cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

20.12.2011, 10:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: pocahontas

dijete...user posted image ali dobro, nije on toliko loš koliko sam ja loša pa me nije problem ispizuser posted image

neće da žvače-pazite sada krišku hljeba - sredine namazane sa nutellomuser posted image user posted image user posted image pa recite mi koje dijete to ne voliuser posted image

odatle je sve kernulo..onda se upišo u gaće (a inače bez problema ide na tutu)...pa me počeo grliti..a ja ljuta ko puška i istovremeno mi se srce cijepa koliko nemam strpljenja s njim..sta mi je Bože?user posted image user posted image user posted image user posted image
da hoću više dobiti user posted image pa da znam onda bar sta je razloguser posted image

ljuta sam na sebe, na muza na sviju sto smo nekako uvijek isli linijom manjeg otpora po pitanju njegovog jela i njegovih kila i nekila i sve mu pasrali ijedino je tako jeo...i sada kada treba da pojede krišku hljeba, da izvinete, poludim user posted image žvače četiri zalogaja i onda kaže dota je bebi..u pmuser posted image
a onda kaze izbendaj mi malo toga user posted image koji sam ja konj! e pa neće moći!

da te utjesim lana ne voli nista, ama bas nista namazano, ona jede suh hljeb, a nutelu nece ni da proba, ni da lizne, a cokolade voliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

20.12.2011, 10:46

clock-img

bananica

pencil-img

4330

mama koji sex shop drziuser posted image , posto ja u Sa znam samo jedan da ima, a znam i stariju i mladju tetu sto radeuser posted image , i obje su predivne i preljubazne. Nasi sex shopovi bas slab izbor imaju, zato sam ja rodicu zamolila da mi kod njih u Holandiji kupi posto dolazi za Bozic pa da pravo obradujem mm i zaovu sa poklonom, tako orginalne stvarcice imaju za male pare.

a i ti si se usutila da nabavljas kvalitetnu robu, jos za zivot neophodnuuser posted image

clock-img

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi smo malo manita familija, ja i mamu i tatu za godisnjicu braka obradujem nekom džidžom iz sexy shopauser posted image

user posted image user posted image
Legenda user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

uuuu i ja bih mogla nutele sad, ali ne smijem da ajdin ne vidi, mm galami što je jedemo kašikom a ne namažemo na hljebuser posted image .

pocy mislim da je to do zime, od kad je zima počela (iako je ja volim) ajdin nas izluđuje, jedva čekam proljeće pa će i sa ovom djecom biti lakše

hahahahhah, ja isto nutelu jedem kasikom, ne volim namazati na hljeb a mm me ruziuser posted image on namaze dvije-tri kriske a ja pojedem pola tegle odjednomuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

20.12.2011, 10:47

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ona jede suh hljeb

a moja haman nikako ne jede hljeb

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

bananica

pencil-img

4330

Mi smo malo manita familija, ja i mamu i tatu za godisnjicu braka obradujem nekom džidžom iz sexy shopauser posted image

memoris ti negdje i moja rodjendanuser posted image user posted image , a mozes i godisnjicu, nemam nista protivuser posted image

clock-img

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

mama2009, jesmo li ti rekle da te volimouser posted image

Samo Lady i ja nismo probirljive, pa ti odmjeri za nas...i nemoj kupiti najmanji pa da kazu: Vidi skrticeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

20.12.2011, 10:48

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ona jede suh hljeb

a moja haman nikako ne jede hljeb

i moja skroz slabo hoce hljebauser posted image

clock-img

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: tajra

Samo Lady i ja nismo probirljive, pa ti odmjeri za nas...i nemoj kupiti najmanji pa da kazu: Vidi skrticeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Pocy od srca Vam zelim sve najljepse,da ostarite zajedno i da dobijete jos puno mali slatki Rafauser posted image

Hello, it's me...

clock-img

20.12.2011, 10:49

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Jutro....Ja na poslu pomalo radim, vise se dosađujem...a posla kod kuce tona....Ovo pred praznike...
Antonio ustao jutros u 10,iskreno se nadam da ce kad dođem s posla bar malo spavati,imam posla a mm ima treninguser posted image user posted image ...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

20.12.2011, 10:49

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Dadada ovo nije dobro za moje oči sabahilde, a to rušenje snješka i meni je fujjjj. Bezobrazluk malo žešći, ali eto ima svega u božijoj bašti user posted image . Mi smo prošle godine proveli tako cijeli dan ispred zgarde a kad smo ušli u stan ja stražu čuvala da ga neko ne sruši user posted image mm kaže stvarno nisi normalna pusti djecu da se igraju. Kažem; ok mogu se igrati ali rušiti no,no user posted image .... ali džaba ujutro je fallo pola glave user posted image

clock-img

20.12.2011, 10:50

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Nismo nismo user posted image user posted image user posted image
Samo nemoj da je mal, tanak i prebrz user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: tekja

Pocy, Iman pocnite prvo sa viljuskom gnjeciti hranu, potom sitno sjeckati komadice, pa tek onda uvoditi 'normalnu' hranu...

