IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a almaa dobro si...i ajs ma čula da H&m dolazi kod nas ubrzo...mada čula sma i ikea da stiže...sve nekako oko porljeća...sad nakoji je pocy mislila nisma sigura...al mene će oba ''''''''brenda'''''''' obradovat
evo ne mogu vam bas reci jer spada u domen poslovne tajne, ali nisu ova dva brenda..vec neki treći

samo ću reći da ja volim taj brand i mislim da ga svi vole..sada je ovdje dostupan po vrlo pristupačnim cijenama, ali
neće bre da može kada dodje pravi tata mata
jutro svima...ja hasta jos, grlo me stišće ali je tyol hot riješio problem temperature u dva poteza..fakat je odličan
sinoc bili malo na vrtuljku i vozicu na marketu..sam R. i čitav mehanizam pokrenuse za njega samog

...inače, nije htio da šeta iako je imao punu ratno opremu poput pernate jakne, skafandera i svih skalamerija koje mu ispod obučem...kaze hladno mu bilo pa da ga nosimo...
i još nesto - pije još Ospen..počeli smo piti 24.12. poslije podne. Koliko se pije Opsen inače? je li 5 ili 7 dana ili

ja kontala da završim sutra ujutro sa terapijem, to mu ga dodje na 5 dana

moRe li ovo ovako ili da zovem pediajtricu..ne pitah je tuka ja koliko dana treba da pije
< Poruku je uredio pocahontas -- 28.12.2011 9:53:17 >