Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kod nas sve po starom,sutra idemo na jos jednog mraza djete ce tacno dobit averziju,jos ga pitam jeli mu se ide?? i hocel plakat,kaze nece plakat,ide mrazu
Pa vidimo ako Bog da Tajra blago tebi,sad bih se mjenjala Cestitamo prve korake
27.12.2011, 20:37
R&T@
5982
Joj, Salmy, ja gledam otkud ova ljubicasta ruza na temi
Trebala sam ja kakvo zensko drustvo skupiti da okahvenisemo...
27.12.2011, 20:40
emi7908
1384
tup je osjecaj, osjecas u sebi nesto grubo i ma ne znam...tesko za objasniti....
joj radosti kad je krenu vaditi(cijev), uh.....
hanady, Bog te cuo....
meni kaze doktor da on misli da ne moze vise biti kamen u jetri jer ja nemam zuci pa taj kamen nema gdje da "ispada"
Ženo draga, hB pa ti je ovaj nalaz bar uredan eto vidjećeš poslije MR-a jbg nadam se da će sve biti uredu. Nedaj se ... A što se tiče Nokice proćiće,a što kaže Dadada samo sliježi ramenima i malo na ignor jer inače otićićeš u ......
Bravo za prve korake ...
A ti što si sama i hodaš u pidžami blago tebi i ja bi rado tako... uhhh šta bi dala za jedan dan u pidžami
ostala dječice i mame budite mi veseli i nasmijani a ja odoh u prnje nemerem više glava hoće da mi spadne sa ramena
27.12.2011, 20:44
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: tajra
Joj, Salmy, ja gledam otkud ova ljubicasta ruza na temi
Trebala sam ja kakvo zensko drustvo skupiti da okahvenisemo...
Ja pukla za ovom ruskom a drustvo svakako,samo neznam gdje cu sa momcima?
27.12.2011, 20:55
R&T@
5982
Neka si stavila sliku...mnogo lakse je tako pratiti postove... A boja joj je
Pidzama zakon...
Naspavaj se, Emi
27.12.2011, 21:00
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
27.12.2011, 21:05
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja samo da mahnem...nemam vremena čitati...nadam se da su svi dobro i da je Anidlina gastro... dobro prošla...
Nalaz joj je dobar...bilo joj je neugodno, ali proslo...
Dado tekjin ima laringitis... Djevojcica od ladyblue prohodala...
Ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno...po obicaju ...pa ne moras citati
Eto, rezime
27.12.2011, 21:08
Anoniman
Tajra i dadada dobila prinovu, meni to ni malo nije iz supljeg u prazno
Princezici mojoj žutoj cestitamo i ovdje prve korake. Ljubimo je
27.12.2011, 21:16
R&T@
5982
Joj, Jelena, dobro si... i to pingvin
Zaboravih i ono pusenje prije i poslije 35. Ali, Iman to ne zanima
27.12.2011, 21:18
mama2009
2192
vecer, moje dijete zaspalo jeeeeeeeeeeee, ja pocela smrcati samo da me ne slomi sta god da je....
dadada cestitatm da je ziv i zdrav mali pingi
lady blue cestitam na ljepoticinim koracima i zelim vam sto manje padova, a tebi mama mnogooooo zivaca
ostalima ne cestitam nista
27.12.2011, 21:20
Anoniman
To za pusenje bolje da ne komentarisem , jer pusenje i prije i posle 35 u kombinaciji sa pomenutim moze biti stetno, nazalost imam slucaj sa mojom sestrom koja je zbog istog u 24 godini dozivjela infarkt.
Sta je ovo tiho veceras?
Da moje dijete se ipak obradovalo jelci, ali cijelih pola sata, posle pola sata joj ej pocela da smeta, pa me tjera da je pomjerim iz tog coska jer ona tu hoce da stavi svog konjića, a i da je skinem sa tolića malenog na koji sam je stavila jer ona hoce da pravi tu rucak
27.12.2011, 21:24
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: jelenaT
To za pusenje bolje da ne komentarisem , jer pusenje i prije i posle 35 u kombinaciji sa pomenutim moze biti stetno, nazalost imam slucaj sa mojom sestrom koja je zbog istog u 24 godini dozivjela infarkt.
Sta je ovo tiho veceras?
Da moje dijete se ipak obradovalo jelci, ali cijelih pola sata, posle pola sata joj ej pocela da smeta, pa me tjera da je pomjerim iz tog coska jer ona tu hoce da stavi svog konjića, a i da je skinem sa tolića malenog na koji sam je stavila jer ona hoce da pravi tu rucak
ne smetaj djetetu nosi jelkicu u svou sobu
27.12.2011, 21:27
Anoniman
Joj mama sta uradi danas, cijelo vece smo morali autice po glavi da vozamo, ali nije to sve...donijela je onu auto guralicu da stavim na glavu da vozam i u vrisku tako da sam morala i ono na glavu stavljati
27.12.2011, 21:29
Anoniman
nije ljutnja al po obicaju na kraju sta god da ja kazem bude sprdancija al nema veeze hajd ...... ......
27.12.2011, 21:42
ladyblue RR
1848
evo mene...
danas sam zujala k'o navijena. pripremila paketiće, za četvrtak, obavila još 100 nekih stvari. N zvanično ima gljivice i moramo se sapirati hipermanganom, stavljati ono ljubičasto sranje i mazati Canestenom! nadam se da će proći u nekom razumnom roku.
27.12.2011, 21:43
R&T@
5982
Izvini, felix, a od cega to mi NE napravimo "sprdaciju"?
Pa poludjele bismo kad bi se sve ozbiljno shvatalo
sad ovako: -kupanje-obavila -nokti-obavila -mazanje-obavila -vecera-obavila
Sta jos zena radi kad je sama
27.12.2011, 21:45
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: ladyblue
N zvanično ima gljivice i moramo se sapirati hipermanganom, stavljati ono ljubičasto sranje i mazati Canestenom! nadam se da će proći u nekom razumnom roku.
Ali je dobro da znate sta je, pa da se brzo rijesite...
27.12.2011, 21:46
Anoniman
uredu je tajra samo kazem ...... al ja i moj brz jezik nikad se ne ugrist za njega pre nego nesto izrecem al hajd nema veze .......
27.12.2011, 21:47
R&T@
5982
Felix, gdje ti je avatar?
27.12.2011, 21:50
bebacha
1170
dobro vece...........
27.12.2011, 21:51
ladyblue RR
1848
gladna sam....odoh da se obračunam sa frižiderom