IZVORNA PORUKA: leona81
iako je grlo blago crveno, mislim da je taj crp dosta visok i da bi trebalo dati antibiotik iako sam ja inace protiv bespotrebne terapije, i da je crp nizi slobodno bi rekla da ga bacis, ali ovako, mislim da bi ipak trebala da ukljucis terapiju, ako je neka slabija upala nije mi jasno zasto preporuka za zinat a ne nesto blaze?
kao navodno ziant je antibiotik širokog spektra pa eto, da ne luta..ako je grlo pomoći će, ako je i urin što je kod djece često, opet će pomoći.on i kašljuca, pa eto i nos malo da pročisti..ma niđe veze..znaš našu A. iz vrazove..suepr je ona meni, ali sto voli dati antibiotike Boze dragi
hbeo ga led..i mene brine ovaj crp u pm..kaze ona ako mu bude do 15-18 da ne dajm zinat, a ako bude preko da ne razmisljam!
jos sad mi šuha,garant je urin hebem mu miša
a vezano za R. i njegov urin i "problemćić" koji je imao još kao beba - zapravo nikad nije ni imao nikakvih simptome toga ali uzv je pojkazivao neku manu. dijte sasvim normalno... (otkrili mi to u trudnoći) pisaću nekad na temi prošireni Pyelon na bubrezima bebe sad ne mog

u..nisam nikad imala snage o tome da pišem, ali kako se kod njega hB sve odlično završilo i spontano nestalo, pisaću, čisto kao iskustvo drugim majkama..pa me svaka temp. prvo sterefi i pomislim sta ako je uro infoekcija i ode ba bubreg...
< Poruku je uredio pocahontas -- 22.12.2011 19:55:31 >