IZVORNA PORUKA: felix
pa neriva me tacno me dovde do ruba placa eto jer A voli djecu al to djete je uzas nista ne slusa namjerno ga izvaziva uvjek sto mi dodje da se nikad ne vide nek su trorod !
Jos je stariji i zna ja ga molim daj mu pistolj bem ti pistolj pa vraticu kad zaspe A on neda namjerno
Ja sam ga odnijela toliko se derao da je primuko ionak , bez toga ...
E pa stvarno svaki puta kad mi ga dovede bolesnog ludim, jos mali ide u vrtic nebi me cudilo da nije jednom od njega fasovo stafikloku u nosu kad je imao jer je taj mali imao je dolazio kad smo mi ja prva radila nal brisa svi nam bili uredni i kod mm isto
da mi posle kaze doticna ej pa moj je A imao tu bakt. u nosu
a slala ga meni ...
dobro felix...ok dovede ha bolesnog nije pošteno....
al starno oko tog pištolja nisi u pravu...i tvoj a kad bude veći kao on neće dati svoju igračku pogotovo novu iz dedinog apektića da mu neko uzme....
ja imama dvije curice znači obe moje...starija neda mlađoj svoje a mlađa ne da svoje...
i do sada sma već milion puta ( a još ću toliko) objasnila da što s edobrovoljno ne da ne smije mlađa velikoj ni tražiti....
ja lutku ja sveksu za školu...svjedno je...
a i vi ste išlu u vrtić koliko se sjećam...A je mogao tmao pokupiti bakteriju...nemoj bona da se nerviraš toliko...
pa mogla si tako imati svoja dva djeteta evo ko ja, jelena, tajra...pa nam s ajednog djeteta na drugo pređe...šta smo trebale sad mi ...sakrit u kutiju ovo bolesno
polako...
nije ga trebala dovesti...a
l ti sa svojim djetetom moraš upostaviti komunikaciju...
sve ije dozvoljeno, ne i ne tuđe i uvijek je ne...
a pokaži im primjerom da to tako ne die...tipa sutra je nazoveš i kažeš...htjela sma vam doći al mi A slini pa neću radi vašeg malog...skontata će i ona kad tad