Sahara i mi smo tako...tapkali gdje niko nijeuser posted image ...evo vam jedan osmijeh od mog snjegoljupcauser posted image

http://img830.imageshack.us/img830/6913/pc190004i.jpg

felix, divno sto te A. slusao...ova djeca ascare vole starije gnjaviti...i V. su zanimljivija veca djeca...tako valjda uce bolje zijaneuser posted image user posted image

ovako smo mi prestali blendati, a blendali smo sigurno dok nije imala 18mj., mozda i vise. sad nekad izgnjecim, isitnim i pojede, a meso voli i onako u komadu, uzme u ruku i zvace, voli meso- nekidan za tren pojela sudzukicu, hoce i batak i tako to....

clock-img

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Antonio kruh slabo jede ali vise me muci sto vodu nece gotoo nikakouser posted image

clock-img

20.12.2011, 10:51

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Opet ja sa temom?! user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

20.12.2011, 10:52

clock-img

Anoniman

sto manji i sa sto vecom brzinom je najboljiuser posted image .

ps. lady opet zadala temuuser posted image

clock-img

20.12.2011, 10:52

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Lady garant pms puca,ovamo o kruhu,nuteli se prica,blendanju a ona zapela za vibratoruser posted image

clock-img

20.12.2011, 10:53

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

Pocy, Iman pocnite prvo sa viljuskom gnjeciti hranu, potom sitno sjeckati komadice, pa tek onda uvoditi 'normalnu' hranu...

Sahara i mi smo tako...tapkali gdje niko nijeuser posted image ...evo vam jedan osmijeh od mog snjegoljupcauser posted image

http://img830.imageshack.us/img830/6913/pc190004i.jpg

felix, divno sto te A. slusao...ova djeca ascare vole starije gnjaviti...i V. su zanimljivija veca djeca...tako valjda uce bolje zijaneuser posted image user posted image

ovako smo mi prestali blendati, a blendali smo sigurno dok nije imala 18mj., mozda i vise. sad nekad izgnjecim, isitnim i pojede, a meso voli i onako u komadu, uzme u ruku i zvace, voli meso- nekidan za tren pojela sudzukicu, hoce i batak i tako to....

Ja nisam nikada blendala,mozda samo par puta,samo viljuskom,a meso nisu nikada nesto pretjerano volili,pojedu nesto,ali sve je to slabouser posted image

Kako beba u pupi?

Hello, it's me...

clock-img

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Nismo nismo
Samo nemoj da je mal, tanak i prebrz

stvarno si otkačila user posted image user posted image

clock-img

clock-img

teki

pencil-img

248

moj najvise voli hljeb sa sirom trapistom onaj livanjski trapista njega i onako jede draze mu je to od cokolade, a bas voli cokoladu.

clock-img

20.12.2011, 10:55

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jedno pitanjce, djevojke gdje ima kupiti lijepih dječijih kišobrančića a da nisu aman nešto skupi jer ova moja će mu svakako dokuntisat vrlo brzo user posted image

ja vidjela jučer u DM-u,,ne znam koliko suuser posted image

IZVORNA PORUKA: dadada

Poky...a bog da se vi meni ostarili skupa i stapovima po kuci se ganjali
user posted image
user posted image

Mi smo jucer citav dan proveli vani...tj. samo usli da jedemo i na popodnevno spavanje...ostalo sve na snijegu...ispred zgrade...napravili smo dva s.blijedica...sad kroz prozor gledam, oba su srusena ...ne znam kome je to merak...bezze pravo...a bas su dobri bili...Sad odosmo opet...imamo dogovoren snjesko bLijedic sastanak

dadada hvalaaaaaaaa user posted image

Nemoj, Poki, da se ljutis...procurit ce ona...mozda sutra, dok veceras procackate, pardon proslavite

user posted image

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pocy od srca Vam zelim sve najljepse,da ostarite zajedno i da dobijete jos puno mali slatki Rafa

ovo sigurno...jer ja sam ubijeđena da žensko dijete ne mogu roditi...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

20.12.2011, 10:57

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

pocy mozes,mozes,samo radiuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

20.12.2011, 10:57

clock-img

Anoniman

Pocahontas sve najljepse od srcauser posted image ...

clock-img

20.12.2011, 10:58

clock-img

bananica

pencil-img

4330

Pocahontas sve najljepse od srcauser posted image ...

pridruzujem se cestitkamauser posted image

Zadnji članci

article-img