Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
poci, sretan godisnjica tajre ajd bar ne razgrcu po travi tu ga ima sigurno u avliji vasoj . bebacha maleni je obrve ko nacrtane bas je meden . Jel uzivo , kako vi udjoste u kucu ?
20.12.2011, 11:56
Hanady RR
18727
mama2009 šalila sma se hebote...znaš da ja kad brišem i ne pišem da ću sve i da si ime napisla neka ga nek se zna gdje je
bebacha premden je
20.12.2011, 11:58
mersiha 77
940
Evo ovo sam vam ja umazan poslje rucka hahaha
20.12.2011, 12:01
bebacha
1170
bas je uzivao.ovo je bio njegov prvi susret sa snijegom.valjali smo,dirali snijeg.uzivali maximalno.bas je bio smjesan,uzme snijeg i odna hoce da ga vrati na mjesto gdje je bio a mi nemamo problema s ulaskom u kucu.ja njemu uvjek nesto obecam sto voli.sad sam rekla hajmo pit mlijeko i spavat,samo dosao do vrata
20.12.2011, 12:04
Honey3
3035
dobar vam ovaj lijepi snijezni dan moja djecica evo cvrkucu ispod kuce,milina jedna i ja bih sa njima,ali moram burek praviti Amani nadam se da nam drug nece imati turu za rodjendan,da ga sto ljepse proslavimersiha,bebacha djecica su sve vas ljubimoooooo
20.12.2011, 12:04
veeseelaa
20552
djevojke gdje ću kupiti one velike kutije za poklone? a jesam danas dosadna znate na koje mislim? nešto ovako
al treba mi veća da u nju mogu stati čizme i haljina
20.12.2011, 12:05
leona81
6373
ja sam bijesna da vidite samo dorucak, rucak i uzinu u ovom nasem vrticu koji je dosad bio genijalan...uzas. plus za paketice se treba platiti 30 KM, a ako ne zelite ne trebate ni dovesti dijete??? svaka cast za 2 mjeseca otkad su se preselili uspjeli su da postanu dno dna
20.12.2011, 12:06
teki
248
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: bebacha
drugari isao sam malo na snijeg,da i ja vidim sta je to i odusevljen sam.
Masallah,
Nemas ni ti vise bebu u kuci...
joj oka slatkih plavih ima li gdje kupiti skafandera za djecaka od 2 godine a da nisu skupi
20.12.2011, 12:06
veeseelaa
20552
aj kod malene u vrtiću pred kraj mjeseca je podjela paketića uz druženje s Djeda Mrazom, paketiće donose roditelji, dodatno ništa ne plaćamo, izuzev par KM za slike
20.12.2011, 12:07
teki
248
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
djevojke gdje ću kupiti one velike kutije za poklone? a jesam danas dosadna znate na koje mislim? nešto ovako
merkator
Anoniman
bebacha premeden je, kakve oke masala ... ja cekam mm da dodje da ostane sa lukom pa da malo anu izvedem. Sinoc je sva u cudu bila kad sam je spustila da hoda po snijegu i djete sve uzela da skakuce na jednoj nozi, a kad posli u kucu ja otresam cipele ispred vrata, ona otrese pa se vrati pa opet ugazi u snijeg i tako jedno deset puta, cudno joj sto su joj cipele bijele
bananica
4330
bilo u Mercatoru
20.12.2011, 12:08
Hanady RR
18727
vesela merkator ti ima super porgram kutija većih ukrasnih.... imaš i kovkaste i pravougaonik i okrugle...sad sigurno imaju i lijep izbor jer su božićni praznici i novogodišnji tu...
ja sam na socijalnom uzimala često te velike kutije bude stavrno prelijepo dizjaniranih
leona čuj da platiš paketić...pa nisu trebali ni organizirati onda...užas... a hrana žao mi je
mersiha premeden ti je taj ''dundo'' dragi
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: bananica
bilo u Mercatoru
ovo veca ne procitah onda ti u postu po paket
teki
248
ja mislim da u nasem vrticu nece biti uopste paketica ni deda mraza :( to mi je bas beze pitat cu tetu danas da nece slucajno biti.
20.12.2011, 12:09
veeseelaa
20552
vidjela sam te u Merkatoru al su male, nemoguće da nema veliku kutija neđe?
20.12.2011, 12:09
mersiha 77
940
Hanady draga hvala neureko se
20.12.2011, 12:10
veeseelaa
20552
ja sam na socijalnom uzimala često te velike kutije bude stavrno prelijepo dizjaniranihuser posted image
a jesul veće? ipak trebam staviti u tu kutiju čizme za sedmogodišnju djevojčicu? imal šta takvo
20.12.2011, 12:11
Anoniman
Leona bas mi se zali i S za obroke, kao na razgovoru rekla jedno, a daju im drugo. Nadam se da cete brzo naci dr vrtic.
20.12.2011, 12:11
veeseelaa
20552
mogu vam reći da je lijepo kad vam je djetetu rodjendan pred N.godinu hehehe kakavih sve zeza i didja ima za kupiti, ma super
20.12.2011, 12:12
Hanady RR
18727
ja sam na socijalnom uzimala često te velike kutije bude stavrno prelijepo dizjaniranihuser posted image
a jesul veće? ipak trebam staviti u tu kutiju čizme za sedmogodišnju djevojčicu? imal šta takvo
ima...al nemoj onda gledati na rafama one sastavljene kutije... oni maju kutije sa dezenom rastavljene ( bar su imali) koje sama sasatviš.... to i jesu uglavnom dječiji dezeni...al u nijansama zelene meni su poslužile i za velike provjeri ti to kod njih direktno...pitaj ih... na socijalnom su stajale te sklopljene na donjoj polici ispod onih dždiža rođendanskih
20.12.2011, 12:12
veeseelaa
20552
pa zar ima negdje vrtića gdje džaba daju paketiće???
20.12.2011, 12:13
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ima...al nemoj onda gledati na rafama one sastavljene kutije... oni maju kutije sa dezenom rastavljene ( bar su imali) koje sama sasatviš.... to i jesu uglavnom dječiji dezeni...al u nijansama zelene meni su poslužile i za velike provjeri ti to kod njih direktno...pitaj ih... na socijalnom su stajale te sklopljene na donjoj polici ispod onih dždiža rođendanskih
jao baš ti hvala, baš si me obradovala
20.12.2011, 12:14
veeseelaa
20552
a sam bijesnauser posted image da vidite samo dorucak, rucak i uzinu u ovom nasem vrticu koji je dosad bio genijalan...uzas.
a šta im daju da jedu?
20.12.2011, 12:16
Hanady RR
18727
pa zar ima negdje vrtića gdje džaba daju paketiće???
ma nema vjerovatno...al nisu trebali ni ići u tu akdtivnost ako treže 30 Km za isto...mislim mogli su nekoag obuću u deda mraza odjelo 10 Km i kupiti djeci paketiće eno u emrkatoru po 11 km paketići...pa nek roditelji plate 11 km...samo eto da se obilježo...a oni kupe odjelo za 20 km i imaju za sve godine... mislim ok...lijepa incijativa...al u zimskom periodu možda neko od roditelja i nemože sda lake šale izvalit 30 km il za dvoje djece 60 km da bi bili na toj zabavi... a u svakom do slu�ajeva dovelu su u poziciju da djecu razdvoje na ovaj ili onaj na�in...meni se to ne dopada...mrzim tazdavjanje djece... a �im ti pare tražoš u decembru neplanirane iz nov�anika roditelju bome lako si ih razdvojio
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.12.2011 12:17:11 >