Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
stavljam ja vegetu i biber malo a bananice bas se iznenadi dajes majonezu a ne stavljas zacine .... Jelena bas tako kad nesto nece nece , kao voce mozete vi meni govoriti sta ocete ja nema kako nisam pokusavala na sve nacine al on stavi u usta i odma ispljune i vice fuj kaka ......mandarine, naranndze, breskve domace imali svjeze ko med ma nijedne pojo nije ,grozdje, sljive, ma nema sanse jedino od skoroa jabuku poceo pomalo zalogaj dva . Ni ne silim hos nes nemoras sta cu ja .... Rose mob je dobar
20.12.2011, 14:10
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ne bih da me ko pogresno razumije, ali mame kojima djeca nemaju problem sa jelom lako im je reci daji zdravo, nemoj ovo, nemoj ono. Meni se desilo da ana dan i po nije komadica stavila u usta jer nije htjela zdravo, a ja joj nisam htjela dati nezdravo i jos bi ona gladovala da ja nisam popustila, jednostavno takvo dijete kad nesto nece nema sanse, nece pa nece.
Da ima smajli koji se klanja, sad bih ga stavila.... Ja kazem, samo govorite masala, kad pisete da djeca jedu... Meni je bukvalno svaki Lanin obrok kao kondicioni trening....
20.12.2011, 14:11
Lady26
9177
Stavljam sve zacine u hranu...Lana jede sto i mi, ne kuham posebno.... Mi samo moramo dosoliti...
20.12.2011, 14:15
ladyblue RR
1848
ja svoju još uvijek uspjevam što natjerati što zabaviti da pojede ali čini mi se da će to još kretko trajati jer sve teže i teže ide.
20.12.2011, 14:28
veeseelaa
20552
Meni je bukvalno svaki Lanin obrok kao kondicioni trening.... user posted image
i meni je ovako dugo bilo sve dok nije krenula u vrtić, sa djecom bolje jede
20.12.2011, 14:40
teki
248
to je definitivno da u vrticu bolje jedu bar moj jede tamo stvari koje kuci nece ni da pomirise kad mi kaze teta jeo jabuku jeo kivi, mandarinama se davi jede supu bez problema ja nju pitam pricamo li mi o istom djetetu jer kuci sa vocem ogromni problem osim klementina i pije od narance sok cjedjeni svaki dan. supe konstanto odbija u zadnje vrijeme.
20.12.2011, 14:41
tekja
1957
dan..
probat cu da se javim, jer me opasno monitor zeza...u pola frke se ugasi, a centralna radi li radi
Glupa turo bjezi od Amana ...nadam se da je danas vec bolje
Mersiha, bebacha, djecaci su divni..ljubi ih teta A.
za Deniz i tutu...ma ona je meni prava pametnica
Ishrana djeteta - osobni izbor...sta imam ja nekom pametovat sta ce nuditi svom djetetu, pa je l'? A u sustini se slazem sa Jelenom, lako je mama cija djeca sve jedu...V. je davno imao fazu nejela i ja je jos nisam zaboravila...ne ponovilo se nikad... ...
Leona, ako si toliko nezadovoljna, ispisi malenu iz vrtica...ako se ne misle mijenjati nabolje onda nema smisla cekati i kukati...sretno...
Tiki, sretno na pregledu...nadam se da ce bebac mahati, kao sto je nama V. nekad
20.12.2011, 14:43
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: teki
to je definitivno da u vrticu bolje jedu bar moj jede tamo stvari koje kuci nece ni da pomirise kad mi kaze teta jeo jabuku jeo kivi, mandarinama se davi jede supu bez problema ja nju pitam pricamo li mi o istom djetetu jer kuci sa vocem ogromni problem osim klementina i pije od narance sok cjedjeni svaki dan. supe konstanto odbija u zadnje vrijeme.
Hajde sreća onda da ti je tamo, ... je li više nikako nije bio bolestan?? Koliko ste sastavili da je zdrav u vrtiću?
