writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

16.12.2011, 20:11

clock-img

Anoniman

Nikola ne zna nijednu boju,zapravo zna imena boja al ne zna koja je kojauser posted image a slova znamo sva al A mu je kao auto i tako za svako kaže npr,slovo B mu je bakino slovouser posted image zato znamo puuuno pjesmica,dovoljno da dvaput cuje i odmah pjevauser posted image eto sad sam se malo pohvalilauser posted image user posted image
kod nas sve standardno,ja sam opet malo prehladjena ma bas mi je opao imunitet jer nijedan me virus ne zaobidjeuser posted image moram nesto raditi da malo ojacam..

clock-img

16.12.2011, 20:18

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Lady opet zadala temuuser posted image

dobro vece...

ja se okupala, iako nije nedjelja...rekoh medju ljude cu, red jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kakvo nas sutra vrijeme ocekuje....nadam se da nece biti previse hladno...odlucili smo ici tramvajemuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

16.12.2011, 20:21

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

mene tekja ne brine zima...hajd obućemo se...al ženo ako zavalja snjegan ću se roknem odavde da doktorljam do doleuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.12.2011, 20:23

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Rekoh da jutros nisam bila u elementu user posted image user posted image user posted image
Lana pojma nema slova, od boja zna zutu, ljubicastu i narandzastu....
Broji do 20 i na engleskom do 7, s tim da ne kaze seven nego sedam user posted image user posted image user posted image , pa znaci do 6 broji user posted image user posted image user posted image
Zna prepoznati nase auto user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.12.2011, 20:24

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mene tekja ne brine zima...hajd obućemo se...al ženo ako zavalja snjegan ću se roknem odavde da doktorljam do doleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Tebi samo da je sici do parka, na konju si user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.12.2011, 20:24

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Bez zezanja, kako zimi silazite? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.12.2011, 20:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Lady mi smo ti uvije predostrižni...user posted image
najprije mi ti imamao čiku u radu...kojeg uvijek mahalski poguramo pa nam je uvijek ovaj put gore od rodice ti prema granapu očišćen...
eh a ovaj dio dole do mene mi smo prva kuća niz brdo mi imamoa kese soli pa moj muž to prije polaska čistiuser posted image

samo jedanom za ovo godina kako sma ovdje nismo mogli sići...jer je zapaslo u 6 a mi krećemo u 6.20
al tad mi kona prešla pazila djecu dok je mama došla do nas a mi sišli na posao autom jer je već u 7.20 prošla grtalica al to nam bilo kanso d adjecu vozimo...

elem snađemo se...
smao mene uvijek strah vikend snjegana...tad nas ne paze nikako ni preko štele...

prošle godine tačno na ove paketiće zavaljo snjega do koljena...
ja s adjecom sišla pješke niz sokak i zove me mahir kaže sad ću ja ženo porbat sić...da nije sišao deol bih uezal taksi...al siđeuser posted image
jemso malo kasnile al smo došle...pod punom ratnom spremom...dole žene lagano obučene a ja i moja djeca ko na skijanje da mso pošleuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.12.2011, 20:41

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ova moja nece da broji ni nasem pa na engleskom jos nisam ni probala, samo je jednom izbrojala od 1-6 ili 7 (ne sjecam se) i poslije nije vise htjela.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.12.2011, 20:44

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Šta je vama žene drage djeca tek 2 godine napunila vi bi da vam pričaju dva jezika, pišu na oba i broje i još boje znaju...
šta će raditi iduće godine...učit množenje i djeljenje da đe ne zakasne...
de ba opušteno žene drage...bebe su još touser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.12.2011, 20:45

clock-img

Anoniman

Moj A. izgleda zna bojeuser posted image user posted image ...kazem "izgleda" jer sam ga testirala par puta sa lopticama...svaki put "pogodi"...mada ima dana kada me ignorise...pa vise ni ja ne znam...a da ne bude ko za zubuser posted image ...ja kazem "izgleda"...jos kako ne govori...tako da mi je bolje da sutim...da se ne provalimuser posted image

