Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
dobro jutro... ja cu samo da konstatujem da je ona lady sinoc Jopet zadala temu o muzevima i nestala...sto je zenu krenulo
I moj je pesimista i ubi se jadan pitanjima sbbkbb, al' ne dam ja njemu da tone, moj optimizam je neunistiv i on cesto kaze ti si moja slamcica spasa ...ne daj Boze da si drugacija ...
Cuh se sada sa Malom, jos ganja majstora za laptop, Igi joj je malkice bolestan, Luka je ok, hB...nedostajemo joj...
Poseban zagrljaj bolesnoj djecici, slinavim nosicima, vrelim celima...brzo, brzo, ozdravite
Selebriti, sva roba iz TL je povucena u BBI...gore imas kisobran kolica i stvarno su dobra...nego trk jos danas dok se ljudi nisu zatvorili..
23.12.2011, 11:05
Emica_sa
1463
tekja gdje si ti?Kako je slatki djecak?
23.12.2011, 11:09
tekja
1957
Tu sam dear...dobro smo hB...sinoc je nesto bio nervozan, bila sam se prepala, rekoh sad ce se razboliti, kad, njemu dvije petice izbijaju, pa ga valjda nervira.. Tvoji pilici?
Poky, ja ne vidjeh haljine, nesto mi link ne otvara...al' glasam za rozNu, cisto volim biti na strani manjine
23.12.2011, 11:10
Emica_sa
1463
Evo Farah me zagrlila,a Alan spava
23.12.2011, 11:32
ladyblue RR
1848
mi danas radimo do 13h
23.12.2011, 11:48
Mya_81 RR
5531
Poci, sad mi je jasan komentar tm Siva mi je elegantnija tako da je možda malkice primjerenija Doduše, ne znam kako se druge žene u firmi oblače.
23.12.2011, 11:52
bananica
4330
DD
Iman to ti dolazis u Sa?? pa kad je ta kafica?? i ja bih rado isla, naravno ako budem mogla
pocy, ja ne mogu vidjeti haljinice , hajde ponovi te linkove
lady, kako je curica? je li prestalo crvenilo?
23.12.2011, 11:54
ladyblue RR
1848
bananice, kod nas ista situacija. sve se nadam da će kremuti na bolje.
23.12.2011, 11:54
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Poci, sad mi je jasan komentar tm Siva mi je elegantnija tako da je možda malkice primjerenija Doduše, ne znam kako se druge žene u firmi oblače.
ma hajd sivu ću, nisam psihički raspoložena da budem roza večeras jer sam dobila pa eto..dakle, ide siva iako sam je imala prosle godine, ali boli me briga
nego, evo nalaz urina je gotov-nema ništa hB, nema bakterija, leukociti od 3-5, sve ok..ali doktore buni nalaz crp pa predlažu da idemo na bris grla i nosa u pm..hebo ih crp...ako mu je grlo malo crveno onda je crp od grla, pa koja god da je baja kada nema vise ture..ne znam sad da li da ga maltretiram i vodim na bris joj, kod mene uvijek neke nedoumice i pitalice
23.12.2011, 11:55
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: bananica
DD
Iman to ti dolazis u Sa?? pa kad je ta kafica?? i ja bih rado isla, naravno ako budem mogla
pocy, ja ne mogu vidjeti haljinice , hajde ponovi te linkove
lady, kako je curica? je li prestalo crvenilo?
ama kopiraj link i novi tab
Anoniman
dan A ko ko malo bolje samo kasljuca . Evo ga bas kaki i pise nesto na sveski sara nece dzaba da cak i cuci usmrdio ko tvoric mali Tekja za zubic Poci sretno veceras i pusa drugu anidla esmica.sa ni mm nije bolji po pitanju posla ne posla kad ga slabo ima odma kuka u brige se zada mya gdje nam je M jel procito d.m pismo ladyblue uzivaj danas sa malom vidim neradis dokasno lady dje si sta ima? Jelena brzo ozdravljenje L hanady gdje su curke sankajul se jel oso snijeg Tajra , pozzzzz tiki masallah skoro citam 7mi ti mjes uh sto vrijeme ide jos malo pa ce teki, bananice,emi i ostala raja
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: ladyblue
bananice, kod nas ista situacija. sve se nadam da će kremuti na bolje.
a hoce sigurno jesi li kupovala/koristila original Pavlovicevu?
gdje cete za Novu??