20.12.2011, 14:43
veeseelaa
20552
baš tako u vrtiću moja kći tamami paradajz a kući ništa a sinoć u neka doba viče: ja volim dajz aaaiiiiii
20.12.2011, 14:44
veeseelaa
20552
Koliko ste sastavili da je zdrav u vrtiću?
moja je uvijek zdrava hB, jednom u 2-3 mjeseca nosić procuri, u 4-5 mjeseci ima turu Puno češće nego djeca koju poznajem a kući ih teta čuva il su pak s mamom
20.12.2011, 14:46
veeseelaa
20552
očito je sve to individualno
20.12.2011, 14:47
bananica
4330
stavljam ja vegetu i biber malo a bananice bas se iznenadiuser posted image dajes majonezu a ne stavljas zacine
pa kayem vegetu stavljam, a biber ne, jer ga ni ja ne volim tako da ga i ne kupujem
20.12.2011, 14:47
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
moja je uvijek zdrava hB, jednom u 2-3 mjeseca nosić procuri, u 4-5 mjeseci ima turu Puno češće nego djeca koju poznajem a kući ih teta čuva il su pak s mamom
Ma da, izgleda da je sve, fakat, individualno...
20.12.2011, 14:48
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: bananica
stavljam ja vegetu i biber malo a bananice bas se iznenadiuser posted image dajes majonezu a ne stavljas zacine
pa kayem vegetu stavljam, a biber ne, jer ga ni ja ne volim tako da ga i ne kupujem
Apćiha
20.12.2011, 14:49
teki
248
IZVORNA PORUKA: selebriti
Hajde sreća onda da ti je tamo, ... je li više nikako nije bio bolestan?? Koliko ste sastavili da je zdrav u vrtiću?
odonda nije bio bolestan hvala Bogu od kad smo gledali tetu mislim ne ide stalno u vrtic isao 2 sedmice pa jednu bio kod mojih i sad opet ide. gledam da ga vadim koliko mogu bar da zimu preguramo, kad bi izdrzao do nove godine festa bi bila jer ja sam od nove na odmoru 2 sedmice pa bi malo i on odmorio. uglavnom mjesec dana ima da kucnem o drvo da je dobro. iako vidim dosta djece hvali u vrticu opet im je pocela neka viroza harati nadam se da ce nas zaobici
20.12.2011, 14:49
bananica
4330
inace sto ja ne volim nemam naviku ni kupovati jednom mi je jedna osoba preporucila pastetu pa kad crkla od vode nisam ,al i nije bila tako losa
20.12.2011, 14:52
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ma da, izgleda da je sve, fakat, individualno...
ma kad ono nešto hoće biti džaba sve Bgm
20.12.2011, 14:52
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: bananica
inace sto ja ne volim nemam naviku ni kupovati jednom mi je jedna osoba preporucila pastetu pa kad crkla od vode nisam ,al i nije bila tako losa
Pa kako bih ja znala da ti ne volis ljuto
20.12.2011, 14:53
selebriti
1709
Teki, ekstra, samo da potraje ... baš mi je drago...
20.12.2011, 14:56
Anoniman
citava zgrada mirise na moje medenjake prvi kolacic gotov,kasnije cu praviti vanilice a sad idem po dijete malo,vec sam ga se poželila..
20.12.2011, 14:58
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: marijanna
citava zgrada mirise na moje medenjake prvi kolacic gotov,kasnije cu praviti vanilice a sad idem po dijete malo,vec sam ga se poželila..
Posalji koji
20.12.2011, 15:08
Lady26
9177
Zene, muz mi kuha rucak
20.12.2011, 15:10
teki
248
blago tebi moj i jaja ne zna napraviti ili se pravi da ne zna
20.12.2011, 15:12
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
20.12.2011, 15:14
Lady26
9177
blago tebi moj i jaja ne zna napraviti ili se pravi da ne zna
Ovo ce biti mislim prvi put u 3,4 godine braka I to grah sa suhim mesom....dal da Lani dajem taj rucak