Eh da vam kazem...mada ce ovo vjerovatno vise interesirati zene sa mladjom nejaciuser posted image ...u malisi vam ima cater's garderobe...uglavnom za skroz male...ja naletila na pidzamu 104...odmah je uzela...jer smo dobili "njihovu" davno na popklon...nanosao ju je praaaaaaaaaavo...i jos uvijek je nosa...tako da mi nije bilo zao dati 32km za pidzamu...ima dvije sa pijace za 15user posted image i ima sada ovu...kupim mu jos jednu na cijapi...ja super prosla
Pravo da vam kazem...iznenadila sam se kada sam vidjela...kontam ...ako ih krene...nabavljace jos...i za vece...tako da...trk u malisuuser posted image

clock-img

16.12.2011, 20:47

clock-img

chuci

pencil-img

804

kaže ajša maloprije mm
da vidim babo ima li tu neka zanimava igrica (on nešto gleda po mobitelu)user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

16.12.2011, 20:54

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

čuj ima carte's u mališi...nism aznala dadada...imal još pidžama u tom brojuuser posted image al javi mi na Pp nemoj odvje otiće mi ove pokupit user posted image

chuci...legenda vidi djete svi s ezadevrali tehnikomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.12.2011, 20:55

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Dobro veče

E. još uvijek ne zna bojei slova user posted image , naravno, .. user posted image ali je danas naučila reći "papa" user posted image i maše ofskroz user posted image

Na mojoj prognozi u utorak najavljuju snijeg...

< Poruku je uredio selebriti -- 16.12.2011 20:56:26 >

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

16.12.2011, 20:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

dadada, a gdje je taj malisa? a i ova moja raspoznaje boje, npr, kad uzmem crveni balon i kazem joj da mi da isti, ona iz mnostva sarenih balona nadje isto crveni, ali eto ne zna ih jos imenovati

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.12.2011, 20:57

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a na mojoj prognozi snijeg je u noci sa ned. na pon.

clock-img

16.12.2011, 20:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e jesu vam prognoze...kake su god kod mene ovdje 24 sata prije sve se dešava nego iđe pišeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.12.2011, 21:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

dadada, a gdje je taj malisa? a i ova moja raspoznaje boje, npr, kad uzmem crveni balon i kazem joj da mi da isti, ona iz mnostva sarenih balona nadje isto crveni, ali eto ne zna ih jos imenovati

objeka merkur...otoka...1 sprat

clock-img

16.12.2011, 21:00

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: teacher75

a na mojoj prognozi snijeg je u noci sa ned. na pon.

Koja je kod tebe?

clock-img

16.12.2011, 21:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

www.accuweather.com

clock-img

16.12.2011, 21:02

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Samo nek u Srijedu bude bijelo.Ja zelim bijeli rodjendan user posted image
A i dijete mi svako juro viri kroz prozor i
razocarano kaze :nema ga,mama (misli se na snijeg) user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

16.12.2011, 21:02

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

noc kako ste nam
Jelena bas mi je drago da je kod A. bila pogresna dijag.,jos samo grlo da ozdravi i super
E. zna slova kao i marijanin N.,ono A mu je auto i sl.,broji 2,5,8,3,10user posted image   boje nezna,a na eng. zna reci fak(cuo od moje seke)user posted image tako da bi ja da on zasad zaboravi eng.

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

16.12.2011, 21:03

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Kod mene je yahoo w. i imam njihov "the weather chanell desktop" instaliran ... i ekstra su mi, riijetko griješe. Vidjecemo user posted image

clock-img

16.12.2011, 21:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: rose 87

noc kako ste nam
Jelena bas mi je drago da je kod A. bila pogresna dijag.,jos samo grlo da ozdravi i super
E. zna slova kao i marijanin N.,ono A mu je auto i sl.,broji 2,5,8,3,10user posted image   boje nezna,a na eng. zna reci fak(cuo od moje seke)user posted image tako da bi ja da on zasad zaboravi eng.

user posted image user posted image user posted image

i moje govore tečno engleski

'' o meeeeeeeeeeeeeeeeeen'' i obavezno se lupnu po čeluuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.12.2011, 21:13

clock-img

chuci

pencil-img

804

ajša na engleskom kaže sorry, girls i circle
bar ih lijepo britanski engleski kaže user posted image
čula na crtanom

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

16.12.2011, 21:26

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

dobro veče...

ja se danas nahodala, evo me krepana...

mi nemamo problema sa engleskim, bojama i sl. N zna samo reći mama, tada i daj a sve ostalo je na nekom bebskom jeziku.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Zadnji članci

article-img