< Poruku je uredio bananica -- 23.12.2011 11:58:38 >
23.12.2011, 12:01
bananica
4330
rozaaaaaaa
23.12.2011, 12:06
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ma hajd sivu ću, nisam psihički raspoložena da budem roza večeras jer sam dobila pa eto..dakle, ide siva iako sam je imala prosle godine, ali boli me briga
nego, evo nalaz urina je gotov-nema ništa hB, nema bakterija, leukociti od 3-5, sve ok..ali doktore buni nalaz crp pa predlažu da idemo na bris grla i nosa u pm..hebo ih crp...ako mu je grlo malo crveno onda je crp od grla, pa koja god da je baja kada nema vise ture..ne znam sad da li da ga maltretiram i vodim na bris joj, kod mene uvijek neke nedoumice i pitalice
strašno.... nemoj molim te... ja siva i roza sa u ovim materijalima isto je... roza je i poimjerenija, duža...preko nje perabci jedan širi šal...u boji cipela...nemoj zezat pocy...gdješ bona dvije godine zaredom ista na slici biti
23.12.2011, 12:07
teki
248
blago vama
23.12.2011, 12:09
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: teki
blago vama
kome?
23.12.2011, 12:09
Hanady RR
18727
blago vama
koma moja taki...ovoj pocy što noćas ode na zabavu ...čuj zabavu Bal
i mi do 14 radimo
23.12.2011, 12:12
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
blago vama
koma moja taki...ovoj pocy što noćas ode na zabavu ...čuj zabavu Bal
i mi do 14 radimo
a ja do 16h, nadam se da ce mi neko sutra skratiti
23.12.2011, 12:12
selebriti
1709
Tekja znaš gdje je meni BBI
Emi imam dvojicu garant
Mi se vratile iz parka, ... mal smo se izigrale i naišle na dječaka koji je imao sanke, ... pa se E. malo njima na kosti navalila... i kad smo trebali kući poć, belaj... plač, .. orilo se sve... 18 ulaza i svi gledaju na park , a ona ono bas ima sitan glasić... Pa kroz haustor,.. joj... jedva se smirila... ma plakala je i kad je mlijeko popila...smorila me je.... Morala sam joj dati kremu da se maže i da zaspi.
23.12.2011, 12:14
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
strašno.... nemoj molim te... ja siva i roza sa u ovim materijalima isto je... roza je i poimjerenija, duža...preko nje perabci jedan širi šal...u boji cipela...nemoj zezat pocy...gdješ bona dvije godine zaredom ista na slici biti
jojjjjjjjjjj nemoj me bona sad u dumine opet bacati..dobro je da nisam neodlučna u životu a zaboravih napisati da imam jos dvije u opciji..ali onako su mi..jedna je bila u funkciji vjenčanice kada se udavah (čipkasta skroz dužina me nervira, prava je babska do ispod koljena), a druga je naf naf teget plava sa crnim chanel fazonom uzroka kockice (joj objašnjenja )..nemam sliku hebi ga..mozda vjenčanice..to imam..kontala sam je skratiti (ali sad je bezbeli kasno) kao minjak da mi bude pa da zadam crne čarape i one vrtoglave štikle s paltformom sto kupih (kao nikolina pisek-tako o ona )...i crni kais i eto..rok romanticfazon bi bila u toj "vjencanici"...ali otpada jer je ne skratih pa mi ove crne čarape ne idu na tu dužinu..jojjjjjjjjjjj a ovu naf naf evo da nadjem pa da je stavim..vidis, nju bi mogla
23.12.2011, 12:16
Mya_81 RR
5531
Poci, pokazi nam tu plavu
A inace crp-u treba puno duze vremena da se vrati u normalu. tako da i moze biti da je neki virus bio koji je prosao, a da je crp jos povisen.
23.12.2011, 12:17
teki
248
blago vama
kome?
hahaha nisam refreshala stranicu blago ladyblue sto ce do 13h raditi.
23.12.2011, 12:18
selebriti
1709
blago vama
kome?
A je li se to ti babanice nesto žališ ili mi se čini
23.12.2011, 12:20
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: selebriti
blago vama
kome?
A je li se to ti babanice nesto žališ ili mi se čini
ma nema sanse, meni sve potaman
23.12.2011, 12:22
teki
248
IZVORNA PORUKA: selebriti
Tekja znaš gdje je meni BBI
Emi imam dvojicu garant
Mi se vratile iz parka, ... mal smo se izigrale i naišle na dječaka koji je imao sanke, ... pa se E. malo njima na kosti navalila... i kad smo trebali kući poć, belaj... plač, .. orilo se sve... 18 ulaza i svi gledaju na park , a ona ono bas ima sitan glasić... Pa kroz haustor,.. joj... jedva se smirila... ma plakala je i kad je mlijeko popila...smorila me je.... Morala sam joj dati kremu da se maže i da zaspi.
moram i ja Mirzi nabaviti saonice zna li ko ima li gdje jeftinih one klasicne starinske