Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
21.12.2011, 20:06
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
21.12.2011, 20:19
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Iman83
Poslah ti zahtjev na Fb...ho'š me prihvatiti u raju?
...odoh da prihvatim...
21.12.2011, 21:10
mersiha 77
940
ja kao pravi padobranac ma stacu moram
da vas pitam posto ste vi malo iskusnije sta vi mislite dali bi ovo moje dijete spavalo malo mirnije ako bih mu skinula po noci ovu ogrlicu od cilibara sto inace neradim jesteli vi to radile ili ne? pomozite mi i nemojte me ignorisati
21.12.2011, 21:13
tekja
1957
vece...
Mi maloprije usli u kucu...bili smo satak na snijegu ...vecerao, jos malo i spavanac...
Kako su nam E. i R....je li spala tura, prosao osip?
Iman, tajra
mersiha, nasmija me tvoje pitanje...skines mu ogrlicu i vidis hoce li veceras bolje spavati bez nje, pa je l? ...mada mislim da to nema veze...on je sad u fazi intenzivnog rasta zuba i to nespavanje bi moglo potrajati...imaj na umu da rast zuba je dugotrajan proces, a ne samo ono kad mi vidimo da su desni natekle...Ja evo navijam da A. ubrzo pocne fino pajkiti
< Poruku je uredio tekja -- 21.12.2011 21:19:27 >
21.12.2011, 21:18
Brisani uporabnik
4077
21.12.2011, 21:19
Brisani uporabnik
4077
21.12.2011, 21:24
dafri
1097
veče, pocahontas,rose Amani sretan rođendan drugu mersiha ne znam hoće li bolje spavati, ja sam uvijek skidala ogrlicu,nešto me bilo strah da se ne udavi
mi uživamo u snijegu,u pretprazničnoj atmosferi iako je malo hmm ma nije ko nekada ali nedamo se jelka okićena,poklon kupljen i već ga je išćejfila,ona beba što piški i kaki,iako to nismo probali mama nije mogla izdržati da ga ne otvori pa ćemo morati još nešto kupiti da je čeka ispod jelke lopov ništa ne sluša,samo se penje i skače i tako ukrug,mi joj napravili mjesto za skakati ,stavili lezibega ,jastuka i ona se igra rijeke kontamo popiti kafu na miru bar deset_ minuta ,malo sutra ona fino skoči i viče iz sveg glasa nosi me voda,pomozite
< Poruku je uredio dafri -- 21.12.2011 21:26:44 >
21.12.2011, 21:24
Brisani uporabnik
4077
21.12.2011, 21:36
rose 87
1427
hvala vam svima E. sam uspavala,tura je 37,nadam se da ce na tome i ostati,poceo je i kasljati pomalo,onaj suhi kasalj i nosic mu curi ,ja od neke muke pocela sebe da krivim jer kasljem dugo a nikad otici dok.,bas iskasljavam pa kontam da nije neka bakterija i da je mozda nije pokupio od mene,ma bas sam pesimista veceras valjda cu sutra biti bolja poci nadam se da je kod vas bolje stanje mersiha mi smo je skidali navecer ali nam nije nesto znacila i kad ju je nosio,pomagale su nam dentonix kapi,cini mi se da se tako zovu,a i dojenja je bilo po citavu noc,u to vrijeme zubica sam ko zombi bila
da vas pitam posto ste vi malo iskusnije sta vi mislite dali bi ovo moje dijete spavalo malo mirnije ako bih mu skinula po noci ovu ogrlicu od cilibara sto inace neradim jesteli vi to radile ili ne? pomozite mi i nemojte me ignorisati
ja nikad nisam ni kupovalu tu ogrlicu pa i ne znam je li bolje da je skidas il ne! ti bas vjerujes da to pomaze?
21.12.2011, 21:55
leona81
6373
@lady mi uzeli M isti paketic za jucerasnju bozicnu proslavu:) odusevljena je, nismo stavljali slatkise jer je dobila nekidan onaj od banke pun slatkisa...fenomenalan je stvarno...ima raznih od 10 KM pa navise, ali su svi bili za vece curice a ovaj je idealan za njihovu dob. M obozava fifi, bumbu i timmija, super im je stvarno ideja
pozdrav svima, mi odlucili za vrtic i abd prelazimo s pocetkom nove godine
21.12.2011, 22:00
mersiha 77
940
ma eto posto je kupljena u apoteci i jede mi masallah fino i napreduje pa valjda je to to neznam vise ni ja
21.12.2011, 22:01
R&T@
5982
Leona, gdje cete?
