok sam bila "bezbrizna" odnosno bez obaveza, valjda nisam imala o cemu razmisljati sta li
teacher ono što je činjenica da si ti iz svih svojih dosadašnjih strahova o kojima si pislaa na forumu izašla kao pobjednik...
pa neka ti to bude moto za sutra, prekosutra i godine ispred tebe
ja mogu pisati svoja iskutva danima...
mogu ti pirčati kako sma znala noćima plakati a da niko ne vidi jer sam samaaaaaaaaaa na selu hebenom s advije bebe i dobila sma osptipaciju je rne mogu u halu kako treba...
al kažem ti sve bude i prođe...
i zato glavu gore...koji vrag razmišljaš ako padneš...padenš ko i lanom pa eto obe ste žove i zdrave...
mila moja nije kraj dok ne kaže gong...
vidi jelene...jelt i misliš ona je ovo zamišljala...nije 100%...
al kad se mora mora se...svaka majka to može...otac kako koji...al majka je jedna...i zvjezde da skineš i o njih da se opržiš ako treba