IZVORNA PORUKA: bananica
i kod mene je ili po mom ili je lom
jesmo se nasle
ja ovo sutilnije kažem...
moj mm mene poštuje i sve za mnom ponavlja tako je
a on je škorpija al sma zato ja lafica

ne može me stići sve da se na glavu nasadi
nego...
pocyvisok je to CRP...ja bih antibiotik uključila...zinat je i za urinarne infekcije dobra...nebih ja nešto previše čekala...jer jedan urin neće dati antibiogram koji je natibiotik najbolji...čekanje urino kulture može vas dovesti do većega porblema. žalo mi je...nadams e bićete super već sutra
Jelena šta god da kažem samoj mi je niđe veze a kamoli tebi...žao mi je da vas ne popušta...nije valjad ženo d ai s aLukom počinje borba s aušima...žeim vam da nije da je sve nešto malo i prolazno i da konačno sve stane
Lady...
samo opušteno...on s anjom dva dana...
halooooooooo...za 7 dana on će nju naučit dva puta dnevno da mu spava da odmori mozak...vjeruj mi na riječ...a ti smao polako i staloženo...
i prepusti mu hranjenje, dok sma ne skonta neće ništa što je zdravije i bolje za unijeti pa mu mazno reci mu daj joj sad da jede...ti joj mili daj ti znaš najbolje kako
a
Emice...ti fino kupuj novine i oglase i traži sebi posla...
pa svaki dan mu reci eto ja sma mogla na razgovor oko 14...al nemama kome djecu..
pa za 10 dana mu reci...aaaa vidi crnjaka ne mogu ni na jedan razgovor da odem...imaš kakav prijedlog, al konkretan
Nisu muškarci tupavi...samo malo sporije s epale ponekad...zato žene sabur...nadođu oni kad tad