Moje spavaju, muz radi, ja uzivam...
21.12.2011, 22:03
Hanady RR
18727
Veče.... moje kod nane...muž došao...malo kafu popismo i on ode na posao...čekam ga opet da dođe
leona super za odluku gdje ste odlučili gdje god želim vam da imate iše sreće u poštivanju dogvora nego u prethodnom i d acura bude rapoloženija za odlazak
21.12.2011, 22:05
bebacha
1170
ja samo da pozdravim i pozelim laku noc. djeca spavaju a mi cemo gledat film,ako ne zaspim isli malo trazili djeci igracku za paketic,katastrofa opca
21.12.2011, 22:06
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
ma eto posto je kupljena u apoteci i jede mi masallah fino i napreduje pa valjda je to to neznam vise ni ja
ja sam je imala mlađoj...nama nije pomagala...u kratkom vremenu dok smo je koristili ja sma je skidala noću i stavljala na prozor da mi ujutri scjetlost usnce budu blizu iste... nisma ja smjela d ami dijete spava sa tim... uglavnom brzo smo i skontali da njoj to za vzube i ne pomaže pa smo je i ostavili...završila je na vječnim lovištima iako sma je uredno ua poteci kupila...hajd reko i to da probam
21.12.2011, 22:08
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: bebacha
isli malo trazili djeci igracku za paketic,katastrofa opca
Sta trazis?
21.12.2011, 22:09
teacher75
5394
ja preumornaaaaaaaa, imam jos testova da ispravljam a najradije bih zaspala a sutra 1.smjena jedva cekam raspust!!! ne smijem nigdje hodati s lanom a ni sama, okolo zgrade nam klizaliste, uzas jedan
21.12.2011, 22:10
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: leona81
@lady mi uzeli M isti paketic za jucerasnju bozicnu proslavu:) odusevljena je, nismo stavljali slatkise jer je dobila nekidan onaj od banke pun slatkisa...fenomenalan je stvarno...ima raznih od 10 KM pa navise, ali su svi bili za vece curice a ovaj je idealan za njihovu dob. M obozava fifi, bumbu i timmija, super im je stvarno ideja
pozdrav svima, mi odlucili za vrtic i abd prelazimo s pocetkom nove godine
JA sam ostala sta su sve stavili u paketic, pa jbt sve ono pojedinacno je papreno skupo... Super za vrtic , za koji ste se odlucili?
21.12.2011, 22:11
Lady26
9177
Taaaaaaaaajra, priiiiiiimiiiiiiiiiiii meeeeeeeeeee u rajuuuuuuuuuuuuuuuuuu
21.12.2011, 22:13
R&T@
5982
Ticerko, pojednostavi sebi...
Sad lezi i naspavaj se, a ujutro pregledaj testove...
I mene je u trudnoci bilo strah poledice... Imas li kvalitetne cizme?
21.12.2011, 22:15
Anoniman
vece moj anel kaslje i ima ture eto toliko , a ja sva nikakva sutra se kanila da odem podici nal papa test vise odkad se nakanjujem a nikad otic . Da bi pre dva sata divljo od nervoze , placa nerviranja me da bi skoro samo lego kad ja gori i kaslje ......
21.12.2011, 22:15
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: tajra
Ticerko, pojednostavi sebi...
Sad lezi i naspavaj se, a ujutro pregledaj testove...
I mene je u trudnoci bilo strah poledice... Imas li kvalitetne cizme?
ne mogu pregledati ujutro jer radim od 8 tako da moram ustati prije 7, i to mi je prerano, a ispravak im je sutra. imam dobr cizme al kad je led nista ne pomaze, jer je bukvalno led svuda oko zgrade, sutra cu taxijem u skolu, danas me hb mm mogao i odvesti i doci po mene, ne znam kako bih